Feal u Ljubuškom gradi proizvodne pogone, najmanje 50 novih radnih mjesta

ljubuski.info

Grad Ljubuški i firma Feal d.o.o. potpisali su u ponedjeljak ugovor o kupnji dvije parcele u gospodarskoj zoni u Ljubuškom gdje se planira izgraditi proizvodni pogon Feala na oko 5 tisuća četvornih metara.

Prilikom potpisivanja rečeno je kako je vrijednost ovog ulaganja oko 8 milijuna maraka.
Planiramo se baviti našim osnovnim biznisom, odnosno preradom aluminija i aluminijskih konstrukcija. U zadnjih nekoliko godina tražimo prostor za pozitivne iskorake. U Ljubuškom smo prepoznali pozitivnu gospodarsku i investicijsku klimu, kazao je Ivan Skoko uime firme Feal.

Dodao je kako je za početak planirano zapošljavanje oko pedeset djelatnika, istaknuvši kako će se taj broj povećavati s razvojem posla.

Gradonačelnik Ljubuškog Vedran Markotić napomenuo je kako je ova firma jedna od najvećih, ne samo u Bosni i Hercegovini, nego i regiji te je izrazio zadovoljstvo što su odlučili ulagati u ovaj grad.
Najviše me veseli što se radi o proizvodnoj firmi koja će zaposliti određeni broj naših sugrađana. To se s vremenom može samo proširiti. Feal će imati našu podršku u svim investicijama, ne samo u ovoj, istaknuo je.

Gradonačelnik napominje kako grad ne otvara radna mjesta, ali stvara preduvjete gospodarskim subjektima da dođu u Ljubuški i otvore ih.
Ovo je u mom mandatu jedan od sretnih dana, zaključio je gradonačelnik Markotić.

FENA

Glas naroda

Ako vam zatreba direktor, samo se javite. Neću vam bit skup.

Ovo hitno treba sprječiti, ode Studenčica u 3PM kao i izvori u Prudu i Vidu koji napajaju 60 hiljadarki naroda....bruka i sramota a pogotovo krkanluk.

Sad će te proglasit antivakserom i teoretičarom zavjere. Koda je to bitno što si u pravu.

Ja sam pitam kad ce doci na red platnara a vi urednice brisite komentar ako smatrate da se netko vrijeđa hvala Vam

Trideset godina je tek šta žurite

dolazi pivac i lidel u hercegovinu i sve će crknut osim HDZ uhljebina ,foteljaša,adeze gariba a pivac je tako pokopa i privatni sektor dalmacije a todorić je preporodio slavoniju
no imamo njemačku a ercegovina će postat starački dom i uhljeb destinacija HDZ mačkara ,koji kućile rade po kancelarijam sa kupljenom školom i još kradu državu i narod

Vezane vijesti

Feal u Ljubuškom gradi proizvodne pogone, najmanje 50 novih radnih mjesta
Napomena:

Stavovi iznešeni u komentarima nisu stavovi uredništva.

Sve neprimjerene komentare ćemo načelno ukloniti. Ukoliko isto propustimo javite nam se putem kontakt obrasca ili e-pošte info[at]ljubuski.info

FB

Politika

Ljudi

Kolumne

ljubuski.info
Kad Zoki prekuca igricu Igor Božović | bljesak.info
ljubuski.info
Marka po marka - televizija! Zoran Kolobara | hercegovina.info
ljubuski.info
Dobro nam je kakvi smo Boris Čerkuč | bljesak.info

Gospodarstvo

Šport

Priroda

Audio/Video

Posljednji komentari