Otvorene prijave za 'najpoželjnijeg Hercegovca neženju'

ljubuski.info

Udruga "Hercegovka godine" iz Mostara već treću godinu organizira manifestaciju "Biramo najpoželjnijeg Hercegovca neženju", a mogu se nominirati slobodni momci, rastavljeni i udovci.

Glavni je uvjet za prijavu da je kandidat Hercegovac bez obzira na mjesto stanovanja, a prijave su otvorene do 7. travnja, nakon čega slijedi glasovanje.

Mogu se nominirati slobodni momci, rastavljeni i udovci, a nominacije se zaprimaju isključivo putem e-mail adrese: hercegovkagodine [at] gmail.com

Uz nominaciju potrebno je da posjedujete suglasnost osobe koju nominirate, njegovo ime i prezime, trenutačno mjesto boravka i zanimanje. Također, potrebno je priložiti fotografiju i navesti u par riječi ili rečenica koje su to dobre osobine koje krase tog kandidata. Osim toga, potrebno je upisati njegov trenutačni status (momak, rastavljen, udovac) i e-mail adresu od kandidata, naveli su organizatori u pozivu.

Dodaju kako je Hercegovina "rasadnik" dobrih, čestitih, poštenih, zgodnih i vrijednih ljudi te se i ove godine nadaju velikom broj nominiranih.

Kroz ovu manifestaciju, osim što činimo vrijeme veselijim i optimističnijim, također promoviramo našu Hercegovinu, ljude i običaje ovog posebnog kraja, kazala je Daniela Škegro, predsjednica Organizacijskog odbora izbora "Najpoželjniji Hercegovac neženja".

Glas naroda

Jablan definitivno bez konkurencije, neznaš jesu li mu vridnije penzije ili belegija...

Moram li bit u adzeju

Ne možeš ni u crkvu ako nisi kradezeovac

Viktor Grbavac hahahahaq

Luka Herceg?

Tako ste lani izabrali mog kolegu s fakulteta Leku koji radi u poreznoj zahvaljujući tetki šefici, prema tome bolje bi bilo da uopće ne birate. Ako se već bira, treba se birati po određenim uvjetima i to tipa da ima nešto svoje, da se sam zaposlio svojim trudom, da je kupio bilo što svojim parama (makar uzeo kredit), da je makar par knjiga pročitao nevezano za fakultet ili školu, da je kulturan, zgodan muškarac, a ne ove krkane za koje glasaju još veće krkanke. Međutim, takvi koje ja opisujem se ne bi ni prijavili na ovu manifestaciju, prema tome mi treba biti jasan odabir svakakvih likova, mada nije.

Sve poludilo.

Bezvze lik totalno

Slazem se.

Kolegice ima li napretka od terapije kako mentalni sklop ?

Najpoželjniji hercegovci su već izabrani, i testirani. Neki i iskorišteni,pa mogu u drugi krug izbora. Kakav je pravilnik i kriteriji za izbor.

Hahaha, sve je moguce.

Ja glasam za gradonačelnika ćust ugojen lip ko slika ljubi ga majka i još ADZu

Otvorene prijave za 'najpoželjnijeg Hercegovca neženju'
Napomena:

Stavovi iznešeni u komentarima nisu stavovi uredništva.

Sve neprimjerene komentare ćemo načelno ukloniti. Ukoliko isto propustimo javite nam se putem kontakt obrasca ili e-pošte info[at]ljubuski.info

FB

Politika

Ljudi

Kolumne

Gospodarstvo

Šport

Priroda

Audio/Video

Posljednji komentari