Gospodarski forum u Ljubuškom okupit će vlasnike vodećih tvrtki iz ŽZH

ljubuski.info

U organizaciji Vlade ŽZH u srijedu, 29. studenoga u hotelu Bigeste u Ljubuškom bit će održan Gospodarski forum.

Osnovni cilj susreta je ostvariti intenzivniju suradnju Vlade i gospodarskih subjekata u okviru svih pitanja od zajedničkog interesa te poboljšati uvjete za daljnji razvitak gospodarstva i bolji život svih građana u Županiji.

U programu Gospodarskog foruma Županije Zapadnohercegovačke održat će se dvije panel rasprave. Prva panel rasprava na temu „Mogućnosti, potrebe i izazovi privatnog sektora u Županiji Zapadnohercegovačkoj“ okupit će govornike iz privatnog sektora, vlasnike vodećih tvrtki iz Županije po broju zaposlenih i visini prihoda.

U panel raspravi na navedenu temu će sudjelovati Petar Ćorluka, vlasnik Violeta d.o.o. Grude, Damir Pavković, vlasnik Mesne industrije Rakitno d.o.o. Posušje, Ladislav Bevanda, vlasnik Hering d.o.o. Široki Brijeg, Stjepan Primorac, direktor hotela Bigeste d.o.o. Ljubuški i Miljenko Crnjac, vlasnik MCI d.o.o. Široki Brijeg, a moderator panel rasprave bit će novinar Boris Čerkuč.

„Kreiranje pozitivnog poslovnog okruženja u Županiji Zapadnohercegovačkoj“ tema je druge panel rasprave, na kojoj će sudjelovati predsjednik Vlade Županije Zapadnohercegovačke Predrag Čović, ministar gospodarstva Dario Sesar, ministrica obrazovanja, znanosti, kulture i športa Daniela Perić, ministar zdravstva, rada i socijalne skrbi Tomislav Pejić te ministar prostornog uređenja, graditeljstva i zaštite okoliša Zvonimir Širić.

Cilj panel rasprave s predstavnicima Vladinog sektora je istražiti što sve Vlada Županije, zajedno s resornim ministarstvima, a u suradnji s poduzetnicima, može osigurati s ciljem kreiranja još boljih uvjeta za daljnji razvoj gospodarstva u Županiji.

Prezentaciju na temu „Izazovi i očekivanja u energetskom sektoru“ održat će Drago Bago, generalni direktor JP Elektroprivreda HZHB. Uslijedit će prezentacija pod naslovom „Programi Razvojne banke F BiH“, koju će održati Dalibor Milinković, izvršni direktor za projekte i razvoj u Razvojnoj banci.

Gospodarski forum Županije Zapadnohercegovačke je poslovni susret na kojem će poduzetnici dobiti priliku razmijeniti međusobna iskustva, uspostaviti bliže kontakte te postaviti izravna i važna pitanja o kojima će se zajedno razgovarati kroz konstruktivan dijalog. Također, poduzetnici će imati priliku ukazati na važne poduzetničke teme i izazove s kojima se privatni sektor svakodnevno susreće te predložiti moguća rješenja, priopćila je Vlada ŽZH.

Glas naroda

Vladi je prvi 814 mercedes dovezao upravo velikim poduzetnicima Džajićima tada njihovu ocu pa dalje njihovim susjedima Jurici i Ivanu,Braći Ćutucima Ivanu i Nikoli,Mili Leki,dalje da ne nabrajamo i dans ih većina koristi sve jako pošteni gospodarstvenici i poljodjelci ovoje istina nako ti ja ne doša kući očiju mi i zdravlja.....da vidimo može li iko ovo demantirat

A sto tebi nije doveo Mercedesa...ako im je doveo mislim da su ti ljudi to i posteno platili.

Jesu pošteno 10.000 maraka a takav neukradeni 90.000.

A kako ti to sve znas, ako im nisi komsija?

A vidis da je...proziva ih preko portala anonimno...ko pravi komsija

Vi pametnjakovici koji pljujete po svemu i svacemu u ovom gradu.Ako ste znali kako su Dzajici i ostali nasi tajkuni dosli do novaca zasto niste prijavili?Mozete i sada prijaviti.Pa ce se valjda nesto rjesiti.A ne samo ovako gadit sve preko portala.Kao svi sve znaju a niko nista ne poduzima.

xD ta rije dobra

Prije par godina na Kerametalu kad je bila najveća korona kriza prodavao krpene maske 3,75KM koje ne štite od korone, a preko 20.000 maski što su naši donijeli u Dom Zdravlja iz Njemačke nestalo pa ih preprodavali u kradeze ljekarnama eto kakva je to stoka.

Jeli bila plata

Ko ne drži do Boga i domovine naravno da neće ni do radnika, u muci se poznaju junaci.

Ovo što je ostalo od uhljeba i tih nazovi tajkuna najveći šljam

Unitrade bojkotirat u svakom smislu...izrabljivači djece ... !!!
Sramota od firme ...!!!

Ima li ijedan gazda da je pozva radnika i popija sa njim kavu onako bez obaveze ???

Kako kapital dođe tako i ode,šta se sekirate.Sve je prolazno,kažite mi koji je opsta do 5og kolina da su uživali u parama,svi propadnu

Gospodarski forum u Ljubuškom okupit će vlasnike vodećih tvrtki iz ŽZH
Napomena:

Stavovi iznešeni u komentarima nisu stavovi uredništva.

Sve neprimjerene komentare ćemo načelno ukloniti. Ukoliko isto propustimo javite nam se putem kontakt obrasca ili e-pošte info[at]ljubuski.info

FB

Politika

Ljudi

Kolumne

Gospodarstvo

Šport

Priroda

Audio/Video

Posljednji komentari