Dean Kotiga održao pub kviz u Ljubuškom i najavio povratak u Hercegovinu

ljubuski.info

U hotelu Bigeste u Ljubuškom je u subotu navečer održan pub kviz s Deanom Kotigom, popularnim kvizomanom koji je trenutno lovac u “Potjeri” i “Superpotjeri”.

Da je interes bio veliki govori činjenica da je kviz rasprodan u rekordnom roku, a ništa manje nije očekivao ni sam Dean koji je kao i na malim ekranima, uživo bio jednako humorističan.

Na ovom “najskladičnijem kafanskom pub kvizu” kako ga je Kotiga nazvao, sudjelovalo je preko 200 “kvizoljubaca” raspoređenih u 41 ekipu zanimljivih imena poput: “Kulturološka sirotinja”, “Ko ti ga je smjestio”, “Parno kazalište”, “Harry Potjera” i mnogi drugi…

Imali smo tu sreću i žalost da nam se prijavilo debelo preko 100 ekipa, tako da bi tu bilo materijala za tri do četiri kviza, do čega se nadam se jednom doći, bit će prilike, nadoknadit ćemo, izjavio je Dean Kotiga .

Kotiga nam je skromno kazao da nije upoznat s pub kviz scenom u Hercegovini i BiH i da se kao netko “s puno utakmica u nogama” ne voli praviti pametan u onim stvarima koje ne zna.

Ja sam relativno slabo na svoju sramotu upoznat s pub kviz scenom u Bosni i Hercegovini, što se nešto popravilo nakon mog gostovanja u Vitezu, gdje sam u studenom 2023. održao dva rasprodana kviza s 45 ekipa, kazao nam je popularni kvizoman.

No, izrazio je svoj interes za ponovni dolazak u Ljubuški, ali i za malenu turneju po čitavoj Hercegovini.

Ne znam puno, ali već taj poziv naslućuje da tu scena postoji i scena i interes, i apsolutno sam ne samo za dolazak u Ljubuški, nego po cijeloj Hercegovini, jer uvijek je tu prijam dobar, uvijek je atmosfera sjajna, tako da sam apsolutno za, kazao nam je Kotiga i zaključio: Hercegovci=domaćini.

Prvo mjesto s fantastična 45 boda od 50 osvojila je ekipa “Rogotinaikos”, ekipa “Op Šic” imala je 43 boda od 50, te zaslužila drugo mjesto, dok su “Jedva se okupili” s 42.5 boda završili na trećem mjestu.

Inače, ovaj pub kviz je održan u sklopu obilježavanja Dana Grada Ljubuškog, u organizaciji Turističke zajednice Ljubuški i HKD Napredak podružnica Ljubuški.

Jabuka.tv

Glas naroda

Odlična večer, bravo za organizaciju.potez za divljenje kad gradonačelnik na kotigine molbe za pršutom ode doma kod sebe i donese mu pršut. Imaš dušu Vedane, bravoooo.. Ljubuški se pokazao kao pravi domaćin..

Komedija

Ima dušu?! Da je tako trebalo donijet pršut prosijaku il onima ubogim što kopaju po kontejnerima, vidjeli biste ga

Pričaj te šta oćete Vedranni Tiša su od LJubuškog napravili GRAD.sve tračeve već znamo i čuli smo.Al za ovo sto su uradili i rade kapa im do poda...Apolitičan sam.u kojoj god njih dvojica stranci budu,moja uža i šira obitelj svi će glasovat za njih...Momci svaka vam čast.

Prethodnika nije teško nadmašiti,jedan od najgorih.

Nije to teško samo Tiša primjeni ono što je godinama učio na faksu i rezultat je neminovan.. Toliko o tome tvome

Za iznad..sta cini prsut?

Domaći pršut, čudo..

Piše se Hoćete a ne Oćete. Ta riječ ne postoji niti u jednom HR nit BiH riječniku domaćih riječi.
"Ikre" , uči, čitaj izučavaj. Ljep pozzz.

ne može pršut preko granice.

Dean Kotiga održao pub kviz u Ljubuškom i najavio povratak u Hercegovinu
Napomena:

Stavovi iznešeni u komentarima nisu stavovi uredništva.

Sve neprimjerene komentare ćemo načelno ukloniti. Ukoliko isto propustimo javite nam se putem kontakt obrasca ili e-pošte info[at]ljubuski.info

FB

Politika

Ljudi

Kolumne

Gospodarstvo

Šport

Priroda

Audio/Video

Posljednji komentari