Gospodarska zona u Zvirovićima čeka ulagače

ljubuski.info

Dugo najavljivani projekt izgradnje gospodarske zone Zvirovići polako se bliži kraju. Radi se o gospodarskoj zoni na razmeđi Čapljine i Međugorja, koja je nikla u kamenom kršu.

Radi se o mjestu koje je izuzetno pogodno za ulagače, s obzirom da se nalazi sveka nekoliko kilometara od spajanja na autocestu koja već veže jug BiH sa hrvatskom autocestom i EU, a koja će uskoro vezati i ovaj bio BiH sa ostatkom države.

Planski osmišljena prostorna cjelina za prihvat i smještaj malog i srednjeg poduzetništva nalazi se na samom čvorištu autoceste Zvirovići, na koridoru Vc, a ukupna površina zone je 14 hektara.
Opći cilj projekta je osigurati uvjete poduzetnicima i riješiti potrebe za poslovnim prostorom, zajedničkim korištenjem infrastrukture i poticanje razvoja gospodarstva, rečeno je iz Gradske uprave Grada Čapljina.

Završili smo svu potrebitu infrastrukturu u gospodarskoj zoni Zvirovići - oborinska odvodnja, struja, voda, optički kabeli, prometnice, rasvjeta... sve je spremno za investitori koji mogu doći i graditi svoje objekte i upravo u ovaj projekt polažemo najviše nade, rekao je čapljinski gradonačelnik Smiljan Vidić.

Sva infrastruktura je spremna, lokacijski gledano zona je postavljena na izvrsnom mjestu i zaista pogodna za ulagače, dodao je Vidić.

Dodao je kako se kroz proizvodnju stvara nova vrijednost, a novac se zadržava u Čapljini kroz plaće, poreze na dohodak...

Već sada svi zainteresirani poslovni subjekti mogu koristiti usluge Gospodarske zone Zvirovići te mogu krenuti s izgradnjom poslovnih objekata na parceliziranim površinama, poručili su iz Gradske uprave.

bljesak.info

Glas naroda

čeka HDZ solarne panele

Nek dzajic napravi jos jedan objekt pa nek uzima svaki dan 5000 km ,umjesto kamiona napravite svratište svrcite izbjeglice

Sve su pare u Mire Džakule samo ih ne smi pokazati

Poslovne zone za što, gdje infrastruktura, kanalizacija i ostalo

I poslovna zona u Zvirićima čeka ulagače ,ako neko nešto i napravi osim solarni panela di će nać radnike .??? Prije Pakistana nema ništa. A i ona otkupna stanica koliko ja vidim radi „punom parom „

Vezane vijesti

Gospodarska zona u Zvirovićima čeka ulagače
Napomena:

Stavovi iznešeni u komentarima nisu stavovi uredništva.

Sve neprimjerene komentare ćemo načelno ukloniti. Ukoliko isto propustimo javite nam se putem kontakt obrasca ili e-pošte info[at]ljubuski.info

FB

Politika

Ljudi

Kolumne

ljubuski.info
Kad Zoki prekuca igricu Igor Božović | bljesak.info
ljubuski.info
Marka po marka - televizija! Zoran Kolobara | hercegovina.info
ljubuski.info
Dobro nam je kakvi smo Boris Čerkuč | bljesak.info

Gospodarstvo

Šport

Priroda

Audio/Video

Posljednji komentari