Mate Šimić Dolkić uz visoke mjere osiguranja doveden u Ljubuški

ljubuski.info

Mati Šimiću Dolkiću osuđenom na 13 godina zatvora zbog organiziranog kriminala i prijetnji bivšem komesaru policije MUP-a ZHŽ-a, ovaj put se sudi zbog krivotvorenja isprave

Mate Šimić zvani Dolkić (1969) iz Gruda koji izdržava 13-godišnju kaznu zatvora, u utorak je iz Kazneno-popravnog zavoda Zenica doveden u Općinski sud Ljubuški uz visoke mjere osiguranja.

Doznaje se da je Šimić doveden zbog drugog kaznenog djela na glavnu raspravu u Općinski sud. U Županijskom tužiteljstvu Zapadnohercegovačke županije potvrđeno nam je da se Šimiću sudi zbog kaznenog djela krivotvorenja isprave.

Osim njega, na optuženičkoj je klupi i njegova supruga Dragana. Nakon ročišta, Šimić je vraćen u KPZ Zenica.

Podsjećamo, Mate Šimić i njegov brat Blago (1976) osuđeni su u Sudu BiH na 13, odnosno osam godina zatvora.

U Sudu BiH su osuđeni zbog organiziranog kriminala (skupinu organizirao Mate) i prekograničnog krijumčarenja drogom, neovlaštenog posjedovanja droge s ciljem daljnje prodaje, držanja eksploziva, a stariji od braće i za prijetnje tadašnjem policijskom komesaru MUP-a ZHŽ-a Zoranu Galiću.

Žalbeno vijeće Suda BiH potvrdilo je prvostupanjsku presudu Suda BiH u studenom 2014. godine kojom su osuđeni na ukupno 21 godinu zatvora zbog pripadnosti organiziranoj kriminalnoj skupini koja je krijumčarila drogu, nedozvoljenog držanja oružja ili eksplozivnih materija, te ugrožavanja sigurnosti.

Mate Šimić je zbog organiziranog kriminala i krijumčarenja droge dobio 10 godina, 3 godine za posjedovanje droge, oružja i eksplozivnih materija, dok mu je za planiranje ubojstva tadašnjeg komesara MUP-a ZHŽ-a Zorana Galića, današnjeg direktora Granične policije, određena kazna od šest mjeseci, te mu je u konačnici izrečena jedinstvena kazna od 13 godina. Njegovom mlađem bratu Blagi je određena jedinstvena kazna od osam godina.

Dnevni list

Komentari

Valjalo bi da Mate malo dođe u Grude pa da postroji Pejica, Pandžića i Soldu. Pejić se opustio otkad nema Mate pa se počeo švalerisati sa Slavicom. E moj Pejiću, ko bi reka da ćeš i ti bludničit. A i Pandžiću je drag blud po Drinovackom brdu.

Steta je sto nece nikad doci

Doce

Ima njih jos u Grudama osim Dolkica .

Nevesta na sudu pripostena!

Stace se i nevisti na repicu

Jadnici tješite se

Soldo je iz stare stanice u Grudama pustio Matu Dolkica iz pritvora da pobjegne. Bio svezan lisicama na leđima i čudom pobjegao kroz prozorčić. Otada postaje rukovodni i karijera mi ide uzlaznom putanjom. Tako da su njih dvojica frendovi.

Mnigi se pitaju ima li ijedna situacija gdje je Soldo pokazao kičmu: 1. Matu tada pustio, navodno Mate pobjegao kroz prozorčić s rešetkama razmak 9 cm, 2. Ropcu, Jeliću i drugima dao odobrenje za oružje, 3. Ropčevu bratu Vjeki dao zeleno svjetlo da može kući vikendom, 4. Ivicu Bagu nije vidio a druge kolege vidile a skupa bili.

Moj Miro je uredan, nemojte vi protiv njega. On je meni reka da mu je imenjak dao odobrenje za to.

A šta je sa skolom Solde i Pandžića. Vodi se neka istraga, u njizi je krivotvoreno nekoliko ispita u Srbiji pa nastavili u Splitu kod profesora od kojih se može kupit ispit a što se nije moglo kupit krivotvoreno u Srbiji na izmišljen index.
Barem je tako Zoran Milićević pričao.

Sto Pandžića Barcelona zove zetom? Mora da je neka zafrkancija ili ?

jasmina jedino ispušila zbog diplome a svi u policiji sa falš diplomom nepravda

Pandžiću treba kupit dugmetaru i nek se vrati korjenima. A bit će mu od Ane kad sazna za muževe egzibicije po Drinovcima i Drinovackom brdu. Izbacit će ga iz firme.

Upriiiiii Mirooooooooo!!!

Kad macke nema misevi kolo vode.

A stvarno ste ljudi s ovim prevršili svaku miru. Šta su vam ova trojica kriva duše ti...? Ako je itko pošten onda su oni... još ste počeli izmišljati na ljude i razarati im brak. Okanite se tih stvari. Ako imate nešto reci protiv njih zato sto ste izgubili radno mjesto, onda ste pogriješili ljude i adresu. Oni su vam najmanje krivi... čuj Soldo pustio Matu? Daj ne [ * neprimjereno * ]... ja znam da bi on poginuo za pravdu... Miro ako ne može pomoći neće ti odnemoci. A da se svalerisu pored onako urednih žena, e sad ste s tim stvarno usrali motku... jadni vi kad vam ne bude vise ove trojice nego vam dodje NETKO drugi...

A komu je miro peic pomoga to je jedan spletkaros i lazov koda ga je dobrica cosic pravijo

Ako bolesni komentar iza kulisa može rušit brak onda je brak crka davno,nego vuk pojeo crvenkapicu portal osta bez kolača ajmo dalje koja vam je iduća laž.Registrirajte se pa onda obucite medante u svojoj kući e onda imate pravo..

Ovaj 100 posto je vjerojatno jedan od ove trojice. Čuj Soldo bi poginuo za pravdu, Miro pomogao, pa ta trojica i rukovodstvo prije njih je i stvorilo Matu Dolkica. To su obični bezkicmenjaci i paraziti koji svojim potvrđivanjem i šutnjom stvaraju ovako jadno policiju. Tko je dao dozvolu za oružje Robcu i Jelića, tko je dao odobrenje da Vjeko Iličić ubojica izlazi na slobodu, tko je kupio višu školu, njih trojica poštenjaka. A svak zna za svalerisanje Pandžića i Pejića, samo to su njihove privatne stvari, eto ih tamo.

Aj ne kaki poštenjačino, ćaća ti je bio normalan Čovik, a vidi šta je napravio, tele... okani se ljudi... ako imaš neke komplekse idi se liječi, šta samo visiš na ovom portalu i mijenjaš imena i sam komentiraš i vrisaka ljude...

Gdje si desni frajeru, istina boli, jel da? Kako je bilo lijepo dok vas ovaj ortalnihe razotkrio, kao radnike i ljude. Jedva čekam da te vidim, pusica.

Lijep pozdrav našoj dijaspori, posebice onima u Njemačkoj.

Arbeit macht frei!

I u Njemačkoj ima dosta navijača Barcelone. 100 posto

Hehe kako milicija miliciji spusta. Pobijte se jadnici hihihi

Mate Šimić Dolkić uz visoke mjere osiguranja doveden u Ljubuški

FB

Politika

Ljudi

Kolumne

Gospodarstvo

Šport

Priroda

Audio/Video

Posljednji komentari

mailto