Općinski sud u Ljubuškom odbio pritvor za osumnjičenog D.B.

ljubuski.info

Nakon što je dana 23.09.2023. godine u službenim prostorijama Županijskog tužiteljstva ŽZH Široki Brijeg ispitan osumnjičeni D.B. (rođen 1982. godine) i donesen nalog o provođenju istrage, istoga dana Tužiteljstvo je podnijelo prijedlog za određivanje pritvora osumnjičenom Općinskom sudu u Ljubuškom.

D.B. se stavlja na teret da je počinio kazneno djelo Nasilje u obitelji iz čl. 222. st. 2. i st. 4. u vezi sa st. 1. KZ F BiH u stjecaju sa kaznenim djelom Nedopušteno držanje oružja ili eksplozivnih tvari iz čl. 371. st. 2. u vezi sa st. 1. KZ F BiH, a sve u vezi sa čl. 54. KZ F BiH.

Razlozi za određivanje pritvora su opravdana bojazan da bi osumnjičeni boravkom na slobodi sa sigurnošću mogao utjecati na iskaze svjedoka, odnosno ometati kazneni postupak utjecajem na iste i opravdane bojazni da će ponoviti kaznena djela koja mu se stavljaju na teret.

Dana 23.09.2023. godine nakon održanog ročišta za razmatranje prijedloga za određivanje pritvora Županijskog tužiteljstva ŽZH Široki Brijeg, sudac za prethodni postupak Općinskog suda u Ljubuškom je donio rješenje o odbijanju pritvora, izrekao mjere zabrane, a na koju odluku Općinskog suda u Ljubuškom će Tužiteljstvo pravovremeno uložiti žalbu.

Tužiteljstvo će nastaviti s intenzivnim radom u cilju okončanja istrage u ovom predmetu.

Napomena: „Prema načelu pretpostavke nevinosti iz čl. 3. st. 1. ZKP-a F BiH, svatko se smatra nevinim za kazneno djelo dok se pravomoćnom presudom suda ne utvrdi njegova krivnja.“

Tužiteljstvo ŽZH

Glas naroda

Oružje je zlo i donosi samo patnju i niko normalan ne voli oružje,a nenormalni ima puno po ljubuškom šute mule a kad bude nešto kasno je

Njoj ova snimka ne ide u prilog.
A ima li itko stručan da razmotri ovu situaciju ili će razni portali biti sudac i porota? Njima oboma treba najprije egzorcist pa psihijatar, komuna i tako u krug.

Vaša odluka ali niste u pravu ali šta ćemo mi pričati kada znamo sve o ubojstvu Kraljevića i pratnje u našoj Hercegovini

Ajd mala napreduje,imala je jucer 700pratitelja na Instagramu,danas 1174 hahahaha.Ljuta jada i zalosti...

Da je zvala SIPU ostao bi najjmanje 6 mjeseci u zatvoru, ovako se uzdala u ljubuški sud i policiju pa ćorak.

Ne ulazim u to sto je istukao zenu...to osudjujem do kraja ali kvalifikacija djela gdje se pronadje ovolika kolicina oruzja,za sto je to oruzje namjenjeno,porjeklo oruzja vjerojatno crno trziste za preproduction I sudac istrage ga pusti na slobodu...sudac vrlo lako moze ostati bez licence zvanja sudac I to bi mu trebalo napraviti za opomenu svima drugima jer uzgleda da nije bilo dovoljno sto se nedavno desilo u Bosni,jer mislite da ce njega I da ga moze zaustaviti zabrana prilaska.

Koji je bio sudac

A tek da je zvala FBI, a pogotovu NATO

Svi naši komentari u kantu za smeće.Za koji dan ćemo ih ponovo vidjeti skupa,jer se oni vole a drže se one "tko se voli taj se svađa ili bije"pa se poslije voli još više.Zadruga u Ljubuškom.

Da je on nju jednom Šakom udario ona vise ne bi ustala. A priča udara je rukama, nogama i nastale manje tjelesne ozljede. Da ona ima modrice sve bi to poslikala i stavila i na fejs. Znaci tip razbija stvari po kući a ona skiči i govori nemoj molim te, sto Nije rekla nemoj me molim te tući pa nek svi čuju da je tuče. Po ovoj snimci on nju nije ni taka. Čista namještajka

Ljubuški glavni svaka čast sudu

Nije samo Ljubuški sud taj koji "pogoduje".Svaka je žena koja prijavi nasilje hrabra,ali institucije su čudo,em što odugovlače,a ako se radi o nekom "utjecajnom", nasilniku,može se pozdraviti sa tim da će pravda izaći na vidjelo.Još će je raspametit,ako ona nema nikoga iza sebe.

Koja žena kad je netko mlati stigne reć prosto proširenu rečenicu nemoj me molim te tući! Al ovo "nisam to ZASLUŽILA" je iviše nego sumnjivo!

da je vikala: Nemoj, ne udaraj me! ali ovo nisam to zaslužila.

A i on trezveniji od nje i libepo govori- tko te tuče, iziđi, šuti dijete spava, ne sramoti - a ona samo skiči i unaprijed mobitel upalila i nešto smislila.
Žali Bože što se rastao od žene i djece i na ovo nabasao.

Božja kazna zbog navlačenja na nasilje i slike kad su slikane svakog stigne kad se pretjera u optuživanju doće svakoga i nevine djece koja nisu zaslužila da mediji provlači ime njihova roditelja radi svoga zadovoljstva

Zabraniti ovaj Portal pod Hitno !!! Živio tata PUTIN !!!!

Ima dosta komentara da je namjesteno gluma itd.

Policija je slikala ozljede od zrtve ( a ima ih dosta ) nek žrtva objavi slike i začepi usta svim zlobnicima i podrzavateljima naslilja nad zenama . hvalaaa

Ubio nimet u njoj...

Alahati

Aj aj bitno je staje dom zdravlja uslikao...Zato la papa...

Nek je žena prijavila,ako misli da je trebala,najbolje ona zna što joj je u kući.Ja neću prijaviti,mada me svaki dan suprug tuče, psihički ubija,verbalno ubija do bola,ne mogu ni ponavljati te riječi.Imamo sinove svi u pubertetu,ja imam karcinom,njega to ne briga.Radim,donosim kući plaću,kuham ,ali neću prijaviti zašto,ne što nesmjem,nego što je on funkcioner,a i svakako ću brzo umrijeti.Žalosno za moju djecu, prvenstveno jer imaju loš primjer od oca.Potužila sam se ocu i bratu na njega,rekli su mi da će mi pomoći,da prijavim.Neću jer meni nema pomoći,poručila bih ženama da prijave odmah,a ne da misle da će bit bolje.Neće.

Natužnije je što ste bolesni. Tužna je činjenica da u Hercegovini žensko djete, nije djete. Sin je Bog.
Požaliti se bilo kome, nema smisla. Muškarčine bi trebale sagraditi kuću i napustiti roditeljski dom. Ali, ne!! Neka sestra, ćerka umre, neka dobija batine-nema se gdje vratititi. Turski običaji!! Otac Vam je savjetovao da prijavite zlostavljača? Zašto Vas otac nije doveo u svoju kuću, dao Vam svu podršku, pomogao pri liječenju, a ne da umrete od tuge i jada. Hercegovci jaki momci!! Ćerki nogu u dupe, i krepaj ko pajcek. Da ste imali podršku od svoje obitelji, nebiste se ni razboljeli. P.S. Uzeo bi svoju kćerku, objasnio djeci da im je majka smrtno bolesna i pružio joj beskrajnu ljubav, ne bi dopustio da mi djete umire u neredu. Jer svoje djete ne bi savjetovao, već spašavao. Svako dobro Vam želim. Obitelj Vam je zakazala!! Nemate nikoga kome je stalo do Vas. Žao mi je

Ljubuški je komplet bolesno društvo ostali su samo uhljebi kradezeovci

23,39,05 srami se

Zeno draga, zauzmi se istog trena za sebe i prekini gledati tko ce ti pomagati. Ako ti sama sebi ne pomognes, nece nitko! Voli prvo sebe! Ovaj put tvog zivota je tu da bi to naucila. Istog trena kreni raditi malo po malo izbore kojima stavljas sebe na prvo mjesto. Ako si zlostavljana, spakirajte se i vrati se u roditeljsku kucu, idi u sigurnu kucu ili trazi odmah danas stan da povoljno unajmis. Koliko god da kosta, tvoj zivot je vrjedniji! Odmah kod doktora i uzmi bolovanje, uzmi uputnicu za psihijatra i psihologa jer ti treba strucna podrska. Obrati se svecenicima za konkretnu financijsku pomoc dok ne stane na noge. S djecom iskreno razgovaraj, neka podju i oni s tobom u stan. Organiziraju se s njima da ti pomognu oko kupovine, kuhanja, sudja i vesa. Isadi im odgovornost i probudi ih. Pokreni proces razvoda. Idi doktorima. Uzmi bolovanje, iskoristi sta dolje zdravstveni sustav nudi za zlostavljane ljude. Raspitaj se! Guglaj, imas more knjiga na mobitelu u pdfu procitati - kako započeti ponovno sama, Nova ja radionica, ukljuci se na Facebook u takve grupe zena koje podržavaju jedna drugu - tu imas more savjeta sto ciniti, a mozes i sama predstaviti anonimni svoju situaciju i pitati savjet. Zauzmi se za sebe. Ovakav put u zivotu je tu da bi naucila staviti sebe na prvo mjesto. Ne daj se.

Taj facebook je najvece zlo ovog svita.

Ovo je zeleno svjetlo za sve siledžije da masovno prebijaju žene i djevojke i drže ilegalno oružje bez ikakve kazne. Za očekivati je nagli porast nasilja u obitelji u općini Ljubuški.

Ovo je i crveno svijetlo za sve zene. Ako te mlati ne udaji se za njega i ne idi mu u kucu. Prekini vezu a ne gonjaj ga da zatrudis da bi te ozenio

Ima li neka žena da me prebije,dajem se dobrovoljno..

Droga i alkohol popili mozak ; moć rasuđivanja nula , čovjek opasan za okolinu (samo ne za budale oko sebe što besplatno piju i šmrču sa njim ) davno bio za komune i obraćenja ovo je samo kap koja preli čašu ; pametnom dosta !

Ako Denis Buntić napravi zlo u Ljubuškom sa svojim arsenalom oružja pitam policiju i pravosuđe tko će biti odgovoran......
Čovjek treba pomoć jer je bolestan...
Nadam se da će netko od nadležnih institucija reagirati........

Vidiš da policija tolerira ilegalno arsenal oružja zolje i bombe. Eto da djeca pronađu bombe i aktiviraju tko će za to odgovarati.

Pa biti će odgovoran on! Pa nije maloljetan da netko odgovara za njega? A ako ne napravi i utvrdi se da nije kriv, hoces li se ti ispričati za izrečeno?

Na svim portalima i vijestima je nasilje u Ljubuškom a nasilnik je na slobodi sa zoljama i puškama.
SRAMI SE LJUBUŠKI...
STOP NASILJU NAD ŽENAMA U LJUBUŠKOM...

nisu ljubušaci nasilnici, u svakom žitu ima kukolja

Tako da se sad nemaju kome žaliti ljubuški sud policija dom zdravlja svi su zakazali nema tu pravde

Ljubuški je totalno naopako i dvolično društvo. nedjeljom zauzmu prva dva reda u crkvi, a naveče nemoral opijanje kocka droga varanje. Po gradu glume da su neke kao ugledne gospođe dame, a pa noći se taracuju sa ko im stigne.

Nazalost da, neki naoko najobičniji ljudi, obrazovani, s poslovima, funkcijama, zapravo kriju mracne tajne. Licemjerni oportunisti. Preljubnici koji lizu oltare, ljubavnice koje rasturaju brakove... Dno od drustva, Ljubuski je slika i prilika iskvarenosti...

Neka Ljubuški policajci skinu uniforme i neka idu saditi krompir....Sramota.........

Jes vala ono je pokupilo i svakome dalo uniformu i pištolj ne znaju se ponašati i niti imaju kulture. Stalno su po kavama u uniformi i sa službenim autom. Ne postoji poštivanje između mlađih policajaca i starijih policajaca.

Ovi što su platili, oni i rade, zna se kako su došli i tko im je to omogućio

Zato Ljubušanke ako imate nasilnog muža sa ilegalnim oružjem prijavite ga obavezno na SIPU pa nek dođu iz Sarajeva.

LJUBUŠANKE sobodno prijavite SIPA nasilne muževe i ilegalno oružje automate i bombe municiju znamo da ih drže po podrumima i tavanima.

Poruka svima Vama koji komentirate ovakve stvari; sto to ima u ljudima tuzno da ulaze u tude zivote....Majite se njih dvoje.Ima puno stvari koje ovaj narod mora rjesit da nam bude ok.Sve ovo sto se dogada, pocev od kocke,pijanstava i jos svasta nesto,je produkt vladavine stranke i njihovih podanika.30 godina nas maltretiraju i niko nista.Pa do kad?Jel nas treba tuc pa da reagiramo.Kao i u ovom slucaju.Svi sve znaju a niko nista nezna.

Sve sto je javno objavljeno legitimno je i javno komentirati

Ukoliko je je stvarno udarao i ona ima modrice tu nema rasprave on mora odgovarat i u zatvor,ali zbog tih obiteljski veza ja sam siguran da on nece u zatvor,plus to oruzije samo bi i zato morao odlezat ,ali ima kumašine,mater i ostalo znaci dzaba zakon samo za sirotinju. Ja osobno mogu reci da mi ga je u jednu ruku i zao,njemu je stvarno potrebno lijecenje to se vidi i na slikama ,ali i ona je znala za koga se udaje ,pa one slike restorani i gluposti ,alo koga boli k...di ti jedes i sta radis i od cega zivis. Na zalost ovde svi glume gospodu,finocu a u stvarnosti su teska propast . Kad vidis neke zene i cure po Ljubuskom s ovom plastikom ,pa vise ih ima nego u Londonu .

Kako može katolkinja razoriti brak?

....tko god kaze ili napise ...isprovocirala ga pa je zato dobila modrice i ozljede stavlja se u isti kos sa svim nasilnicima nad zenama

Zakazale su sve nadležne institucije,policija,pravosuđe .
Ljubuški je na svim portalima,novinama grad je proglašen slučajem.
STOP NASILJU NAD ŽENAMA U LJUBUŠKOM.

Općinski sud u Ljubuškom odbio pritvor za osumnjičenog D.B.
Napomena:

Stavovi iznešeni u komentarima nisu stavovi uredništva.

Sve neprimjerene komentare ćemo načelno ukloniti. Ukoliko isto propustimo javite nam se putem kontakt obrasca ili e-pošte info[at]ljubuski.info

FB

Politika

Ljudi

Kolumne

Gospodarstvo

Šport

Priroda

Audio/Video

Posljednji komentari