U BiH sva birališta zatvorena na vrijeme

ljubuski.info

Hrvatski državljani s prebivalištem u BiH glasali su za tri zastupnika u Hrvatskom saboru koji se biraju iz XI. izborne jedinice.

U Bosni i Hercegovini na vrijeme su zatvorena sva birališta za parlamentarne izbore u Hrvatskoj, a izbori su protekli u najboljem redu i bez ijednog incidenta, potvrdio je generalni konzul Republike Hrvatske u Mostaru Marko Babić.

Hrvatski državljani s prebivalištem u BiH glasali su za tri zastupnika u Hrvatskom saboru koji se biraju iz XI. izborne jedinice.

''Biračko mjesto u Mostaru, kao i sva ostala u BiH zatvorena su točno u 19 sati. Izbori su pretekli u najboljem redu i bez ijednog incidenta. Također, nije bilo nikakvih prigovora ni primjedbi'', kazao je Babić.

Konzul je čestitao građanima što su iskoristili svoje aktivno biračko pravo da utječu na, kako kaže, politička zbivanja i da preko svojih izabranih zastupnika mogu artikulirati svoje interese.

''Zahvaljujem rukovodstvu HNS-a BiH, rektoru Sveučilišta u Mostaru i dekanima Ekonomskog i Filozofskog fakulteta SUM-a koji su nam omogućili da možemo ovako dobro organizirati izbore'', naglasio je konzul Republike Hrvatske u Mostaru.

U Bosni i Hercegovini aktivno je bilo registrirano 222.3000 birača. Najviše registriranih je u Mostaru (57.936), zatim u Orašju (10.253), Livnu (8.879), Vitezu (7.975), Sarajevu (7.160), Banjoj Luci (6.592) te u Tuzli (2.175).

Birališta u BiH za parlamentarne izbore u Hrvatskoj bila su otvorena dva dana

FENA

Glas naroda

na vrijeme samo posteno

Srbijanski udbaši (SDP, HDZ itd) kriju podatke, jer se boje istine i zatvora, a sigurno i gorih posljedica izvan zakonskog okvira:

1)
Sprijecavanje birača BiH na izborima RH:
90%.
Ne-izlaznost u BiH za izbore RH:
10%.
(33.000 od 330.000 Hrvata.)

2)
Sprijecavanje birača izvan RH i BiH na izbore RH:
99,9%.
Ne-izlaznost izvan RH i BiH za izbore RH:
0,28%.
(7.000 od 3.000.000 Hrvata).

Udbaši, stići će vas naša ruka.

Izišlo 8 ljudi ili 500 000 tri su mandata , dosadan si

Mucni glavom da proradi zabluđeni mozak.

Ti ništa ne kužiš još nažalost, ni od 1945 ni od 1990 ni do 2024.

Nemamo ni 3 ni 2 ni 1 mandat !
Nismo ni na nuli 0 nažalost, nego nam štetu i minus rade ova 3 neizabrana srbijanska BANDITA.

Jer nismo ih mi Hrvati izabrali, jer nismo mi HRVATI izvan RH pozvani na izbore, jer je prekršen izborni zakon 72 o postavljanju kutija u blizini birača po svim školama širom Hercegovine.

Srbijansko Planirana Ne-izlaznost od 90% u BiH a 99% izvan RH i BiH.

Jesi li sad skontao ?
poleti sokole pa nadgledaj laž i istinu i prevaru nad svima nama širom svijeta.

Da je bar 1 od ovih 3 naš izabran glas, popeo bi se taj broj zadnjih 20 godina, govorom istine o nama, na 10 ili 20 ili 30 mandata u RH za Hrvate izvan RH.

Kao što su bili 12 mandata prije 30godina jer je dijaspora 100% financirala stvaranje RH proziv ove srbijanske YUDEZE SDP bande !

Ako si mlad, raspitaj se kod upućenih, koji naslov je nosila hrvatska vojska 1991 u RH i 1992 u BiH.

Osnovnu matematiku 8 razreda si zaboravio.

U BiH sva birališta zatvorena na vrijeme
Napomena:

Stavovi iznešeni u komentarima nisu stavovi uredništva.

Sve neprimjerene komentare ćemo načelno ukloniti. Ukoliko isto propustimo javite nam se putem kontakt obrasca ili e-pošte info[at]ljubuski.info

FB

Politika

Ljudi

Kolumne

Gospodarstvo

Šport

Priroda

Audio/Video

Posljednji komentari