Cijene studentskog smještaja u Mostaru ostaju iste

ljubuski.info

Upravno vijeće Studentskog centra Sveučilišta u Mostaru nedavno je donijelo odluku da će i u idućoj akademskoj godini cijena smještaja u toj instituciji ostati 165 maraka.

Ravnateljica Studentskog centra Anita Glibić ističe da nije lako u tako niskoj stanarini imati ovakav standard.

Moja je želja i moj poriv dok god sam na čelu ove ustanove da zajedničkim naporima činimo sve da osiguramo što bolji studentski standard, ali da ne trpe studenti sve ove probleme koje naše društvo nosi, istaknula je Glibić.

Cijena ishrane za studente koji studiraju na Sveučilištu u Mostaru, a ne žive u Studentskom domu, trebala bi ostati 3,5 KM.

Studentski centar je u ovoj akademskoj godini reliazirao i nekoliko projekata uključujući uvođenje čajne kuhinje, gradnju četiri dnevna boravka unutar centra, kao i projekt digitalizacije usluga, tj. postavljanje TV ekrana na svim katovima paviljona 1 i 2 radi lakše komunikacije sa studentima.

Najavljeno je i nekoliko infrastrukturnih projekata, poput rekonstrukcije restorana, prostorija za druženje, obnove teretane, a poseban naglasak je na rekonstrukciji krova i instaliranju fotonaponske elektrane koja bi centru koristila zbog visokih troškova struje i režija.

RTVHB

Glas naroda

Odes liti radit misec dana u Hrvacku i imas pokriven smjestaj za cilu godinu. Ne vidim nasto se studenti imaju bunit ,jedino ako nece besplatan smjestaj?

Nemaju se šta bunit, pod uvjetom da dobiju smještaj u domu

Pozitivne vijesti ne vole ljudi komentirati...

Bravo za ovu odluku.

To sr tako radi, ove godine stavi obavijest da nema poskupljenja pa da sesljedeće godine čini da je poslupljenje opravdano... studentski domovi se sufinanciraju iz proračuna županija, to nek vam bude jasno

Ja,i? Kakve to veze ima sa tim sto ces ti ko student platit mizernih 160 i nesto maraka za smjestaj i hranu? Il bi ti volio da placas vise?

Ima veze što im se džaba klanjate! Nek pricaju malo o tome kako ubacuju nečije sinove i kćeri u domove preko veze, dok djeca siromašnih roditelja zbog njih nisu na listi

Pa ko tebi smeta da pricas i izneses primjer? Koliko znam javno se objavljuje ko je dobio dom i sa koliko bodova? U cemu je problem pa nisi reagova? Nemas hrabrosti il nesto drugo?

Uhljebu jugovicu ..kaze se reagira..a reagova..ne ucis i ne mjenjas se po tom vidim ko si..a istina je da podobni dobivaju dom..dobro ti covjek kaze..jedno vrijeme jw bio tamo V.Markiotc pa je sredivao rodbini..

Cijene studentskog smještaja u Mostaru ostaju iste
Napomena:

Stavovi iznešeni u komentarima nisu stavovi uredništva.

Sve neprimjerene komentare ćemo načelno ukloniti. Ukoliko isto propustimo javite nam se putem kontakt obrasca ili e-pošte info[at]ljubuski.info

FB

Politika

Ljudi

Kolumne

Gospodarstvo

Šport

Priroda

Audio/Video

Posljednji komentari