Zdravko Mamić ljubi 30-ak godina mlađu Ljubušanku?

ljubuski.info

Zdravko Mamić spreman je za novi život u Hercegovini uz mlađu odabranicu.

Na posljednjoj konferenciji za medije održanoj u Mostaru, Zdravko Mamić urlao je na rubu suza dok se vodila rasprava o situaciji u zagrebačkom Dinamu.

Mamić je isprozivao trenera i sportskog direktora najtrofejnijeg hrvatskog kluba Antu Čačića ističući da nije dostojan tih uloga budući da je osoba u osmom desetljeću života te da nema potrebnu energiju i želju za radom.

Bubica u uho

No, uvijek smireni i staloženi Čačić nije mu ostao dužan te je odgovorio na prozivke.
Što se tiče moje energije, nisam još u osmom desetljeću, u sedmom sam kao i on. Međutim, nemam energiju kao on da osnujem novu obitelj, rekao je Čačić te nam ovom izjavom stavio 'bubicu u uho' i obznanio ono o čemu se već dulje vrijeme šuška po kuloarima.

Do ovih informacija možda ne bi došlo da se Mamić nije obrušio na sve kolege uključujući i Čačića, a naša se redakcija odmah nakon toga bacila na otkrivanje toga što stoji iza njegovih riječi.

Fatalna Hercegovka

Naime, već se neko vrijeme šuška kako je Mamić u Hercegovini pronašao 30-ak godina mlađu 'srodnu dušu' te da bi se uskoro trebali vjenčati, a te je navode očito potvrdio i sam Čačić.

Ono što smo uspjeli doznati jest da je riječ o mladoj Jeleni P. iz Ljubuškog s kojom se Zdravko ni ne skriva po Hercegovini. Gotovo svakodnevno su viđani u Mostaru gdje su navodno kupili stan koji trenutno uređuju za zajednički život.

Jelena iza sebe ima brak koji je navodno okončan zbog ljubavne romanse sa Zdravkom, a sve je krenulo još prije tri godine dok je Jelena navodno bila Mamićeva tajnica.

Tad se nije ni pretpostavljalo da su u vezi budući da je on još uvijek u zakonskom braku s Marinom Mamić s kojom ima dvije kćeri - Ivu i Luciju dok iz prvog braka ima sina Marija. U to vrijeme, Jelena i Marina su zajedno viđane na kavama.

No, šuškanja je potaknuo skupocjen automobil Range Rover kojeg je Mamić poklonio Jeleni. Od tada su više puta zajedno viđeni u noćnom klubu Taboo u Mostaru, gdje su u separeu razmjenjivali nježnosti.

Točan status braka s Marinom još uvijek nije poznat, odnosno je li on već službeno okončan. Ono što se zna jest da ona još uvijek živi u stanu u Međugorju kojeg je Mamić prvotno kupio nakon što je iz Hrvatske pobjegao u susjednu Bosnu i Hercegovinu.

Povukla se iz javnosti te navodno ne želi imati posla sa Zdravkom zbog afere s duplo mlađom Hercegovkom iako su, po priči mještana, redovito zajedno odlazili na misu.

Na društvenim mrežama, navodna buduća gospođa Mamić je vrlo samozatajna. Na Instagramu ima samo jednu objavu, a profil je zaključala za javnost. Na LinkedIn-u ipak postoji jedna informacija više, a to je njeno poslovno iskustvo.

Naime, piše da je u prošlosti radila kao recepcionerka, a pretpostavlja se da je riječ o tvrtki bivšeg muža, budući da on u Međugorju ima hotel 'Ruža'.

story.hr

Glas naroda

Ljubuški tajkuni i kvazipolitičari po svojim moralnim nalelima koje sprovodw u praksi nimalo ne zaostaju od Mamića i sličnih!
U stvari, svrstali su se baš onamo gdje i pripadaju, rogonja im se raduje.....

Bebu za gradonačelnika a Maminja za vođu županije i umisto Trebižata bi potekli med i mliko što bi odmah domino efektom pokrenulo povratak napaćenog hrvatskog puka što Švabi i Švedima klozete čiste.

Vi bi određivali drugom a ne bi dozvolili da vama netko bira s kim ćete živjeti. Zabadate nos gdje vam nije mjesto, u tuđi privatni život.

Pun je naš grad taki i gorih od njih i u politici i firmaša isti imaju 3 do 4 braka i sa svima dice pa opet se negovori. Igori su od njega ali nisu ruko da daju ko on nego izrabljuju ljude a u crkvi u prvoj klupi.
Licimjerstvo naših dragih uglednih sugrađana.

A dije otok pamet bogati draga ,čuli duplo stariji od nje ,stari su uvik govorili ludo žensko

Samo pepaj u kokoko državi.

Od oko 120 komentara samo su dvatri od žena . Znači ženama je tu sve jasno . Muškim većini ništa . Kad se odnos krije to je + - k*urvanje . Kad se ne krije to je + - ljubav . Zdravko ne krije . Kažu da je Andrica Šimić kad se iz Kopra vratijo nakon 40 godina moga s mista skočit na sto . Zdravko je junačina ko i on . Ko i Mijat Tomić ili Roša harambaša ( Ivan Bušić iz Donji Vinjana) . I junačine imaju svojih mana .Čine prikršaje i kaznena dila . Čuđenje su u svitu ko i pisnici . Ljube zanosno i manje zanosno ,
iskreno i manje iskreno . Moji Ercegovci nisam zadovoljan s nami . Poslušna smo raja Draganu ,Andreju ,Zoranu .Ko nekad raja agama i begovima . Nije problem u Zdravku . Problem je unami .Koliko puta godišnje se naidete dobre janjetine ako je uopće ima dobre ? Kakva pura se ide i zna li se uopće skuvat ? Ima li dobra vina ? U dalmaciji se jesenas grožđe za vino nije moglo prodat ! Piva li se ganga ? Popravite se Ercegovci ! Slušajte ćaću i mater ! Radite dobro ! Idite zdravo . Odmarajte ! Ljubite zanosno ! Ključite i uzdižite dicu ! Gledajte emisiju : "Dulum zemlje" !To se ništa nemore bez prave vire ! Znači prije nego u Zdravku i u nami , problem je u Draganu ,Zdenku ,Andreju , Zoranu ,Vladimiru , Baidenu . Problem mi ne moremo za sada riješiti .Zato pritegnimo opanke .

Problem je u pastirima koji bi trebali voditi brigu o stadu.Je li pra Darju draži ovih dvoje ili neki siromašni bračni par koji se drži Božiji zakona? Što vi mislite?

Pra Dariju je sigurno Japan tek na trećem mjestu a za ovo što pitaš ti je u pet deka po dragosti.

Ovo su mu viđeniji gosti nek mu tutne par stoja i vjenčat će ih pra darijo u crkvi posli vinčanja u fratarski kafić na pevaIjke

Meni je iskreno drago da je Jelena s njim, zato sto je Jelena dobra cura, nikad se nije isticala, kao ove nase licemjerno zlobne ostale Ljubuske sponzoruse, koje se prestavljanu kao Majke Tereze, a neznam kako mogu, pa nisu umrli svi koji su vas placali i vodali da nema svjedoka.
Jele sretno vam i pomozi obitelji da se Ante s babama vise ne muci.

Hahah ocu planovi se Baba...

Hrvatska vlada se stidi i progoni prozvanog Z.M., a naše lokalne vlasti i županijske se druže sa istoimenim čovjekom.
Reci Vedrane i Toni kakvu komunimaciju i kakve posjete imate sa ovakvim čovjekom?
Recite gospodo kakve odnose imate na vodopadu sa pojedincima i kakve odnose imate sa gospodom preko puta općine kojoj ste legalizirali objekte

Čudo kakve odnose imamo, polne naravno.

Financijske

Hrvatska vlada se stidi same sebe zato su ga preselili ovamo da ih ne potaraca ćaća jer zna s kakvim jazavcima ima posla...Maminju hvala od hrvatskog domoljubnog srca za srebro u Rusiji kao i za ovo malo bronce numandne iz Qatra!!! Dobro su ga naljutili i vidićeš da će on svoj klub Dinamo (ako se još tako zove jer često mjenjaju ime) izbacit u petu ligu HNL, dobro hajde, nemože u petu jer Hrv nema petu ligu ali treća mu ne gine samo ako Maminju bude ćeif i to jednim kratkim telefonskim pozivom u bilo koja doba dana ili noći.

Mamiću meći dok ima budala, šta fali..

Pola Brotnja (i trećina Naije) bi se udalo za pare i za se i za starije i ružnije. A pola bi se muških sunetilo za penziju.

Ahhaahhh, oplakah.

E moji Ljubusaci.Pretpostavljam da je vecina iz Ljubuskog.Sto Vam trebaju ovakvi ruzni komentari.Ili ste ljubomorni na Mamica sto i Vi nemozete kao on.A isto bi napravili da mozete.Samo bi to sakrili.Pa sad pljujete.Kod Vas jos vrijedi ono kad muskarac po..be sto vise zena onda je je..c i frajer a kad se zena poj..e onda je ku..a.E moj narode.Zato Vam i je tako u gradu.

E moja ljudino da ti odgovorim na komentar mamic kriminalac obicni pobjegao pokrao gdje je mogao podmitio sve da se izvuce niko i nista obraz nula a ova mlada ljubusanka poletila za novcem haha eto ti mamic i uci dicu kako je mamic mocan

Ključ koji otvara mnogo brava dobar je ključ,a brava koju otvara više ključeva loša je brava

Eto ti si otvorio puno brava,a jesi zapitao koliko je u tvojoj bravi bilo kljuceva.Eto razmisljanja.I onda se cudite sto nam je ovako.Boze moj.

Nisam ni jednu bravu otvorio, sve sam ih otključavao ključevima iz moje brave i nečudim se ničemu.

Bravo Leni.Bravo.

Ima svakakvih budala jbg

Koje bez GRIJEHA nea prvi baci KAMEN

JeIse to tako danas zove ,,ajmo kamena s ramena”?

Želim im sreću sa svakim eurom kojeg je legalno zaradio

Neće on legalnu sreću, ko će gledat tuđu muku.

Koliko se para opralo preko ove firme? https://companywall.ba/firma/majsko-sunce-doo/MMxBJ6zAR

Što sve ljudi rade i kakvih stvari ima sto su javna tajna, nasli ste ovdje se ispuhivati nekim javnim linčom kao da je ovo nešto... a svi su su napisali uvredljive komentare i sl. vjerojatno su triput gori... govori o osobi sama sposobnost da pise ovakve stvari... Svi kvazivjernici sto uvlacite mise, pricesti i al. u komentare kao pravi vjernici nemojte komentirati i osudjivati vec budite vi to za sto se promovirate... a za ovu situaciju, sta vi znate sta je u pozadini svega osim medijskih natpisa i seoskih komentara kojima je cilj čitanost i zarada na temelju svega toga

Jadna naroda kriminalac uzor ko sicilija

Po čemu i zašto je kriminalac, sjećam se kad sam u njega kupio stiropor po pet kuna za ispod dva p.kna ispod istočne tribine onog maksimirskog rugla...sjećam se i na kojojoj tekmi, FK Croatia Zagreb- FK MTK Budimpešta 2:0 (oba u sjeverni gol), Veliki Žuti dobro mamuran im oba zavaljao i FK Croatiu odveo u ligu šampiona...malo pomalo i Maminjo uđe na mala vrata u Dinamo čim je Canjuga vratio ime a Francek se nije još ni oladio kako treba... zar to nije biznis koji je kasnije pokazalo se donio toliko sreće ispaćenom hrvatskom puku (srebro i bronca sa SP-ova i sad će jamit i ligu nacija sve zahvaljujući Maminju). Zato mu hvala đe čuo i nečuo a vi ga ženite ili mu tamburu kupite jer i Maminjo u nešto udarati mora a na belom to traje li ga traje...Jele,lipo ti budi samo se nemoj smetnut i ti malo,,popravit¨¨ prije tarabljenja od sumraka do zore, sve dok ne bude vrime za namirit ajvan.

Dobar si, tad je Prosinečki najavio da će im sam petaka uvalit no vele pripio pa dao samo dva što je ipak bilo sasma dovoljno za upad u ligu šampiona.

Nek ode na kahu u metkovic lako se šepurit po selim

i odma na nju napravio firmu Majsko sunce d.o.o. u ljubuškom. duuuuuuuša naša. malo nam što nas pokradoše lokalni hebivJetri pa nam i on došao prodavati maglu i lapati preko solara.

...kad će se oglasiti komentator i kritičar svega i svačega, fra Vegeta sa Kočerina? -:)))

Možda je prezaposlen imade sad termine o obraćenju ljubušanke udane za turčina pa ne stigne

Šta kažu Ćuran i Šire

Ja mislin da mu udba namišta sve ovo ...

Dasta ,brajo dasta

Zna li tko iz kojeg je sela lepojka ? Cija je ?

Zna svak, samo ti neznaš i nećemo ti reć

Zna se i di se kopa.

A mi bu....le sve placamo njemu preko poticaja za solare a on dobiva cireve na [ * neprimjereno * ]ci od nerada.

Neko kaže iz vitaljine triba pitati majku kako je ovako odgojila ćerku

Hvala joj i ocu i majci što rodiše ovakvu princezu i ljepoticu, Ljubuški se osevapi....

Gadljivije mi je gledati čitluke , međugorske i ljubuske “svetice” koje pjevaju u crkvenom zboru kao uzorne Krscanke i Krscani sa muzevima koji ih varaju po teretanama tocnije iza njih .
A svi ti su glavni komentatori tema o Mamicu po portalima . Jadno

A pjevačice su kao dobre, hahaha

Zdravko Mamić ljubi 30-ak godina mlađu Ljubušanku?
Napomena:

Stavovi iznešeni u komentarima nisu stavovi uredništva.

Sve neprimjerene komentare ćemo načelno ukloniti. Ukoliko isto propustimo javite nam se putem kontakt obrasca ili e-pošte info[at]ljubuski.info

FB

Politika

Ljudi

Kolumne

Gospodarstvo

Šport

Priroda

Audio/Video

Posljednji komentari