Tko će protiv Komšića?

ljubuski.info

Predsjednik HDZ-a i HNS-a Dragan Čović za sada je najizgledniji kandidat za člana Predsjedništva Bosne i Hercegovine, objavio je BHRT navodeći kako je ipak sumnju na njegovu kandidaturu bacio prije nekoliko dana predsjednik Hrvatske Zoran Milanović koji je rekao kako Čović neće biti kandidat.

Čović na novinarska pitanja o svojoj kandidaturi kaže kako još uvijek nije donesena konačna odluka te još uvijek ima dovoljno vremena da se izabere kandidat koji će predstavljati stranke HNS-a.
Mi smo se u ponedjeljak ispričali i na tu temu, ali smo rekli: 'Idemo to uraditi na način da Hrvatski narodni sabor ide s jednim kandidatom'. Složili smo se da to bude prijedlog Hrvatske demokratske zajednice Bosne i Hercegovine, kao najjače stranke. Sve ostalo ćemo dogovarati u naredna dva mjeseca, rekao je Čović.

Lidija Bradara, članica Predsjedništva HNS-a, rekla je kako je još uvijek je rano je razgovarati o bilo čijoj kandidaturi.
Kada dođe za to vrijeme, i Hrvatska demokratska zajednica i Hrvatski narodni sabor će izaći sa kandidatom, rekla je.

Spominjalo se kako će kandidat biti i mostarski gradonačelnik Mario Kordić koji je to opovrgnuo, a i čelnik HDZ-a 1990, Ilija Cvitanović, rekao je kako bi prihvatio kandidaturu ako se za to odluči HNS.

Predsjednik Hrvatske stranke prava Nikola Raguž kaže kako je veliku ulogu na jedinstvo HNS-a oko zajedničkog kandidata imala najava kandidature za četvrti mandat Željka Komšića.
Ozbiljno smo razgovarali o mogućnosti da ponudimo kandidata za hrvatskog člana Predsjedništva koji bi se suprotstavio kandidatu HDZ-a BiH. Međutim, kako je Željko Komšić ponovo najavio kandidaturu za hrvatskog člana Predsjedništva, ta mogućnost je svedena na nulu, rekao je.

BHRT

Glas naroda

Josip Muselimovic

Čović je Hrvatska sramota a Komšic Bošnjačka

Sad kad je odlučeno da Dobroslav Bukmir bude kandidat za hrvatskog člana predsjedništva trebamo svi skočiti i podržati gs jer je on svoju glavu podmećo gdje nitko nebi ni nogu sam Bog ga je poslao da nas spasi zato u ponedkeljak ispred općine neka nas bude barem 10.000 tisuća.da.mu damo podršku kad je se prihvatio kanditure !

Šta je s bratom Ivića Brkića?

i Željko je Hrvat

Ito veliki ko i Dragan

Blago nama Boban Jelavic Čović Komsic

Kako god veći je od dragana velikosrpskog spavača

Čovjek je rekao u NU2 da je kao mali kršten u crkvi šta kažu brate kada je njihov susjed Dragan Čović

Imao je 40 ne centimetara već godina

Misliš na Željka Koromana.

Željka Bebeka

a šta je ???

zar je on kandidat?

Mislim da će Dobroslav Bukmir za prsa pobjediti Čovića i onda u finalu razigravati protiv Komşića pa kome.obojci kome opanci ali ja sam optimista

Vidim da ste svi u Ljubuškom ludi za tim vašim Dobroslavom Bukmirom i nama jedan takav treba u Čapljini da se bori protiv ove korupcije i lopovluka ove vlast što pokrade sve što stigne i rastjera omladinu u bijeli svijet zato svi za Dobru a Dobru nizašto!

E jesi se namirija na poštena

Dobro! Mesčini da se ovi šprdaju s tobom?? Priteka si Ivicu... samo neznam, ako ti Tonćo bude protukandidat bit će tisno...

I loša reklama je reklama

Dobro Žarkić je čuda radio u Skupštini borio se kao lav za sve nas zato ga svi trebamo nagraditi i doći u ponedjeljak u 10 sati ispred općine povedite djecu žene babe i djedove da pokažemo da nas ima!SVI ZA DOBRU!

Je li ovo istina

Treba biti gosp. Kordić gradonačelnik Mostara.

Kvesko za njega će glasovati Kiseljak i okolica

Svi Bubali bi glasali za Kvesica

Pa mora se zet podrzat

Zalizanka isturite u prve redove.

Baš ste vi Ljubušaci nezahvalni ljudi.Puno je učinio za Ljubuški on i njegov tim ljudi,a vama nikad dosta i samo pljujete i lajete ovako anonimno.Garant vi isti kad ga sretnete ulizujete mu se i gledate ko božanstvo.
Da nije njega još biste vi bili mala selundra, a ne grad!

Ako može Jerko Lijanović ili vodnik Živko jake su im stranke , a moga bi i Zvonkec to su vizionari platformaški i njihovi glasači a to su oni što im se na ovom portalu samo pričinja hdz .

Šta je s Lijanovicima

Zalizanog ćemo gurnuti u prve redove ako zarati da vidimo kako se tamo snalazi,ako bude kao sad kad ovako deru narod onda blago nama, obranit će sam Ljubuski.

Nemojte,prvo ga ozenite,jer cemu lova ako ju nema kome ostaviti.

treba kanditovati zeljka komsica za hrvaskog clana a ivu komsica za bosnjackog clana propo bi r s

Zagreb je za RS

Mislim da Dobroslav ima velike šanse da pobjedi Čovića i Komšića jer je mudar i razborit političar sa vizijom a upravo nam takav treba,dolazi iz Devedesetke koja je sada prva Snaga u Hrvata i za koju će sada svi glasovati pa su mu šanse velike da nadmudri i Čovića i Komšića i onda ćemo svi zapjevati:"Obadva,Obadva,Obadva su pala !!!Zato svi u ponedjeljak ispred općine ,ponesimo svi zastave i transparente jer dolazi i hrvatska televizija i svi mediji da vide našu snagu ,našeg Dobru-Žarkića i Devedesetku na čelu sa Cvitanovićem !!!

Priča se da će Vedran i Toni isturit Bratišu i Miru Brkića za kandidate u predsjedništvo, ipak imaju zajednički deal samo pogledante dva impozantna objekta.

Šta ono niče iza naplatne kuće u kravici i šta se događa unutar tih prostorija??
Vedrane jeli legla lova za objekt bez natječaja??

Ne da ti se spavati pa kopčaj se po tuđim wifima, teško ti je

Zalizani i Vedran Markotić su krimosi........

Uranio Kolumbo ti to tek sad shvatio.

Ionako su Hrvati pušiona u BiH, a i BiH nije neka drzava, pa ajmo se onda malo šprdat i kandidirat nekog "" redikula" i svi glasat za njega. Bar će bit cirkusa

Cirkus je ali oni uzimaju milione

opet će mo glasat za Komšića i on je bolji od Čovića i dobit će mo još jednog Hrvata za ambasadora BiH a od HDZa dobijemo samo namet
iseljavanje i uhljebe ,tipa Mladen Bebek,Sando ili Bubalovka i sedam patuljaka Bubala uhljeba po općinskim kancelarijam

Svak je bolji od adzeja

Ministri financija Banaka UNO Poreske su Čovićevi ljudi šta će njemu Predsjedništvo tamo nema para

Mislim da će Dobrodlav Bukmir uvjerljivo pobjediti ,svjetski čovjel a naš i još Ljubušak zato svi sutta ispred opčine!!!

I ja mislim sa je Bukmir najbolji kandidat.
Ne more puno požderat.
Markotić na žderanje potroši pola proračuna, a i zalizani pustio trbušinu.

Je se malo zapustio,vide se vec godine.Treba se malo glacnuti.

Vuk je slabiji od lava ali ga nikad nećeš vidjeti da pleše u cirkusu. Vuk mjenja dlaku ali ćud nikad, a lav jedno misli, drugo riče i treće radi. Velika razlika između krajnje kršćansko desne opcije i udbaško kriminalne organizacije.

Imamo li lava

Trebamo svi neadzovci za Komsica

Tko će protiv Komšića?
Napomena:

Stavovi iznešeni u komentarima nisu stavovi uredništva.

Sve neprimjerene komentare ćemo načelno ukloniti. Ukoliko isto propustimo javite nam se putem kontakt obrasca ili e-pošte info[at]ljubuski.info

FB

Politika

Ljudi

Kolumne

ljubuski.info
Kada ovce utihnu Ružica Zeljko
ljubuski.info
Kad Zoki prekuca igricu Igor Božović | bljesak.info
ljubuski.info
Marka po marka - televizija! Zoran Kolobara | hercegovina.info
ljubuski.info
Dobro nam je kakvi smo Boris Čerkuč | bljesak.info

Gospodarstvo

Šport

Priroda

Audio/Video

Posljednji komentari