Vlade ŽZH ima za cilj privući strane investicije

ljubuski.info

Predsjednik Vlade ŽZH u petak je održao sastanak sa zamjenicom ravnatelja Agencije za unaprjeđenje stranih investicija u Bosni i Hercegovini – FIPA Sanjom Bazina Crnokić.

U pratnji zamjenice sastanku je nazočila Jelena Filipović, a predsjednik Vlade Predrag Čović izrazio je prisutnima dobrodošlicu i istaknuo da je jedan od prioriteta Vlade jako gospodarstvo.

Naša Županija ima razvijen proizvodni sektor i cilj nam je privući strane investicije. Nismo daleko od Europske unije, imamo ljude koji znaju, najmoderniju tehnologiju i pogone i dijelimo ista stajališta, smatramo se već dijelom Europe, istaknuo je predsjednik Čović.

Također je naglasio da Vlada radi na pojednostavljenju administrativne procedure, kako bi se olakšalo investiranje na području županije.

Zamjenica ravnatelja Agencije za unaprjeđenje stranih investicija u Bosni i Hercegovini Sanja Bazina Crnokić zahvalila se predsjedniku Vlade na srdačnoj dobrodošlici i izrazila želju za unaprjeđenjem suradnje sa Županijom Zapadnohercegovačkom te ponudila pomoć u privlačenju novih investicija.

Ravnateljica Bazina Crnokić je istaknula da Agencija ima bazu projekata investicija koju žele ažurirati, kako bi mogli promovirati projekte i olakšati investiranje.

Agencija za unaprjeđenje stranih investicija u Bosni i Hercegovini – FIPA je državna institucija koja je osnovana od Vijeća ministara te ima za cilj svojim aktivnostima promovirati strana ulaganja u BiH i unaprijediti imidž BiH kao pogodne i sigurne lokacije za strana ulaganja.

Jabuka.tv

Glas naroda

Nestalo kradezeovcima para i financija pa kad su sve opljačkali i pokrali nastoje sad strance opljačkati.

Stvarno ne razumijem sta strane firme moze privuci u ovu vukojebinu..prije je to bila jeftina radna snaga sad ni toga vise nema,da ne spominjem usporenu papirologiju,nema nikakvi poticaja..nedavno je nasa zupanija davala poticaje za zaposljavanje i za otvaranje obrta i ljudi su cekali citav dan da predaju jedan papir pa di to ima nego u nas..cuj strance ce privuci,jadna vam majka kome vi prodajete maglu

Ne može privući firmi koliko mu je propalo.

Teško je sa strancima oni neznanju da triba podmazivat.

Kad se riješi ovog premijera koji se pogubio ŽZH će ići naprijed.Ovako, para ima ali stagniramo , jer premijer koji je prije ove funkcije uništio više privatnih poduzeća kao direktor, nabio im milijunske dugove i otišao da vodi županiju naravno da nema viziju i plan da nešto uradi.Uništit će i ono što je bilo dobro.

Di vam je kadar da Vi privučete strane investicije?
Priča li ijedan od Vas Njemački?
Engleski?
Ruski?
Nije!
Vi ste mali zaostali momčići koji gledaju američki film,često- idio.i!

Šta ces ti privuci ,jadan ne bio?!Mjenjaš misljenja brže nego čarape.
Samo pričas o privatluku,a o javnom sektoru pojma nemas.
Cosic je za tebe bio gospodin čovik.
Jedino sto ti možes privuci su socijalni nemiri.
Ne gine ti štrajk u prosvjeti,jer ste se ti i malena iz financija malo zaigrali previše s 1600 ljudi.

Zdenko je bio car.

Ovih dvoje se ne znaju obući za poslovni sastanak, kamoli nešto više.

Djevojke u ljetnim haljinama volim

Privukla ih Koćuša Vodopad pa okolo špaga nered i problemi sa drugim vlasnicima jednoga potrao evo i drugi zanjim,sve sebi zagradio.Hitno geoderske službe i nems pristup i zabraniti skroz rad jer je okupirao državno zemljiste.Parkovima najbolje dati i živio.

Radi li jos na kocusi Miloš

Nije više jer konstantno dva loša ubiše Miloša...

Klobucki zet

Tko je mlada

Moj "premijeru", kad imadneš svoje ja i budeš držao se riječi, možda bi i bilo nešto od tebe. Ti nisi ni za ćatu u županiji.

Zato i je sve naopako i nepravedno sto nesposobni vladaju..nije bit neimastine..nego je tesko svaki dan gledati nepravdu..bezobrazluk..ponasaju se ko da su do neba..lopovluk..bahatost..i puno toga jos..

Samo gledate kradezeovci kako još više opljačkati narod i investitore. Zaobilaze vas u širokom krugu jer zna se da ste u korijenu korumpirana kriminalna osuđena nakupina krimosa.

Premijer koji je obećao digitalizaciju sustava ponovo daje novo obećanje o ulaganjima, a u stvari radi se o kupovini vremena i čekanju da istekne mandat koji mu iz mjeseca u mjesec donosi extra plaće i privilegije za nikakav rad i nikakav učinak.

Glasao si za njih što se sad žališ

Nusam glasao za njih..niti pola zupanije nije glasalo..to sto dopusuju glasove do 3 ujutro to je druga stvar..sram ih bilo..

Niti ima ideju,niti zna kako je sprovesti.
Samo lupa gluposti,i ne drzi do svoje rijeci.
Ovisno s kim taj dan popije kavu- takvo misljenje ima.
Nesposoban,udruzen s bahatom iz financija,ukratko formula za samo dobivati placu dzaba.

Cilj je prodati svaki kvadratni centimetar i prekriti soarima

može može ako hoće ima sada kupiti u kini mišarica sa mamcom za invenstitore, ukucaš alibaba.com.mišarica za invenstitore.amo.tamo.com-com.srednji prst i vaćaju li se vaćaju samo pelješaj :))))))))))))))))))))))))))))))

Njemu je bitno kao i svima koji obnašanju kakvu dužnost imati službeno auto u privatne svrhe, službene ručkove u privatne svrhe, službene dnevnice u privatne svrhe, te članstvo u nadzornim odborima i najveći kriminal rade kad je javni natječaj za radove.

Vlade ŽZH ima za cilj privući strane investicije
Napomena:

Stavovi iznešeni u komentarima nisu stavovi uredništva.

Sve neprimjerene komentare ćemo načelno ukloniti. Ukoliko isto propustimo javite nam se putem kontakt obrasca ili e-pošte info[at]ljubuski.info

FB

Politika

Ljudi

Kolumne

Gospodarstvo

Šport

Priroda

Audio/Video

Posljednji komentari