Tko će protiv Komšića?

ljubuski.info

Predsjednik HDZ-a i HNS-a Dragan Čović za sada je najizgledniji kandidat za člana Predsjedništva Bosne i Hercegovine, objavio je BHRT navodeći kako je ipak sumnju na njegovu kandidaturu bacio prije nekoliko dana predsjednik Hrvatske Zoran Milanović koji je rekao kako Čović neće biti kandidat.

Čović na novinarska pitanja o svojoj kandidaturi kaže kako još uvijek nije donesena konačna odluka te još uvijek ima dovoljno vremena da se izabere kandidat koji će predstavljati stranke HNS-a.
Mi smo se u ponedjeljak ispričali i na tu temu, ali smo rekli: 'Idemo to uraditi na način da Hrvatski narodni sabor ide s jednim kandidatom'. Složili smo se da to bude prijedlog Hrvatske demokratske zajednice Bosne i Hercegovine, kao najjače stranke. Sve ostalo ćemo dogovarati u naredna dva mjeseca, rekao je Čović.

Lidija Bradara, članica Predsjedništva HNS-a, rekla je kako je još uvijek je rano je razgovarati o bilo čijoj kandidaturi.
Kada dođe za to vrijeme, i Hrvatska demokratska zajednica i Hrvatski narodni sabor će izaći sa kandidatom, rekla je.

Spominjalo se kako će kandidat biti i mostarski gradonačelnik Mario Kordić koji je to opovrgnuo, a i čelnik HDZ-a 1990, Ilija Cvitanović, rekao je kako bi prihvatio kandidaturu ako se za to odluči HNS.

Predsjednik Hrvatske stranke prava Nikola Raguž kaže kako je veliku ulogu na jedinstvo HNS-a oko zajedničkog kandidata imala najava kandidature za četvrti mandat Željka Komšića.
Ozbiljno smo razgovarali o mogućnosti da ponudimo kandidata za hrvatskog člana Predsjedništva koji bi se suprotstavio kandidatu HDZ-a BiH. Međutim, kako je Željko Komšić ponovo najavio kandidaturu za hrvatskog člana Predsjedništva, ta mogućnost je svedena na nulu, rekao je.

BHRT

Glas naroda

Ja ću za komšića!

Uhljebi su za Čovića a vidjecemo koliko ih ima

Komšić će dobit glas u ljubuskom pa vi govorite da nije hrvat!!

Od mene će dobiti glas sigurno

Ako je istina ono što je danas reka komšić glasacu za njega svaka mu čast!!!

Čović je kriminalac ukrao je milione u BiH a ugrožen

pridružujem se

treba kandidirati Mladena Bebeka dezertera jer je i Plenković dezerter,sad je to MODERNO ili kojeg gea ko Makron

Ti bi mladena bebeka ode negdi kako te nije sram?,?,on je za brisela zna njemački s čacom dezerterom hihihi

Ovakve informacije žaloste svakog normalnog Hrvata da DR Dragan Čović neće biti Kandidat ako je to istina izgleda da jeste što reci na sve to Ajme nami.ovakvo nasladjivanje na Gospodina Čovića je skandalozno pogotovo ako uzmemo da to dolazi od Ljubušaka za Koje je Gospodin Čović u nedavnom interviju rekao kako se on ponosi svojim Ljubuškim kao Gradom primjerom u BIH sa najsredjenijom infrastrukturom Grad bez iseljavanja Grad najveće ponude zapošljavanja itd stvarno sramota .

On je kandidat za Zenice

Protiv komšića može sejdo bajramović

po mom mišljenju mi hrvati bi trebali za presjednika izabrati ženu, iz razloga što su ljudi -muški vani otišli raditi da prehrane obitelj, žene svakako nose tri ćoše kuće pa nek uzmu i četvrtu / za presjednicu žena majka kraljica....................................... / drugi put moj prijedlog

požuri sa prijedlogom mali čovječe

Martina Raguž

Ma kakav raguž bozu ljubica za prisidnika hahaha

Čoviću je Željko najdraži lik u politici BiH krade a nitko ga ne spominje

Adz uhljebi ništa ne znaju gladni bi bili da nemaju iskaznicu mrze ljude koji znaju i umiju i misle svojom glavom

Palite narod pričom ko će protiv Komšića, eto Bošnjaka , mi manjina mi ugroženi, daj novi zakon o izborima. Što ne piostavite pitanje ko će protiv kriminala i korupcije, ko će otkočiti pravosuđe i omogućiti mu da radi svoj posao neovisno o politici. Ovih "domoljuba" mi je pun k....

Kod srba i muslimana nema kriminala i korupcije ali oni guraju bakira i dodika i sejdu

Kriminala i korupcije ima kod svih naroda , ali ne rade korupciju i kriminal narodi već političke stranke na vlasti koje kriminal kriju lažnom borbom za zaštitu vitalnih nacionalnih interesa. Ne mogu se protiv kriminala boriti oni koji ga stvaraju, onni koji se dkelariraju da su za EU, a onda glasaju protiv zakona koji nas vode prema EU. Štite vitalne nacionalne interese, a PDV i druge stvari važne za život naroda izbace sa dnevnog reda sjednice Parlamenta. Narode jesi li slijep ili si [ * neprimjereno * ].......

Tko će protiv Komšića?
Napomena:

Stavovi iznešeni u komentarima nisu stavovi uredništva.

Sve neprimjerene komentare ćemo načelno ukloniti. Ukoliko isto propustimo javite nam se putem kontakt obrasca ili e-pošte info[at]ljubuski.info

FB

Politika

Ljudi

Kolumne

ljubuski.info
Okupacija u par slika Boris Čerkuč
ljubuski.info
Ne ubij, ne kradi, ne laži! Josip Muselimović
ljubuski.info
Država duradi nešto! Boris Čerkuč
ljubuski.info
Djeca naša izgubljena Igor Božović

Gospodarstvo

Šport

Priroda

Audio/Video

Posljednji komentari