Dječiji vrtić Ljubuški proslavio 48. rođendan

ljubuski.info

U Dječijem vrtiću Ljubuški danas je sve bilo u slavljeničkom tonu. Odgajatelji i djeca priredili su zanimljivu predstavu, izložbu dječjih radova i prigodan domjenak, te su na taj način obilježili 48. rođendan vrtića.

Za najmlađe je ovo bio poseban doživljaj, stoga veselja i pjesme nije nedostajalo, kao ni rođendanske torte koju je vrtićanima darovao gradonačelnik Vedran Markotić.

Djeca i odgajateljice su kroz prigodnu svečanost proslave rođendana otkrile koga sve vole najviše na svijetu, objasnili zašto vole svoj grad i otpjevali pjesme u čast našemu gradu i tako na svoj način čestitali rođendan, stoji u priopćenju Dječjeg vrtića Ljubuški.

Program je nastavljen na igralištu gdje je pripremljen prigodni domjenak.

Zahvaljujem djeci, roditeljima, bakama i djedovima, a posebno odgojiteljicama koje su osmislile program i marljivo radile s djecom, što je rezultiralo ovakvom proslavom u čast rođendana našeg vrtića.

„Koristimo ovu priliku da i našem osnivaču Gradu Ljubuškom čestitamo rođendan Grada i zahvalimo gradonačelniku Markotiću jer osluškuje naše potrebe i ideje, i financijski ih podupire.Na ovaj način kroz jaku suradnju uči nas da razvijamo partnerske odnose.

Zahvaljujući tome, zajednički možemo planirati sve buduće korake, kroz koje ćemo kvalitetno i stručno još više obogatiti život naše djece koja postaju budućnost Ljubuškog“ kazala je ravnateljica vrtića Ana Bubalo.

Dodajmo i to kako je Dječji vrtić Ljubuški osnovan 1976. godine u sklopu Centra za socijalni rad, a bio je za te prilike suvremeno opremljen i potpuno je zadovoljavao neometano odvijanje predškolskog odgoja.

Prva odgajateljica bila je Anka Zelić, a s njom je u poslijepodnevnoj smjeni brigu o djeci vodila medicinska sestra Iva Šunjić. Iduće godine osnovana je druga skupina koju su vodile odgajateljice Zdravka Tomić i Mediha Konjhodžić.

Radio Ljubuški

Glas naroda

Jeli taj vrtić napravija Tito ili kradeze?

samodoprinosi

Titini samodoprinosi...

48. rođendan, nije okrugla godina, al je izborna

Pa i ova vjerouciteljka sto vodi vrtic ima isto toliko godina samo nije prije mogla doci do izrazaja.

A koga bi ti stavio u isto nje.

Kome bi stavio ?

Dječiji vrtić Ljubuški proslavio 48. rođendan
Napomena:

Stavovi iznešeni u komentarima nisu stavovi uredništva.

Sve neprimjerene komentare ćemo načelno ukloniti. Ukoliko isto propustimo javite nam se putem kontakt obrasca ili e-pošte info[at]ljubuski.info

FB

Politika

Ljudi

Kolumne

Gospodarstvo

Šport

Priroda

Audio/Video

Posljednji komentari