Ivan Pavlović izabran predsjednikom Hrvatskog intelektualnog zbora u BiH

ljubuski.info

Na izbornoj Skupštinu Hrvatskog intelektualnog zbora u Bosni i Hercegovini održanoj u Hrvatskom domu hercega Stjepana Kosače u Mostar izabrana su nova tijela ovog Zbora i to: Upravno vijeće, Nadzorno vijeće i Časni sud.

U novi saziv Upravnog vijeća imenovani su: Ivan Pavlović, predsjednik; Miljenko Stojić, dopredsjednik; Marinko Jurilj, dopredsjednik; Nikola Lovrinović, član; Antonio Sesar, član; Vladimir Šoljić, član i Ivan Vukadin, član.

Ivan Pavlović iz Ljubuškog je po Statutu ujedno i predsjednik HIZ-a u BiH, koji je osnovan 28. travnja 2006. u Mostaru i upravo je on bio njegov prvi predsjednik.

Inače, prof. dr. sc. Ivan Pavlović, umirovljeni redoviti profesor u trajnom zvanju je dugogodišnji profesor Ekonomskog fakulteta Sveučilišta u Mostaru i njegov dekan u mandatu 1998.-2002.

Glas naroda

Pavlović kradezeovac, predavao ekonomiju, zato kradezeovci uspješno kradu.

Današnji ljubuski intelektukci Kraljević,Markotić,Kvesić,oba Grbavca,Bubalo brace i seka,Vucic......evo što su intelektukci nego su i jako moralne osobe pomogli su ovom narodu da nadju posao po zapadnim zemljama,trebati ćemo ponovno dici spomenik u parku gdje su se ona dvojica nosala njima u cast a preko puta općine podići biste Kraljevicu,Markoticu,Kvesicu,........i ostalima pa se ljubuski narod koji je ovdje ostao gdje ima olakšati kad im se mjehur napuni.

Hoćeš reći da su veći intelektualci i moralnije osobe bile Enes Orman, Jure Galić Veliki i Marijan Primorac?

Oni su u ono vrijeme bili "narodni heroji" a ovi naši današnji su obicni l..opovi

Predavao matematiku na Ekonomskom fakultetu

Meni je predavao znam kome je prodavao

Eee moj tetka.

Ševin učitelj

Čestitke prof. Pavloviću.. Pravi profesor i intelektualac..

Profesor i lažni pukovnik HVO u penziji

I trgovac zaboravio si napisati

Bilo bi dobro najprije dati definiciju što je intelekt,poslije ćemo lako.

Intelekt je sposobnost snalazenja u novonastalim situacijama.To je ono kad ne cekas da ti neko drugi kaze sta ces i kako vec sam uzimas stvar u svoje ruke pa drugi gleda od tebe.Kapisi?

Ee e to to, snalaženje nas je ebalo u tiftik, draganče i njegova klika se snašla a ostali vrcon Germanija. Prosvjetni radnici iz juge su bili svi izreda komunjare, sad mi se gade kad kažu da su Hrvati i katolici, a ti su isplivali na površinu. I ovi lažnjaci kradezezeovci pukovnici kao što je Ivan Pavlović moraju znati da su oteli ljudima koji su zaslužili braniteljsku mirovinu a nisu ništa dobili. Trebali bi se sramiti. Prokletnici ne pukovnici, vazda van malo bilo.

To je onda kad od komunista i ateista odjednom postaneš demokrat i veliki vjernik. Nije to nikakav intelekt nego makijavelizam i licemjerje. Istinski intelektualac je pošten i iskren, a većina nabrojanih gore nemaju te osobine.

Bice onda da za sebe kazes da imas?Pa kako te onda priveslase?

Ćuj i ovaj Pukovnik?uvjek malo vazda se gladno..mene stid.neznam jel njega.

Što bi ga bilo stid

Mi Hrvati smo postali bolesna sredina bas zbog ovakvih primjera,dok sam studirao u Mostaru ,kod ovog tzv.intelektualaca se je mogla "kupiti" matematika,to dovoljno govori o svima nama tko je za nas intelektualac . Mi smo nepopravljiva nacija ,nekad je postenje bilo normalno,ali hdzovci i bivsi komunisti su nas okrenuli u put zvani ,mito,korupcija,pljacka,uhljebizan,lijencine,lopovluk itd...

Fini para je namaka, o poštenju i obrazu nećemo.Tko smo mi da sudimo, vidi jedan gore sve.

E sve te intelektualce nabijem na .enis, imali išta ali baš išta u ovoj državi da nije namišćeno?

Kada su intelektualci u funkciji klijentelisticke, kriminalne i antihrvatske politike oni se ne mogu zvati HIZ.
Kada je intelektualac podredjen polupismenim i i zatucanim osobama kao što je Vedran Markotic, Kvesko Kvesić i Zalizani Mister onda se ne mogu zvati HIZ.
Pavlovicu zar po stare dane imaš interes da svoje doktoriranje potcjenjujes ili si i ti kriminalac, a po meni jesi jer je za vrijeme tvog doktoriranja HDZ stvorio ergelu fiktivno obrazovanih kriminalaca.

Pavlovicu sram te bilo!!!

Pavlovicu moze javna ili bilo koja polemika bilo gdje ako je prihvatis javno.

Sram te bilo

Ljudino..... Skidam ti kapu

Ne čita on komentare

Jel i umjetnu oplodnju sredjivo?Malo u Zagreb malo u Madjarsku i moli boga da nije crnče?

Moze,samo ne moze bit siguran da ti drugi nece sapljat.

Odmah mu dat orden kneza drpimira s lentom i ulicu u studenci s natpisom ulica pukovnika pavlovića!!!čuj intelelektualni zbor pa lako te nije sram pavloviću?

pavlović i milan čuljak su bili najbolji profesori u ljubuškoj gimnaziji koji su odgojili generacije intelektualaca i za vrime juge
čast i ostalim dobrim profesorim ljubuške gimnazije no posle su najgori učenici došli na vlast u općini it te iste škole i uništili sve što su dotakli
možda je HDZ malo pokvario pavlovića no ito je manja šteta nego da ga je uništio i na njegovo misto stavio HDZ tokara ,da nije svira u HDZ trubu
ipak svaka ćast pavloviću neka mu se uzme pola znanja opet ima više nego cila HDZ partija-bivši učenik profesora PAVLOVIĆA

Ha ha ha,,,,,,,,,,,,,bilo bi smiješno da nije tužno kažeš najbolji za ovog živog sve se vidi a za pokojnog dovoljno je reći da je više psovke opsova nego svi profesori odkad gimnazija postoji do danas da se do kraja razumijemo psovke su padale na školskom satu u učionici ne u birtiji.Epilog ulica kojom se dolazi do škole nosi njegovo ime. Nego braćo da mi ovom živom isto nađemo kakav sokak da mu nadijemo ime po njemu dok je u životu biće sigurno čoviku drago a jeli "zaslužio" je nema se šta reć41

Slažem se ali samo za pok.Milana.

Pukovnik vele ovaki lopina

intelektualni haa haaa haaa zbor aahahaha hadeze aahhahaha vrlo važan zbor za zapošljavanje ljudi i opstanak Hrvata

Opet se skidaju komentari koji ne vriđaju nikoga, malo se kidaju ko zaperci na lozi i trs se kroji, to nije uredu a ina se koristi.

najkorupiraniji i bezobrazniji profseor na fakuletu,

Inace poznat kao "plava kuferta" sramota koga su izabrali

Koja je svrha rog "zbora" i kako se finansira?
Nešto razmišljam pokrenuti obrt, proizvodnja ambalaže kesa i kartona za pakiranje magle koju ovi prodaju

Kad je osnovan ovaj zbor i ja sam bio član i nije nitko bio iz nekih stranaka. Kasnije je to uzeo HDZ u svoje ruke i sve nas šutke izbacili, a ubacili samo svoje hdz-ovce. Tako su uzeli i DHK Herceg-bosne i sve ostalo. Pogledajte samo, svi doktorirali kad su došli na funkcije! Jad, bijeda i tuga našeg naroda!

Ivan Pavlović izabran predsjednikom Hrvatskog intelektualnog zbora u BiH
Napomena:

Stavovi iznešeni u komentarima nisu stavovi uredništva.

Sve neprimjerene komentare ćemo načelno ukloniti. Ukoliko isto propustimo javite nam se putem kontakt obrasca ili e-pošte info[at]ljubuski.info

FB

Politika

Ljudi

Kolumne

ljubuski.info
Okupacija u par slika Boris Čerkuč
ljubuski.info
Ne ubij, ne kradi, ne laži! Josip Muselimović
ljubuski.info
Država duradi nešto! Boris Čerkuč
ljubuski.info
Djeca naša izgubljena Igor Božović

Gospodarstvo

Šport

Priroda

Audio/Video

Posljednji komentari