Potvrđene optužnice protiv dvije osobe iz Ljubuškog

ljubuski.info

Dana 13.5.2022. godine od strane Općinskog suda u Širokom Brijegu potvrđena optužnica Županijskog tužiteljstva, ZHŽ Široki Brijeg od 06.05.2022. godine, podignuta protiv I.Č. iz Ljubuškog, zbog postojanja osnovane sumnje da je počinio kazneno djelo Teško kazneno djelo protiv sigurnosti javnog prometa iz čl. 336. st. 3. u vezi s kaznenim djelom Ugrožavanje javnog prometa iz čl. 332. st. 3. u vezi sa st. 1. KZ F BiH.

Dana 27.4.2022. godine od strane Općinskog suda u Ljubuškom potvrđena optužnica Županijskog tužiteljstva, ZHŽ Široki Brijeg od 21.04.2022. godine, podignuta protiv E.S. iz Ljubuškog, zbog postojanja osnovane sumnje da je počinio produljeno kazneno djelo Neovlaštena proizvodnja i stavljanje u promet opojnih droga iz čl. 238. st. 1. KZ F BiH u vezi sa čl. 55. KZ FBiH.

Napomena:

Prema načelu pretpostavke nevinosti iz čl. 3. st. 1. ZKP-a F BiH, svatko se smatra nevinim za kazneno djelo dok se pravomoćnom presudom suda ne utvrdi njegova krivnja, radi čega potvrđivanjem optužnice protiv određene osobe za konkretno kazneno djelo, ne predstavlja njenu kaznenu odgovornost za počinjenje kaznenog djela, jer se krivnja počinitelja utvrđuje pravomoćnom presudom.

Tužiteljstvo ZHŽ

Glas naroda

Kako pričaju ljubuški političari u Jure Zelića, Ljubušaci su gloopi opet će glasat za nas kao i ovaj put..

Kad će optužnica protvi Vedrana i Tonija za sve što se događa u zadnjih pola godine.

P.s. neće biti optužnice jer je tužitelj bivši član HDZ-a usko povezam sa njima(Mladen Hrstić BoBo

Tko je Bobina mama a tko mu je tata pa će i seljakim biti jasno zašto nam je ovakvo.

Momak ne zna dobro desno lijevo a županijski tužitelj blago majci

Baš tako,kompletno nesposobna osoba koju čitav život guraju mama i tata.

Dali su Toni i Vedran da kriminalac Bratiša pravi hotel na vodopadima Kravice tik uz rijeku, [ * neprimjereno * ] bahata

Dali su mu rođaci a ima li papire od općine za SUR vjerovatno ima

Sta je bilo u veljacin jucer? Nemores dicu vise nigdi pustat

Kriminalci se malo oteli i pribili.

Tko su likovi?

Đe u veljacima?

Benziska u veljacima bebek onaj iz podambara .
Nista cudno za njega

Tužiteljstvo i policija usko surađuju da okrivljeni sve saznaju i saznaju što im se stavlja na teret i pomažu im da se zaštite da ispadne da nema kriminala. Kako su ovim uspili podignuti optužnicu je velika vijest da Tužiteljstvo i policija nešto rade. Nikoga nisu zatvorili niti će, nego ih spašavaju. Odvjetnik im ne treba

Grad nam vide krimogeni ljudi...
Vedran koji je postao direktor parkova na način da drugog pokopa(Nikolu Leku), koji je na kraju osuđen radi gradonačelnika...

Toni Kraljević, bivši član HSP-a, poznat po djeljenju koncesija i ostalih krimogenih aktivnosti, pa je tako kompanjonu Letanu ustupio kravice i trg-a u ljubuškom.

leko je nagrađen pa sada radi u poreznoj upravi

Citajuc izmedju redova po tebi,a i po meni,HSP ispada nesto lose?

Ivića Brkića sin u poreznoj radi uništija komunalno zadnji direktor.Sioa ga istražuje i ide optužnica protiv njega od tužilaštva BiH.Povukao stečaj a nije smio bez znanja ooćinskog vijeća.Savjetovao ga sadasnji pravobranitelj Bradvica.Sreća što konačno ide optužnica .Nićija nije do zore sjala.Ni tata tu ne može pomoći.

Na žalost opet će ovi iseljeni glasat za HDZ nikako se opametit ko banjalučani, sarajlije itd...

A za koga bi drugo??!

Ova postava HDZa je gora nego Nevenkova.

Vedran i Toni očigledno rade sa mmaffijom, Brkiću dali kravicu i bratiši, jednom na ulazu drugom uz vodu, pitanje je koliko su dobili za to.

Landeka Vedranov pijun je uposlio narkoomane za vozače hitne što nije ni Nevenko činio, a zanimljiva su nova upošljavanja u gradsku upravu.

Letan d.o.o trg u svoje vlasništvo.

A što je sa policijom i ministrom?

Koliko je dobilo presuda je sramota za rad tužiteljstva a i ubuduće neće presude dobiti odvjetnici prije odrade s policijom i tužiteljstvo dobije iskaz da se kriminal ne događa što im odgovara jer ne moraju oko predmeta raditi nego odbace prijave. Jadno je naše tužiteljstvo i policija.

Objaviti za svakog tužitelja koliko je imao predmeta, podigao optužnicu i koliko je predmeta dobio i izgubio. Neka javnost ocijeni rad tužitelja kad već godinama prolaze zbog aljkavosti u radu.

Eno bratisa pravi pumpu na vodopadu ,makača mu glavni pumpar ,poz iz sarajeva vidimo se

A jesu ih natamburali u veljacin braco mila..nece ih sastaviti za misec dana...eee bebek bebek

Natamburati će i njih netko ubrzo, Marino Milićević i Jo Primorac nema te rupe gdje ćete se moci sakriti. Ako si nadrogiran i nalokan ne hodaš okolo i ne praviš [ * neprimjereno * ] poštenoj djeci ..Njima je misto u zatvoru a ne da hodaju po gradu i prave nered i lome ljudima kosti. Ali svemu dođe kraj

Oni su samo dodjelili značku udarnu zaslužnim omladincima...

uvik je žrtva krivac za sve.. Ovoj dvojici nije prvi put dap rave nered i da napadaju ljude..Sjećate se one pucnjave u Vašarovićima i tada su ova dvojica bila skupa samo je Marino pobiga ko kakva kukavica jer zna da svaki čas može završit u zatvoru. Šta radi policija

Potvrđene optužnice protiv dvije osobe iz Ljubuškog
Napomena:

Stavovi iznešeni u komentarima nisu stavovi uredništva.

Sve neprimjerene komentare ćemo načelno ukloniti. Ukoliko isto propustimo javite nam se putem kontakt obrasca ili e-pošte info[at]ljubuski.info

FB

Politika

Ljudi

Kolumne

Gospodarstvo

Šport

Priroda

Audio/Video

Posljednji komentari