Četiri pijana gostujuća navijača izazvali nered u Ljubuškom

ljubuski.info

Jučer u 15:40 sati PU Ljubuški zaprimila je prijavu da je u blizini nogometnog stadiona Babovac u Ljubuškom, u ulicama don Ivana Musića i Ante Paradžika, došlo do narušavanja javnog reda i mira u većem obujmu, na način da je izbila tučnjava u kojoj sudjeluje veći broj osoba.

Odmah po zaprimljenoj prijavi na mjesto događaja upućeni su svi raspoloživi policijski službenici.

Dolaskom na mjesto događaja utvrđeno je da se na stadionu odigravala nogometna utakmica između NK Ljubuški i FK Sarajevo, koja nije najavljena PU Ljubuški, a na mjestu događaja policijski službenici zatekli su veći broj nepoznatih osoba koje su sjedale u osobna vozila i udaljavale se u nepoznatom smjeru.

Policijski službenici zadržali su četiri muške osobe, iste su legitimirane - utvrđeno je da se radi o K. K. (1990), S. B. (1983), K. K. (1980), svi iz Sarajeva, i M. D. (1975) iz Gračanice.

Navedene osobe dovedene su u službene prostorije PU Ljubuški gdje su alkotestirane, izvršenim alkotestiranjem utvrđeno je da se iste nalaze pod utjecajem alkohola.

Također je utvrđeno da je nepoznata osoba ili više njih, na neutvrđen način, oštetila ulazna vrata i prozore na obiteljskoj kući koja se nalazi u blizini stadiona Babovac.

Policijski službenici poduzimaju potrebne mjere i radnje u cilju identificiranja i pronalaska ostalih sudionika opisanog događaja te u cilju dokumentiranja počinjenih prekršaja.

Također, policijski službenici provjeravaju navode da je nepoznata osoba pucala u zrak iz vatrenog oružja, priopćeno je iz MUP-a ZHŽ.

Neredi nastavljeni u Mostaru

U neredima u Mostaru koji su se dogodili u subotu poslijepodne ozlijeđena je jedna osoba, dok su tri osobe lišene slobode.

Tri osobe iz Sarajeva su vozilom nasrnule na mladića (2004.), koji je nakon toga prebačen u Centar za urgentnu medicinu SKB-a Mostar, te pobjegle prema sjeveru. Policijski službenici PU Mostar su ih lišili slobode i priveli na kriminalističku obradu – kazao je sinoć glasnogovornik MUP-a HNŽ Ljudevit Marić.

MUP ZHŽ

Glas naroda

Culi nije prijavljena utakmica,organizatora odmah privesti i dobru kaznu udariti.

Ko je predsjednik kluba

Nije predsjednik kluba taj koji određuje osiguranje na stadionu, a valjda MUP na osnovu svoje procjene šalje adekvatan broj ljudi

Zar taj nije triba prijavit dogadjaj mupu ,kako ce izac ako nije prijavljeno..

Igra na ćukenja sa svojom pa nije vidija

Nju niko nadmasit nemere

Nemore bogami duzna svakom

Ne kocka taj nije on kriv sta je ozenija i sto joj nemore stat u kraj

Vraticu van ja

Neka mu je bog napomoci

Prvo i osnovno pitanje:tko je organizator

Ljubuška policija!.
1. Nije bila upoznata, sjediste MUP-a, 100 metara od stadiona udaljeno.
2.Zatekli veliki broj nepoznatih osoba? Tko bi vama trebale biti poznate osobe? Domaći navijači? Sve ih poznajete?
Priopćenja koja pišete se na razini osnovne škole, i pokazuju u kakvom se stanju nalazite. U sat vremena utakmice da niste primjetili da je došlo preko 100 gostujuçih navijača u grad. Tko to nas štiti i čuva?. Čemu video nadzor na svakom koraku? Za pisanje kazni ili povećanju sigurnosti u gradu? Da patrole u " ophodnji" nisu primjetile veći broj gostujućih navijača? Kako ih primjetiti kad ispijate kave po Bela miu i Rafaelu. Jadni oni koje vi čuvate skupino nesposobnjakovića. Trebalo bi vam svima dati otkaze za ovakva priopćenja. I da, daleko smo mi od grada sa ovakvim službama.

Ovo je primjer pisanja priopćenja kadra koji je "školovan" u Ševinim školama i redakcijama dnevnih novina režimskih medija. Stručnjaci na djelu, trebalo ih je čekati pola dana da napišu ove gluposti. U Mostaru sukobi bili dva sata kasnije i MUP HNŽ se prije oglasi nego "naši stručnjaci". Šta će Ljubuški pun događaja, pa nemogu stići.

Istražuju da li neko pucao pa ovi su gori nego zajedno policijska akademija i monty payton aja koji cirkus sina ti miloga

Sutra će, polako, vikend je, sad su u lovu i po kavama. Đava odnija prišu..

Svaka čast za komentar , svaka ti je na mjestu a sad čekamo odgovore od odgovornih

Di je sad Marija Medic Bosnjak
radi nešto jadna nebila
Došla na stelu

*** ti nemozeš zaradit za 2godine koliko Marija za mjesec!!da nije stručna osoba nebi bila u 10nadzornih odbora,PR mupa,na plaći iz Hrvatske itd,itd.

Znam, učila je od najboljih režimskih urednika Rupčićke i Pavkovića. Kako je ne voljeti. Mup može biti sretan sa takvim kadrom. Što ta zna sastaviti nitko nezna. Vidi se iz priloženog. Narodu kruha i igara...

Da je mogla doći gospođa došla bi, ne može sve stići i opisati dešavanja po i u ljubuskom, ne bi da ima sto ruka..

A jes vala i debela [ * neprimjereno * ] joj ko krmeca glava

Prisni su jako savjetnik i glasnogovornica ,ljubav cvjeta po mupu

Marija je obično potrčkalo i piskaralo naručenih tekstova, kad im ne bude trebala bit će potjerana iz MUP-a kao i druge osobe

Nije trebala ni dolaziti u MUP, zna se tko ju je doveo i zašto

Marija je obično potrčkalo i piskaralo naručenih tekstova, kad im ne bude trebala bit će potjerana iz MUP-a kao i druge osobe

Neznaju u PU Ljubuški da im dolazi Sarajevo na pripreme,da je utakmica,a najave na portalima,jaki ste operativno,od šefova nadalje,provozajte se po gradu,vidite šta se dešava po njemu

Grad je velik treba to obići..

Poskupilo je gorivo nema se više para za patrole po gradu mora se štediti

Ima nanoge, što kažu šperci, sve im kupilo( nova auta, obuklo, oprema) i opet ništa neznaju i nikad ih nema kad se nesto dešava. Manje privatno vozati, više odati, em je zdravije em ćete nešto i "uočiti". Sveti Makso

Uvik ista priča kad triba naplaćivati kazne narodu usrid lita u podne zbog neupaljena svitla na autu ili iskakati lizalom iz žbunja i nezaboravimo samo kad su slali marice i specijalce na bijači da biju i privode zaboravljene branitelje a kad dođu "horde zla" iz sarajeva i naprave nered lom tada nemaju pojma i nisu imali najavu...eto koliko su nesposobni 1312

Samo nad ljubuškom sirotinjom provode silu i nad zaboravljenim braniteljima a kad im dođe stotinjak sarajevskih huligana tada se posakrivaju po uredima ili u šmugnu u podrum miševi

Uležali se, koće to..

Marak je najavio konferenciju za medije povodom ovih događaja, samo da popije kavu,

Veliki propust ako utakmica nije najavljena MUP-u, tko je organizator

Da je to MUP, znali bi oni sastave u obe ekipe i rezerve, a ne da im se najavljuje. Kad je lisica najavila da će ukrasti kokoši? Tko nije zatvorio, taj je nastradao prijatelju moj. Sramota je to nazivati MUP om.

To je Sejdo Komšić poslao 100 unitarista, a vi po policiji i svojima tipično za pichkiche, koje ne smiju nikome ništa.

Ovakva događanja su razlog da na većini nogometni terena u okruženju manje publike nego u prosječnom kafiću posjetilaca

Kakav bolan sejdo tko ih je doveo u ljubuški kradezeova uprava kluba i kradezeova policija pustila da slobodno divljaju po ljubuškom.

Dobro je ovi pajdo gore naveo Sveti Makso!! Jedini policajac koji obavlja temeljnu zadaću,napravi djir po čaršiji ako je kolona di odma ureduje kad je špica kraj škole oda ide regulirati promet...ovi dobili opremu,auta,cipele i nema ih kad gori eee jbg

Većinu komentara kao da piše vođa nevinih i miroljubivih Hordi zla. Sramite se. Tu je sarajevsku stoku trebalo dobro prebiti, spakirati *** i poslati ih u Sarajevo na opravku u "centrali" SDA. Oni su ih poslali., kao i one prije desetak godina u Široki. Oni nikad nisu krivi, oni su nevini i miroljubivi. Na ulazu u Ljubušku treba staviti veliki natpis: Psiima i Hordama zla zabranjen ulazak!

Samo vama popijenog mozga, neki suludi navijači isto takvog popijenog mozga mogu imat veze sa politikom. Kriv je Sejdo Komšić i SDA, za par luđaka koji se idu bit zbog šutanja lopte, pardon utaknice. Smirite strasti.

To su prijatelji isto Sejdo Komšić i pazi imena Horde Zla zna se sa kakvom su namjerom došli.

Hhaha "horde zla", vazda su se navijači natjecali tko će imat "jače" i zvučnije ime. To je samo simboličan naziv, nema veze s vezom. I BBB su bad tj loši, šta kažeš na to

Ostavku ministra pucaju kalasom po gradu koji je [ * neprimjereno * ] sa ovoim mupu

David Grbavac ostavka i točka!!!!!
Davide okani se javnih nabavki!!!!

Ako se okane ""javnih " (koja licemjerna riječ za lopovluk) nabavki spec kase, od čega će živiti. Kad dođu ministri samo za to pitaju. Treba se utaliti,ebes ostalo

Nerede počeli navijači iz mostara bivši veležovci razbijali auta navijačima iz sarajeva

Mup kao institucija i PU kao pod organizacije u istoj su izuzetno korumpirani. To treba jasno i glasno reći. U svim sverama posla gdje postoji finacijska korist i gdje je nesto što je profitabilno su upetljani i surađuju sa akterima. Dali je to namjestanje udesa gdje su u kobinaciji sa akterima, namještanje tendera, šverc visoko tarifnih roba, droga , privredni krminal, pa do uzimanja mita po ulici od strane prometne policije. Krim istrazitelji namjerno loše rade uviđaje, prikrivaju dokaze sugeriraju kao izbjeći procedure i zakone. Tamo gdje nema novca i interesa relativno dobro rade svoj posao. Izdavanje osobnih dokumenta i stvari iz afministracije. Čast pojedincima ima ih, ali jako puno ih nije dostojno da radi tu gdje radi. Jako puno. Na žalost strada u pravilu onaj tko je najmanje kriv. Sirotinja.

Onda zaključimo:
MUP služi za bogacenje:

Ante Boras kuća otkud
Brada kao
Zdravko Boras kao
David izleti stan nakon godine ministrovanja
Pametnom dosta

1.ako su samo 4 pijana huligana izazvala nered a šta je sa ostalih stotinu i više da li su svi bili testirani na alkohol i drogu pa svi ostali trijezni?
2.tko je organizator i za koliko tisuća maraka prodao ljubuški?
3.zašto organizator nije najavio utakmicu policiji visokog rizika?
4.zašto organizator nije doveo zaštitare?
5.zašto nije testirao na koronu?
6.čemu služi policija 100m od stadiona osim što bije i trpa u marice hrvatske zaboravljene branitelje?
7.tko to čuva narod i kuće od provala sarajevskih huligana?
8.da li su nosili masku i držali se 2m razmak?
9.nemaju pojma da je neko pucao iz vatrenog oružja 100m od policije?
10.nisu imali nikakva pojma koliko huligana dolazi i kada i koja se utakmica igra a znaju dobro po ljubuškim kafićima špijunirati u uniformama za radno vrijeme tko šta govori i tko se s kim druži?
11.nisu ništa se naučili iz slučaja široki brijeg kad je pala mrtva glava i kad su huligani upadali u kuće?
12.srećom pa nije bilo desetine mrtvih po ljubuškom kakvi bi onda bili transparenti i masovne đenaze po sarajevu?

Četiri pijana gostujuća navijača izazvali nered u Ljubuškom
Napomena:

Stavovi iznešeni u komentarima nisu stavovi uredništva.

Sve neprimjerene komentare ćemo načelno ukloniti. Ukoliko isto propustimo javite nam se putem kontakt obrasca ili e-pošte info[at]ljubuski.info

FB

Politika

Ljudi

Kolumne

Gospodarstvo

Šport

Priroda

Audio/Video

Posljednji komentari