Poziv poljoprivrednim proizvođačima s područja Grada Ljubuškog

ljubuski.info

Federalno ministarstvo poljoprivrede, vodoprivrede i šumarstva u okviru Strategije poljoprivrede i ruralnog razvoja, a u cilju povećavanja poljoprivrednih površina u funkciji poljoprivredne proizvodnje i uključivanja u sustav novčanih potpora poziva poljoprivredne proizvođače s područja Grada Ljubuškog, koji obrađuju poljoprivredno zemljište, a koji se do sada nisu mogli upisati u Registar poljoprivrednih gospodarstava i registar klijenata, da izvrše prijavu površine i kategorije takvog zemljišta u gradskom uredu za Registar poljoprivrednih gospodarstava najkasnije do 20. prosinca 2023. godine.

Prikupljanje podataka se odnosi na privatno poljoprivredno zemljište koje obrađuje poljoprivredno gospodarstvo, a koje nije upisano u Registar poljoprivrednih gospodarstava.

Dodatne informacije, pojašnjenja i upute zainteresirani poljoprivredni proizvođači mogu dobiti kod nadležne gradske Službe za gospodarstvo i poljoprivredu.

Glas naroda

tisina dili se slanina

O čemu se ovdje radi trebalo je malo obrazložiti da ljudi znaju, da ne propuste a ovako ne znaju šta da rade.

Poziv poljoprivrednim proizvođačima s područja Grada Ljubuškog
Napomena:

Stavovi iznešeni u komentarima nisu stavovi uredništva.

Sve neprimjerene komentare ćemo načelno ukloniti. Ukoliko isto propustimo javite nam se putem kontakt obrasca ili e-pošte info[at]ljubuski.info

FB

Politika

Ljudi

Kolumne

Gospodarstvo

Šport

Priroda

Audio/Video

Posljednji komentari