Zatvara se dio gradske ulice Petra Barbarića

ljubuski.info

Služba za stambeno-komunalne poslove Grada Ljubuškog obavještava javnost kako su od dana 17. kolovoza 2022. godine i sljedećih dana, u vremenskom razdoblju od 7-18 sati, planirani radovi na rekonstrukciji dijela glavne gradske ulice Petra Barbarića, od križanja s Vukovarskom ulicom (kružni tok) i dalje zapadno do križanja sa "zapadnom obilaznicom", te će sukladno potrebama na pripremi i izvođenju radova rekonstrukcije (izgradnja fekalne i oborinske kanalizacije, crpne stanice, nogostup, asfaltni radovi i dr.) doći do izmjene režima prometa (potpuno zatvaranje predmetnog dijela ulice i preusmjeravanje prometnih tokova).

Zona izvođenja radova će biti obilježena odgovarajućom prometnom signalizacijom uz nadležnost PU Ljubuški, te će isti uz provođenje zakonskih mjera i postupaka vršiti izmjenu režima prometa (potpuno zatvaranje predmetnog dijela ulice i preusmjeravanje prometnih tokova).

Za objekte i korisnike istih, koji gravitiraju priključkom i prilazom na predmetnu dionicu glavne gradske ulice Petra Barbarića na kojoj će se izvoditi radovi rekonstrukcije bit će omogućen pristup uz izmjenu režima prometa (naizmjenično propuštanje vozila i svih sudionika u prometu) uz nadležnost PU Ljubuški.

Molimo sve sudionike u prometu da se prilagode i pridržavaju postojeće izmjene režima prometa (potpuno zatvaranje predmetnog dijela ulice i preusmjeravanje prometnih tokova) uz razumijevanje i strpljenje te da za navedeno vremensko razdoblje izbjegavaju navedenu dionicu predmetne gradske ulice koristeći alternativne cestovne pravce, navode iz Službw za stambeno-komunalne poslove Grada Ljubuškog.

Glas naroda

Dobro ste se sjetili unaprijed obavijestiti par dana.....

već su jednom najavili pa sad opet
Ajde zavrsite to više da Markotić otvori poluobilaznicu
Markoticu ima li obilaznice?
Jel sve u redu?
Po zakonu?
Dolazi li Ljubo za naslikavanje?

Recite lipo da se zatvara pos.ana ulica pa da raja zna o kojoj se radi a obilaznica je gotova tj, nesmi ni metra dalje dok i ovo izgrađeno moraju srušit i vratit u prvobitno stanje oli ti ga u ledinu.

Lipo na katastar.ba i svak moze vidit koliko je narod uzeo opcinskog zemljista sa svojim ogradama ispred kuca da poveca dvoriste na racun opcine. Od 30-40 centi do metar-dva.
Taman bi ulica bila s lijepim pllocnicima.
I onda vlast k.r.a.d.e. I dobar dio naroda k.r.a.d.e cim dobije priliku. Kakav narod takva vlast uvik bilo.

Najjači ste mi vi što nemate pametnijeg posla pa zasjednete na katastar. ba, al u pravu si što se tiče gradnje uz puteve i trotoare, to sve treba srušit i uvest da se od puta objekt mora odmaket minimalno 5m, a ograda 3m

Objekt mora bit udaljen 16 m odkad je svita i vika.

Hahhha dašta, čuj 16m? Pa koji je to objekt udaljen 16m?

16 metara?
Eto tu vam se uklapa taman ona nova ZgradEtina iza parka .
Ili se pravite da je ne vidite ?

Koja zgrada???

A tko sruši onu ruševinu preko puta općine, ruke mu se pozlatile...

Ruševina stara 100+ godina, mogla je bit kulturni spomenik

Misli na lucicevu nakaradu.

Zatvara se dio gradske ulice Petra Barbarića
Napomena:

Stavovi iznešeni u komentarima nisu stavovi uredništva.

Sve neprimjerene komentare ćemo načelno ukloniti. Ukoliko isto propustimo javite nam se putem kontakt obrasca ili e-pošte info[at]ljubuski.info

FB

Politika

Ljudi

Kolumne

ljubuski.info
Okupacija u par slika Boris Čerkuč
ljubuski.info
Ne ubij, ne kradi, ne laži! Josip Muselimović
ljubuski.info
Država duradi nešto! Boris Čerkuč
ljubuski.info
Djeca naša izgubljena Igor Božović

Gospodarstvo

Šport

Priroda

Audio/Video

Posljednji komentari