Puna usta branitelja, samo po potrebi

ljubuski.info

Večeras se, kao što je i najavljeno, na Trgu Domovinske zahvalnosti, održava Festival "Putevima baštine" u organiazciji prekograničnog projekta Connecting Separated.

Na žalost, gornja slika pokazuje kolika je razina zahvalnosti, budući da su šatori praktički prekrili Spomenik ljubuškim braniteljima, a tu je i vijenac, koji je očito bio samo za jednokratnu uporabu, kao i spomen.

Glas naroda

Jugoudba vlada ,gradom,branitelji na noge i potrat marvu komunisticku

Puna usta branitelja ! Ko najstarijim zanatlijama poštenja!

Vi se niste ni poklonili a kamoli vijenac donijeli.

Što reći o "autoru" nakon ovakvog članka? Prije svega na Trgu iza zgrade Općine nema mjesta za postaviti dva šatora, što zbog nedostatka prostora što zbog kafića u blizini.. I sad radi toga treba onim ljudima, e.b.a.t sve po spisku? Ma dajte, seoski kukolju.. Bili i ostali provincija..
Umjesto da hakate sve što valja, bilo bi dobro da odete na Festival Putevima baštine i da se upoznate s povješću rimske ceste koja je spajala Solin i Ljubuški i završavala u Vidu pored Metkovića..

Nista vama na portalu ne valja cini mi se, sve smeta kad se radi nesto

Nema se što vam ljudima reći. Da se malo veselite nečemu što se događa u Ljubuškom bilo bi vam lakše živjeti. Sve vam smeta, niste zadovoljni što god vam čovjek napravio. Malo pozitive unesite u te vaše živote vidjeti ćete kako je lijepo živjeti. Malo prošetajte na ovakve događaje, kulturno se uzdižite vidjeti ćete kako je lijepo. Može se lijepo živjeti samo kad bi se pogledi na život malo promjenili.
Nešto se u gradu događa, vrijedno spomena a vi bi ga uništili.
Pitam se oće li i urednik ovog portala nekad prenijeti neku pozitivnu vijest. Podržati nešto što možda nije u njegovu korist?! Bojim se da ne. Ne znam ni kako spava sam sa sobom nakon ovakvih članaka, izjava i komentara.

Uhljebljena Go-šćo ne me-keći iziđi iz partijskoga prhna malo među pošteni svijet,progledaj malo dalje od nosa

Perite vi EU pare i još kakoćite. Najahali ste na spomenik, zasto niste na ílegalni kafić?

Perite vi EU pare i još kakoćite. Najahali ste na spomenik, zasto niste na ílegalni kafić?

Svi nasi braniteji imaju spomenike od mjesta gdje su stradali do mjesta gdje pocivaju,tko zeli moze uvjek doc i pokloniti se. Ne dirajte u mrtve!

Šta se ovde svega ti radi već pred izbore glamur, bolan ne bio napravite kino dvoranu, kulturno športski centar ili....što ste obećali ali kako se čini vaš domet je cig-anluk i čergarstvo no još malo ovih predizbornih sr-anja, kockica i kružnica otpivali ste konačno crveni kmeri.
Ajmoooooooooooooooooooo!

Politika lovačkih kuća

Sada će SKOJEVCI probati da zadrže vlast pa će presjecati vrpce na Domu na Bučinama iako isti nikad neće proraditi,pa će otvarati vrpcu u HOTELU koji se isto tako neće skoro završiti,pa će probati presjeći vrpcu na KINU i ZGRADI POLICIJE iako skla neće osvanuti itd itd itd itd
Na kraju će skupiti LOVCE u lovačkim kućama potom na završnom skupu LOVAČKOJ VEČARI.Potvrđuju politiku lovačkih kuća to drugovi SKOJEVCI ni Edvard Kardelj vam nije ravan nastavili ste tekovine revolucije sa rocka prešli ste na turbofolk ali SKOJ ostaje SKOJ

svi hrvatski portali i novine postadoshe antihrvatske

Sramota samo ne satora vec ovaj [ * neprimjereno * ]vi portal!!!

Dosta je više Tolja ljubimaca Ive Josipovića

nemože narod više hranit ovu rastrošnu kradeze hobotnicu-naše mrtve heroje su ubijali isti oni što nas pljačkaju danas-pavlović -parađik -bušić -krešimir tolj- barišić-kraljević -zašto je tuta u zatvoru-šta radi udba u kradezeu-kira-glavaševića-koje pobio te ljude i zašto gospodo-kradeze je obećo blagostanje a stvorili su boljitak za svoje obitelji a opljačkali narod i iselili-sad vas neroza nije narod lud nego gladan a gospoda šetka po ljubuškom

Vrati se u 21. stoljeće.. I ne piše se nemože nego NE MOŽE...

Bravo za festival, sve pohvale

Branitelji odlaze trbuhom za kruhom i to sa cjelim obiteljima dok posao dobivaju dica udbaša koja su za vrime rata bježala u njemačku nek ih je sram.

Eto vas, svi pametni navalili se "pokloniti" braniteljima.

Ima vas koji pisete protiv Barbarica koji ste zavrsili fakultete u kasnim pedesetima,nemate sa kime popiti kavu,nemate obiteji i nikada dana niste nigdje radili,zivite od roditelja a te iste roditelje ste potjeralli iz vlastite kuce.Barbaric je gospodin covjek,ima divnu obitelj,bio je na ponos svojih pok.roditelja do su vasi po sigurnim kucama.

Ako je Staća ponos obitelji onda kakvi su vam te druge u vitini ha ha ha

Puna usta branitelja, samo po potrebi
Napomena:

Stavovi iznešeni u komentarima nisu stavovi uredništva.

Sve neprimjerene komentare ćemo načelno ukloniti. Ukoliko isto propustimo javite nam se putem kontakt obrasca ili e-pošte info[at]ljubuski.info

FB

Politika

Ljudi

Kolumne

Gospodarstvo

Šport

Priroda

Audio/Video

Posljednji komentari