Prosvjed Zdenka Bebeka ipak urodio plodom

ljubuski.info

Uvjeti rada djelatnika MUP-a ZHŽ na lokaciji sabirnog centra na Bučinama će biti dovedeni u red u roku od 30 dana. To je rezultat prosvjeda Zdenke Bebeka - Burgije pred zgradom MUP-a i razgovora s ministrom Davidom Grbavcem nakon što svog djelatnika čak tri dana nije niti pozdravio, a kamoli pozvao na razgovor u svoj ured.

Danas sam uspio ispregovarati sa ministrom Grbavcem poboljšanje uvjeta na radnom mjestu gdje radi pet namještenika. Ministar se obvezao i tako smo potpisali u roku od 30 dana dovesti stanje za normalan rad. Ovim putem želim se zahvaliti svima koji su mi dali podršku u ovome mom štrajku, najprije svojoj obitelji, pa onda svim radnim kolegicama i kolegama koji su mi dali podršku, a i onima koji nisu, pa ipak nismo svi jednaki. Zahvaljujem se i običnom ljudima koji su putem društvene mreže izrazili podršku i zahvaljujem se UZB Ljubuški jer su mi i oni iskazali veliku podršku i za dan dva ću i ja postati član UZB-, a sada bi poručio svim vlastima u državi od općinske, županijske, pa do državne da povedu više računa o običnom radniku i običnom narodu da se što manje događa ovakvih slučaja kao što je bio ovaj moj., kazao je Bebek.

Oko ovog slučaja u Vladi ZHŽ se odvijala prava drama, jer tri dana Grbavac nije želio niti čuti za Bebek niti njegove probleme. U petak je dobio zadatak da odmah tog dana riješi problem, ali se na istog oglušio.

Doznaje se kako to nije jedini problem ministra MUP-a. Dovodi ga se u vezu s nizom nezakonitih radnji u MUP-u, nanošenja štete djelatnicima koji su najavili sudske tužbe, a sama Vlada se hvali kako je u kratkom vremenu isplatila više od 6 milijuna duga zbog presuda.

Osim njega u MUP-u se vodi istraga protiv više djelatnika zbog financijskih pronevjera i prevara.

T.B.

Glas naroda

Bravo za sve

Burgija sa njima pregovara a uvijek je korak ispred njih,tako je i sada bilo neka probaj u izigrati potpisani dogovor glava će ih dobro zaboliti

ovaj David je posto boksačka vreća šta mu je Toni svašta reko ja da sam na njegovu mistu izašo bih iz hdza
baš sramota
i da se obrije ne bi očistio obraz :)

Sve se može samo treba biti odvazan i imati.......ono dole

Burgija svaka cast što si ustrajao po ovakvoj vrucini,sad i mi drugi vidimo da se može samo treba imati hrabrosti krenuti,samo ovaj nas sindikat i Markotu treba motkom potjerati neka ga je sram.Markota nadji broj mobitela Burgije pa ga zovni i ispričao se čovjeku,tebi je bilo vruće doci do njega i dati mu podrsku a on po ovoj vrućini mokar od znoja sjedi i traži prava.

Pa ocito sve sto mu je rekao,je urodilo plodom,Toni je o.k lik,samo okruzen raznim nesposobnjakovicima.
drago mi je za Bebeka da se zavrsilo na dobro

Ministrar vraćanja dugova partijskih drugova. Uslast vam bii tuđi jad

Kraljevic je ovo i zakuva. Mali covik, veliko zlo.

Ocito imas nesto osobno protiv Kraljevica,a covik radi super svoj posao.Platio sve doprinose koje godinama nisu placali,isplacuje tuzbe,placa ide na vrime,tako da prestani blatiti,kad nemas dokaze.

a ko nije platio doprinose?
pa ni on

nije plaćo doprinose i uteo pare sa zavoda
hebla vas pamet da vas hebla

Jesi na plaći ili samo u komisiji? Je li sad pred izbore trebaš posebno ažurno postao pohvale? Koji je plan?

Nijedno od navedenog,samo primjecujem da covik se trudi i radi dobro.
E sad sto ga ti ne preferiras to je drugo pitanje.

Sta će izići iz hdz a, pa on ga i drži, gdje bi bio bez njega..

Toni Kraljević manipulira svima pa i sa Davidom Grbavcem,to svi znaju hadezekani i šute

Protiv koga se to vodi istraga?

protiv marijana iz starackog doma

E neka si ih..

Kad im uredite prostor odma će navalit Bobanove frajle u akcije

Sve ovo što sad isplaćuje ministar Ktaljević Vlada predsjednika Ćosića je izgubila na sudovima u mandatu ministra financija Luburića. Kad je važnija funkcija od znanja narod ispašta, slijedi li isplata duga za županijske ljekarne drugovi gRubitnici?
Očito je Kraljević ministar vraćanja tuđih dugova, nažalost nikako naprijed

Nije Luburić kriv za dugove, nego onaj ko je postavio takvog lika, ograničenog u svakom pogledu.. Sad nek drugi vraća a on se vozilka po gradu..

Luburic,crni Rade pravio nered,koji ovaj uspjesno cisti.
Mozete reci sta god hocete,ali odavno nije vladao veci red u ministarstvu financija!

a je ne s€ri i moj komsija ga s€re

čuli to.....red
tamo je totalni nered pa kad je Rade hoppov šta ga Toni ne prijavi
mrs u zatvor a ne razmahat se po Ljubuškom

Burgija poznam te jako dobro i sad sam ponovno vidio da si spreman ići do kraja ali isto tako ja mislim da si i u ovom slučaju bar jedan korak ispred vladajuce strukture,hm spremas ti njima još nesto dao bi ruku da sam u pravu.

Gospodo iz UZB-a evo procitah da će vam se Bebek Burgija pridruziti i to mi je vrlo drago,ovoga čovjeka isturite ispred vas za izbore sigurno vam ulazi u opcinsko a možda i u županijsko vijeće,samo ako on prihvati osvojio je dosta simpatija nas običnog naroda,a vidi se da je spreman u svemu ići do kraja.Razmislite.

To je pravi prijedlog

Pehar je sve zacinija tako da Burgija netreba ni pokusavat.

Kad je natječaj u mupu vec se zna koga ce primit

Koji natječaji su u mupu?

Olajavanje na kavama i komentarima ne prolazi. Samo pobuna prolazi.

Kolega svaka ti cast ustrajao si do kraja,isturio si se strajkao kao pojedinac nas sindikat ti nije dosao dati podršku,neka se srame i stide, svaka ti cast.

David i pravnik Prskalo duo za pamćenje. Što ne ukine koju privilegiju svom poltronu Prskalu, nego ga sa savjetničkog ubacio na stalno radno mjesto. Koristi auto i ima sve privilegije a koje po pravolniku ne bi smio imati

Markota daj ostavku u sindikatu nije to za tebe,ovako se odrađuje posao kad nešto započneš otidji ovome kolegi na instrukcije,uvjeren sam da si imamo ovakvog čovjeka u sindikatu da bi do sada imali i kolektivni ugovor potpisan,moli Burgiju da dodje u sindikat.

Markotu i Sindikat moze biti stid sto mu nisu bar verbalno dali podrsku.Odstupi potkupljena duso.

Zalosno moj Davide,premlad si da budes tako bahat,treba bolan biti ponizan,jer zivot sve vrati.
Makar svatko zasluzuje da ga se saslusa,a ne tri dana patis bolesna covjeka ,i tek kad te Kralj stisne onda popustis.

Ovaj David misli da je neko i nešto ali nisi spusti se na zemlju jer kad im ne budeš vise trebao odbacit ce te ko krpu staru ko i tvoje prethodnike.

Burgija preuzmu sindikat i povedi da nam svima bude bolje,Markota okani se ti corava posla.

Opet može burgija prodavat dijelove od tuđih auta. Klima će raditi pa da se rashladi od krađe.

Blago majci kad ima takvog pametnog u kuci,sta bi ti dao da si na njegovu mjestu pa imaš ovoliku podršku od radnih kolega i naroda,prijatelju zavist je jedna vrsta bolesti,vidiš li jadan nevio da ti to ne prolazi i ja da ne zaboravim kako nisi spomenuo i biz...ona.

Koji radni kolega? Dedera pet imena samo .Kad čovik nema pametnijeg posla pa sam sebi pise i odgovara na komentare

Svi mi koji smo naplatili tuzbe smo njegove kolege

Uvijek je bilo buuudallla i rata.

Taj ne prica ni sa dicom svog pokojnog brata koji na racun toga sve trazi.Ako je poginuli branitelj bio ozenjen u zakonu stoji da su obitelj poginulog branitelja zena i dica jedino u zakonu brat nema nikakvi prava.Zna on sta je sve dobija na racun toga.Bori se kralju sam ,ima jos brace i sestara poginuli pa se ne vade na to

Naše društvo je dno dna, kad bi nam ovakvi trebali biti uzor. To pokazuje koliko smo nisko pali. Burgija heroj. Izborio se za kontejner. Simbol prkosa protiv vlast. Kao sa će revoluciju dići. Jadna naroda i jos jadnije vlast, sto zauzima javni prostor. Pored svih ovih dešavanja, inflacije, neimaštine, iseljavanja, mi čitamo o jednom kontejneru, i Burgiji. Zna se što je se dolje radilo i tko je to radio. Pitanje je zasto je se o tome šutilo, i zašto odgovorni nisu ništa poduzeli. Cijeli sustav oko odlagališta auta je bio pogrešno postavljen, i danas je. Što je omogućilo Burgiji i ostalima da rade što rade. Kontejner je najmanji problem. Pitanje je zašto dolje propada na desetine auta velike vrijednosti. Zašto sudovi ne rješavaju predmete. Zasto vlasnici ne podižu svoja auta nakon udesa? I mogao bi tako danima......

Ovo je pokazatelj da se od malih stvari treba poceti nešto mjenjati,svi bi nesto htjeli a da neko drugi za nas to odradi.

Zašto vi koji ako nešto znate ne odete i ne podnesene prijave u policiji pa neka istražuju.

Policija istražuje, čineći sve da nista ne istraži po napucima nadređenih. Kad nešto i istraže, druga instanca, tužilištvo kontaminira postupak " izgubi" dokaze, i sudstvo oslobodi okrivljenike. Stara priča, zato pošteni policajci i ne istražuju. Nema smisla, a obični smrtnici za vreću trešanja u zatvor. Tako vam to ide. Legana mafija u odjelima. I kome sa se prijavi??,, Kadija te tužu, kadija te sudi, znaš onu??

Ministar da je ministar, do ovog nebi ni doslo. U to i jest poanta. Ministar nakon pritiska popusta za što? Jedan kontejner, a milioni se troše na javnim nabavama. Zašto? Taština. Hrvatska bolest. Dečko se umislio da je bitan. Ministar čega? Vukojebine. TlU tom grmu leži zec. Ne služe barodu već sebi i stranci upravljani drugima...

Pa i meni se čini da ovaj što je strajkao je malo poludio gdje ćeš strajkat po ovakvoj vrucini,patit se,zato je nas mentalni sklop ovdje ovakav kad netko nešto počne protiv vlasti da se bori najbolje ga proglasiti ludim,čuli borio se za kontejner,a sta kojim slučajem da mi svi radimo po kontejnerima bi li i mi svi bili ludi.Neka si se ti pajdo izborio za kontejner i to je nešto u ovoj dolini suza gdje svak svakome na nečemu zavidi.

Prosvjed Zdenka Bebeka ipak urodio plodom
Napomena:

Stavovi iznešeni u komentarima nisu stavovi uredništva.

Sve neprimjerene komentare ćemo načelno ukloniti. Ukoliko isto propustimo javite nam se putem kontakt obrasca ili e-pošte info[at]ljubuski.info

FB

Politika

Ljudi

Kolumne

Gospodarstvo

Šport

Priroda

Audio/Video

Posljednji komentari