Ljubuški gradski vrtić najjeftiniji u ZHŽ

ljubuski.info

Cijene boravka u javnim odnosno gradskim/općinskim dječjim vrtićima u Zapadnohercegovačkoj županiji razlikuju se od mjesta do mjesta.

Roditelji u Širokom Brijegu plaćaju najskuplji vrtić.

Mjesečna cijena jaslica je 220 KM, cjelodnevni boravak je 195 KM, a poludnevni 150 KM, potvrđeno je iz Javne ustanove Dječji vrtić Trnoružica Široki Brijeg.

Cijena za drugo dijete iz iste obitelji je 20 KM niža dok je vrtić besplatan za treće i svako sljedeće dijete. Djeca s teškoćama u razvoju kao i djeca roditelja s visokim invaliditetom također imaju pravo na besplatan boravak u širokobriješkom Dječjem vrtiću Trnoružica.

U Dječjem vrtiću Grude jaslice ćete platiti 200 KM dok cjelodnevni boravak u vrtićkoj skupini košta 180 KM. Treće i svako sljedeće dijete iz iste obitelji ima pravo na besplatan boravak.

Ako je jedno dijete u jaslicama i jedno u vrtiću, onda cijena vrtića ostaje 180 dok su jaslice za drugo dijete 160 KM. Kada je dvoje djece u vrtiću, onda je prvo 180, a drugo 140. Također, ako je dvoje djece u jaslicama, onda je prvo 200, a drugo 160 KM, objasnila je za portal Jabuka.tv v.d. ravnateljice Dječjeg vrtića Grude Iva Leko.

U Dječjem vrtiću Bajka iz Posušja jaslice ćete plaćati 200 KM, a vrtić 180 KM. Za drugo dijete iz iste obitelji cijena je 40 KM niža. Za razliku od ostalih mjesta, roditelji u Posušju će za treće dijete morati plaćati 50 posto iznosa, potvrđeno je za portal Jabuka.tv.

Daleko najjeftiniji gradski vrtić u ŽZH plaćaju roditelji u Ljubuškom.

Jaslice u Dječjem vrtiću Ljubuški roditelji plaćaju 100 KM, a cjelodnevni boravak u vrtiću 90 KM. Poludnevni boravak je 10 KM niži. Prvo i drugo dijete plaćaju pune cijene dok je za treće i svako sljedeće dijete boravak u vrtiću ili jaslicama besplatan, potvrdila je za portal Jabuka.tv ravnateljica Dječjeg vrtića Ljubuški Ana Bubalo.

Razlog ovako niskih cijena je odluka Grada Ljubuškog koji subvencionira gradski vrtić. Tako je 2021. godine Dječji vrtić Ljubuški od Grada dobio 255.000 KM. Također, Grad Ljubuški je subvencionirao i četiri privatna vrtića sa po 20.000 KM.

jabuka.tv

Glas naroda

Ljubuški dečiji vrtić je najslađi vrtić u hercegovini.Tamo ljubav cvate 24 sata .Naravno di se god pojavi ljubav da je to po cjeni jeftino,prava ljubav je besplatna.Podrška bubalovki svaka markica nam je važna!!!!

Kvesko se potrudio :)

Pita li se itko od roditelja kakvu hranu jedu njihova djeca,kažu u vrticu dosta im jedna kriska kruha.

Sve je to isto, i u privatnim i državnim. Gledaju da uštede svaku marku pa i na hrani, nažalost.

Široki je najrazvijeniji u zapadnoj hercegovini, ima najveći broj zaposlenih i također mu prave brzu cestu do mora, a i Mostar im je na dohvat ruke, tako da je normalno da im je i vrtić najskuplji.

Što se tiče našeg gradskog vrtića, je najjeftiniji, al su isto tako u njemu većinom djeca čiji roditelji su na proračunu (naravno koji i ovako imaju štelu). Dakle, pomogli ste onima koji svakako sjede na jaslama i dobivaju novce od istog tog grada/države. Umjesto da gledaju tko je kakvog materijalnog statusa, tu se gleda tko je čij brat/srstra i za njih se čuvaju mjesta

Nije istina, znam većinu roditelja, bar izviđenja iz grupe gdje je moje dijete..
Tete su super, radi se s djecom jedino da ima još koja teta bilo bi dobro.

Najrazvijeniji je samo zato što su tu najveći ratni profiteri i udbaši bili.Od sela napravili grad a od Ljubuškog napravili selendru

Samo privilegirani imaju čast da idu u gradski vrtić , to se odavno zna. Oni koji žive na jaslama , ostali ako mogu privatno ili plaćaju žene da im čuva djete. Odmah podjela u startu..ee ja sam išao u gradski vrtić ...eeee

Vala ste dodijali s komentiranjem njenog privatnog zivota,pa nije vama ni u dzep ni iz dzepa tko koga voli.
Uostalom tko kaze da je to istina,ocito ima osoba koja kojoj je stala na zulj pa ju blati.
Ili ako je i istina,ako njegovoj zeni ne smeta,tko smo mi da sudimo.

Štrajkač piše i mačjica

Bravoooooooooo mama brani zlatnu kcerku

Ovo pise Viktor Grbavac jer je ljubomoran na direktoricu vrtica, radi bolje posao od njega.
A sad se malo zapitajte cijih imena nikako nema da se blate ovdje i sve je jasno

Priča se da je jedna teta na 18 dice u jaslicama, da joj cistacica pomaze prisvic usranu dicu. Vi koji imate dicu tamo - je li to istina?

Ša pišeš gluposti i neprovjerene info. Moje dijete je u vrtiću i ja sam prezadovolhan uslugom kao i moja kćer.. Hvala tetama na trudu i dajte im još povećajte plaću, zaslužile su

Svima tetama u vrticima skidam kapu do poda i svaka vam cast.

Sve to stoji, al ovdje treba ukazat na jednu bitnu problematiku. Odakle i jednom vrtiću pravo objavljivati javno slike djece na društvenim mrežama! Da barem stave da mogu vidjeti samo prijatelji ili pratitelji, al jok... Sve javno, dječja lica i aktivnosti.

Jasno je meni da se vi slikama natječete čiji je vrtić bolji i sa tim plijenite pažnju i tražite popularnost i jasno je meni da večini roditelja to ne smeta jer objavljuju javno sve aktivnosti mališana, ali dajte to malo izregulirajte. Evo u čiju god stranicu uđete, puna javnih slika djece. Pa je li to normalno!?

U gradskom vrtiću Ljubuški pri upisu označavate na formularu dozvoljavate li da se vaše dijete fotografira. Za privatne ne znam. A postoje mame koje žele što više javnih fotografija svoje djece, pa preferiraju vrtiće koji više objavljuju.

Umjesto da novac trose na razne gluposti zasto ne zaposle bar jos jednu kuharicu.Nemoze zena sama sve skuhat i napravit uz jednu pomocnicu.I za koliko se djece kuha i razvozi hrana u Vitinu i neznam di jos.Sramota.

Ljubuški gradski vrtić najjeftiniji u ZHŽ
Napomena:

Stavovi iznešeni u komentarima nisu stavovi uredništva.

Sve neprimjerene komentare ćemo načelno ukloniti. Ukoliko isto propustimo javite nam se putem kontakt obrasca ili e-pošte info[at]ljubuski.info

FB

Politika

Ljudi

Kolumne

ljubuski.info
Kada ovce utihnu Ružica Zeljko
ljubuski.info
Kad Zoki prekuca igricu Igor Božović | bljesak.info
ljubuski.info
Marka po marka - televizija! Zoran Kolobara | hercegovina.info
ljubuski.info
Dobro nam je kakvi smo Boris Čerkuč | bljesak.info

Gospodarstvo

Šport

Priroda

Audio/Video

Posljednji komentari