Održana donatorska večer "Noć Izviđača"

ljubuski.info

Hotel Bigeste u Ljubuškom bio je središte događaja koji je oduševio ljubitelje rukometa. Rukometni klub Izviđač Agram organizirao je donatorsku večeru “Noć Izviđača”, okupivši brojne prijatelje, donatore, sponzore, simpatizere, te uglednike iz svih sfera društva, s jednim ciljem – podržati najtrofejniji klub našeg grada, viđestrukog osvajača naslova prvaka i pobjednika kupa BIH,Herceg Bosne i dugogodišnjeg sudionika europske rukometne scene. Klub koji ove godine puni 68 godina svoga postojanja jedan je od simbola Ljubuškog.

“RK Izviđač Agram je odgojna institucija jer desetljećima odgaja nove generacije, ovaj vječiti mladić svake sezone se oplemenjuje novom mladenačkom snagom i tako prenosi znanja, iskustva, sportsko i socijalno naslijeđe. Večerašnji skup znak je podrške naslijeđu ove sportske institucije i zalog za njenu budućnost.”

Na samom početku prisutnima se obratio dugogodišnji član i kroničar kluba, novinar Nikica Šiljeg, predstavivši okupljenima najveće uspjehe Rukometnog kluba Izviđač Agram. Čitajući tako dijelove iz svoje knjige, Ljubuška rukometna priča, knjige na kojoj je radio posljednjih 5 godina, i koja na 505 stranica prati povijest rukometa u Ljubuškom. „Predstavljanje ove knjige bit će održano 3. svibnja 2024. u 20 sati ovdje u hotelu Bigeste “ najavio je Šiljeg.

Bila je to i prilika da predsjednik Rukometnog kluba Izviđač Agram Toni Kraljević uruči prvo izdanje ove knjige dr. Draganu Čoviću, kao ovjekovječenom prijatelju Izviđača.

Nakon uvodnog dijela, pozornicu su preuzeli glazbenici iz benda Somnus. Uslijedio je posebno emotivan trenutak večeri posvećen zaslužnim članovima kluba, predsjednik kluba Toni Kraljević uručio je tako prigodan dar i buket gospođi Zdenki Pandžić dugogodišnjoj tajnici kluba koja odlazi u mirovinu.

Tiha i samozatajna Zdenka dobra je duša našeg kluba i na ovaj način joj iskazujemo svoju zahvalnost. istaknuli su. Za dugogodišnji rad i vjernost koja traje 25 godina nagrađen je i uvijek nasmijan i srdačan, fizioterapet od milja zvani Nemec – Ante Bunoza.

Blagoslov svečane večere uputio je humački gvardijan fra Dario Dodig. Program je vodila Bjanka Medić, a tijekom večere bila je organizirana bogata tombola za sve goste. Tijekom večeri prikazana su tri filma posvećena RK Izviđač Agram, filmovi koji su posvećeni bogatoj baštini, uspjesima i povijesti kluba.

Noć Izviđača završila je uz osjećaj ponosa i zadovoljstva zbog ostvarenog, ali i s nadom u svjetliju budućnost rukometnog sporta u Ljubuškom. Ovaj događaj osvjedočio je podršku lokalne zajednice, pokazao zajedništvo, solidarnost i strast prema rukometu koji će zahvaljujući tome nastaviti oblikovati uspješno budućnost generacija koje dolaze.

Radio Ljubuški

Glas naroda

Sastali se fratri politika i mafija bravo

Muciću vi dajte knjigu a ne voljenom vođi ,čuli prijatelj Izviđača, komedija brale

Jeste li ukupili ista lemuzine.

Jesu Kolaku ćuk kupili i kombi da ide po ženu na posao i Čapljinu na pijacu.Uvukao se ratni umirovljenik u klub nema pojma o sportu.

Bal jada i bjede...

Čestitke na desetoj tituli

Znaju li ovi uopće kako je nastao Izviđač, kako je stasao, kako je rastao, kako je postao to što jest, a ovi tu neka kažu otkada sežu njihova prva saznanja i svjedočenja o ovom klubu. Bar bi se trebali malo informirati. A valjda će nešto saznati iz Šiljegove knjige , a koliko će shvatiti to je pitanje.......

Mucić je obnovio Izviđač i napravio dvoranu i akademiju osvojio titulu, a oni daju nagradu ćiriličaru UJDI koji nije ništa uradio u životu. Tako sve lažno obmanjuju prikazaju lažu napaćeni narod. Ali narod ima duže pamćenje.

Ja imam info da je Čović igrao u izzviđaću prije rata, pa zato dobiva prvu knjigu.. Na lijevom krilu..

Na lijevom krilu i potpisivao se ćirilicom nacionalnost jugosloven.

Bravo za komentar i došla velika Barcelona u tu dvoranu,al bitno je da je voljeni tu prijatelj Izviđača, da neće Soko oživit sad kuri ratna oprema a on ima iskustva u tome.

Nekad sad neznam jeli Mucić još naplatio za pravljenje dvorane i dali su radnici dobili plaću.

Ova dvojica iskacu iz paštete kad ju otvoriš.
Usiljeni maskembal ljudi koji imaju najmanje dva-tri lica.

Čestitke za prvo mjesto sve ostalo je nevažno

Čestitke

Sad očekujemo podršku za europsko natjecanje.

Ove godine hrabro po poraze manje od dvajes kom…

Održana donatorska večer "Noć Izviđača"
Napomena:

Stavovi iznešeni u komentarima nisu stavovi uredništva.

Sve neprimjerene komentare ćemo načelno ukloniti. Ukoliko isto propustimo javite nam se putem kontakt obrasca ili e-pošte info[at]ljubuski.info

FB

Politika

Ljudi

Kolumne

Gospodarstvo

Šport

Priroda

Audio/Video

Posljednji komentari