Gradu Ljubuškom predata solarna klupa

ljubuski.info

Park u centru Ljubuškog od srijede krasi solarna klupa, vrijedna i pametna donacija kompanije EOS Matrix BiH. Pametne klupe omogućavaju napajanje mobilnih telefona i tableta uz osvjetljenje, pružajući stanovnicima grada pristup električnoj energiji čak i tokom boravka u parku.

Primopredaji solarne klupe su, ime Grada Ljubuškog nazočio je Antonio Radić, savjetnik gradonačelnika za gradski razvitak Grada Ljubuški, te prenijeli poruku gradonačelnika Ljubuškog, Vedrana Markotića: "Solarna klupa za Grad Ljubuški predstavlja važan korak ka stvaranju javnih prostora koji prevazilaze norme funkcionalnih, i ulaze u zonu modernih, održivih prostora.

Ove kvalitete su sve važnije u ovom digitalnom vremenu, koje nam uzima dosta vremena ali istovremeno pruža mogućnost da radimo od bilo kuda, da komuniciramo u realnom vremenu i uz kamere sa svojim obiteljima i prijateljima, a i poslovnim suradnicima.

Upravo stoga i mi, u Gradu Ljubuškom, potpomognuti partnerstvom s privatnim sektorom, danas kompanijom EOS Matrix BiH, bliži smo ostvarenju naših ciljeva u modernizaciji grada i stvaranju okruženja koje će biti korisno i za građane".

Solarna klupa je istovremeno okolišno prihvatljiv, i praktičan primjer kako inovacije mogu unaprijediti svakodnevni život građana. Ovu, koja je instalirana u kod igrališta na Trgu profesora doktora Mile Borasa, kod OŠ Marka Marulića, je donacija kompanije EOS Matrix BiH.

"Veliko mi je zadovoljstvo i čast biti u prilici da u ime kompanije EOS Matrix BiH predam na upotrebu solarnu klupu predstavnicima Grada Ljubuškog, a prije svega stanovnicima Ljubuškog. Uvjeren sam da je ovo mali ali važan doprinos unaprjeđenju kvaliteta života ljudi svih generacija.

Odluka da doniramo baš solarnu klupu bila je strateška i nadam se da će sve nas podsjetiti na važnost odgovornih, održivih praksi. Mislim na korporativne društvene odgovornosti kojoj smo predani, na izbor obnovljivih izvora energije, pa i pametan i odgovoran odnos u donošenju ekonomskih - financijskih odluka.

Ova donacija je naš način da prakticiramo društvenu odgovornost ali i da ukažemo kako je sve, od ovog trenutka, u rukama i u odgovornosti građana", istakao je Petar Mrkonjić, direktor EOS MATRIXA u Bosni i Hercegovini te naglasio kako solarna klupa nije samo estetski dodatak centru grada, već je i praktično rješenje koje omogućava građanima da dok se odmaraju, napune svoje mobilne uređaje, ili čak i da rade dok uživaju u prijatnom okruženju igrališta.

Kompanija EOS Matrix svojim poslovanjem u polju naplate potraživanja i nekretnina, investicijama i aktivnostima podržava razvoj lokalnih zajednica u Bosni i Hercegovini. Kroz svoju strategiju društvene odgovornosti opredijeljena je za povećanje financijske odgovornosti i ekonomske stabilnosti kroz edukaciju i odgovorno upravljanje resursima.

Glas naroda

Super, sad ce ovi legalni kamatari ispast super firma.

koliko si jada narodu zadali sto nisu vratili njima stogod a ne ovako mazat oči

Dodik dogovara mir sa Putinom šta bi da nam nije njega ne bi nas bilo na mapi!

Dodik priziva traktorijadu za preko Drine ali ovaj put će mnogima iz Ljubuškog trebati traktori

Super, sad ce narod postat jos gluplji, samo u mobitele blenite

Zar nisu i one kod parka pametne, pa se vec batalile

Nisu, one su bile pripametne...

Bas me zanima kako ce se liti sidit na ovim klupama?

Šta je ovo neka moda svi pušćaju bradurine slušaju cajke i samo sjede

Jes vala u pravu si prvo kad dođem u ljubuški što ugledam je ćirilica unda svi nosaju brade ko draža slušaju cajke pa se zapitam jesam li to zalutao u negdi u šumadiju ili rusiju?

Nemereš zalutat jer u Šumadiji i Rusiji nikad nisu ni čuli za cajke...

I gledaju u mobitel.

Ovaj nevenkov pijun iz radisica radic trpa milanu sevi u kutije iz 19 sati a inace je sevo ima 2 regularne preferencije u d. radisicin

Neko je dobar sa načelnikom hahahah čuj 10.000. Za te pare napraviš sistem od 6-7kW sa invertorom i svom popratnom opremom.

Ko ce liti sjest na nju, bolje je bilo normalne klupe i nadsteranicu prekirit solarim. Em jeftinije a i korisnije

Kad sjedne 3 ili 4 na klupu solari se ne mogu puniti

To je ta "zelena agenda" klupa 10000 a narod gladan grcaju u dugovima ,čudi me samo da nije u duginim bojama.

Gradonačelnik ide radit reklamu za KAMATARE,ili kako on kaže "agencija za naplatu potraživanja"to je ujedno i agencija za pranje novca iz europskih fondova koje dobiju iz HR,koji je to kriminal.

Koliko savjetnika za sve i svašta izmišljena radna mjesta za članove stranke.

Ako ne pukne kad je gradonačelnik testira, onda vridi tih para

Jutros joj već nestalo vode u brisaćima...

“Eos matrix”: Naplaćuje kredite i progoni građane bez ikakve kontrole. Dok su u Hrvatskoj na crnoj listi i po sudu , u Hercegovini su ti kriminalci i razbojnici dobro došli. Fuj

Pa zna li gradonačelnik čime se bavi ta firma. Otkupljuju kredite od banaka i onda naplaćuju te kredite plus neke njihove izmišljene naknade tako da ljude ispadne po 2 - 3 puta više nego šta si dugovali prije. Cijede ljude do kraja, nemoralni su do krajnosti. MARKOTIĆU zašto se radi s takvim firmama?

Solarna klupa u zamjenu za hektare šume za solarne elektrane

U talu sa Brkićima sad još i ova "lopovska" kvazi firma. Utjerivači dugova. Sramota za naš grad sa kime se šuruje.

NevaIja to ništa, takvi kad tad nalete na nekog ko je kreditno u deficitu ali mu je vatrena moć u suficitu...

Koliko košta sa ugradnjom?

Ima li nabaviti solarnih ćemlija?

Ima ja ti ih pravim za 100KM

Čin ima sunca sve su ti solarne

Taman dobro da se ljubuška ćukenja imaju gdje zapišat

Za godinu dana zapuštena išarana puna ptičijeg izmeta

Zar se i po ovoj more šarati.

Mora se činit da se nešto radi, pa štabilo. čuj solarna klupa? kako će se punit ako se sidi na njoj? Bolje da ste solarnu nadstrešicu stavili, em hlad em se puni. Da je imo neko tome se domislit?

E fala ti Boze evo i javno nas netko zeli 'elekrisati' od po zadi .. da ne kazem 'naelektri[ * neprimjereno * ]ti' ...

Zato mi je baba op stop u parku puni svoj novi ajfoun 15 promaxmax256 gb :P

Kad će pametni šahtovi da ne moram gledati u njih i raditi slalome umjesto da se koncentriram na vožnju i gledam šta rade pješaci i kakve su im namjere

Zanimljivo je što ista firma uradi sranje u Mostaru identično ko u Ljubuškom pa oh nitko ne utuži.
Tribamo jednu kolektivnu tužbu na ceste federacije

Šta stavljaju plastične šahtove kad ih ne znaju ugrađivat?

Gradu Ljubuškom predata solarna klupa
Napomena:

Stavovi iznešeni u komentarima nisu stavovi uredništva.

Sve neprimjerene komentare ćemo načelno ukloniti. Ukoliko isto propustimo javite nam se putem kontakt obrasca ili e-pošte info[at]ljubuski.info

FB

Politika

Ljudi

Kolumne

Gospodarstvo

Šport

Priroda

Audio/Video

Posljednji komentari