U Ljubuškom potpisivanje ugovora vrijednih skoro 2 milijuna KM

ljubuski.info

U srijedu, 10. srpnja u 18 sati u zgradi Gradske uprave u Ljubuškom bit će upriličeno potpisivanja ugovora o sufinanciranju projekata Korisnika sa sredstvima koja su osigurana u Proračunu Federacije BiH za 2024. godinu.

Grad Ljubuški će tim povodom posjetiti federalni ministar prostornog uređenja Željko Nedić sa svojim suradnicima koji će potpisati ugovore u vrijednosti od 1.948.000 KM.

Ovom prilikom bit će potpisan 21 ugovor sa sljedećim korisnicima: Grad Ljubuški, Grad Široki Brijeg, Općina Grude, Općina Posušje, Župa svetog Mihovila arkanđela Drinovci Grude, Grad Mostar, Grad Stolac, Općina Čitluk, Općina Neum i Općina Ravno.

Radi se o potpisivanju ugovora za: "Kapitalni transferi drugim razinama vlasti i fondovima – sudjelovanje Vlade FBiH u sufinanciranju županijskih i lokalnih zajednica – zaštita nacionalnih spomenika", "Tekući transferi drugim razinama vlasti i fondovima – za projekt utopljavanja zgrada radi uštede energije" i "Tekući transferi drugim razinama vlasti i fondovima – za sanaciju šteta nastalih uslijed poplava i klizišta", najavili su iz Gradske uprave Ljubuškog.

Glas naroda

Sad će biti posla Martinović & Co doo Čitluk.
To je nova firma za pranje para.
Td Compani više neradi za grad samo Martinović svako drugi dan on i načelnik na mostu na ručku djele proviziju.Načelniče promjeni restoran svi vide šta se radi

Tiho Kvesić je glavna veza

Toni samo šalji konvertibilne marke.. A mi ćemo da trošimo..

Zna li se ko dobi poticaje?jesu li uvik isti pod[ * neprimjereno * ]tnici?

P o d g u z e t n i c i

U Ljubuškom potpisivanje ugovora vrijednih skoro 2 milijuna KM
Napomena:

Stavovi iznešeni u komentarima nisu stavovi uredništva.

Sve neprimjerene komentare ćemo načelno ukloniti. Ukoliko isto propustimo javite nam se putem kontakt obrasca ili e-pošte info[at]ljubuski.info

FB

Politika

Ljudi

Kolumne

Gospodarstvo

Šport

Priroda

Audio/Video

Posljednji komentari