Otvorena izložba fotografija Ivana Tomića Care

ljubuski.info

Ovorenje izložbe ljubuškog umjetnika Ivana Tomića Care, koji je svoja pomno probrana djela izložio očima domaće javnosti, izazvala je veliki interes Ljubušaka.

Na svečano otvaranje pristigao je veliki broj ljudi, oni su razgledavali i komentirali fotografije, a večer je prošla u znaku druženja i lijepih susreta.
Prezadovoljan sam odazivom. Došli su mi mnogi dragi ljudi koji vole fotografiju i koji vole umjetnost. Rječima ne mogu opisati koliko sam zadovoljan" bio je prvi komentar Ivana Tomića na mnogobrojnu publiku kojoj je on večeras kroz fotografije ispričao jednu priču o ljepotama Ljubuškog.

Bilo je tu i suptilnih poruka, kao što je naziv jedne fotografije maslačka koja je izložena pod imenom "Omikron 21", a kako je Caro ispričao ovim je potezom htio poručiti da se sve može gledati s ljepše strane.

Izložbu je svečano otvorio Đino Spajić koji je autoru pomogao probrati koje će fotografije biti izložene iz njegove velike zbirke od preko 50-60 tisuća fotografija.

Radio Ljubuški

Glas naroda

Svaka čast, barem malo boja i svjetla u ovom adz sivilu i tamo....

Policajac Vlatko Granić na izložbi,a trebao biti na smjeni od 19,00 sati...kako to,a govorite zašto štrajku prosvjetari....kako netko može biti na drugom mjestu,a nije na poslu...Vlatko se kulturno uzdiže....

Pa on je vazda dežurni na drugom mjestu a ti nevolis Rvacku i adz jer to prijavljujes!

Otvorena izložba fotografija Ivana Tomića Care
Napomena:

Stavovi iznešeni u komentarima nisu stavovi uredništva.

Sve neprimjerene komentare ćemo načelno ukloniti. Ukoliko isto propustimo javite nam se putem kontakt obrasca ili e-pošte info[at]ljubuski.info

FB

Politika

Ljudi

Kolumne

ljubuski.info
Kad Zoki prekuca igricu Igor Božović | bljesak.info
ljubuski.info
Marka po marka - televizija! Zoran Kolobara | hercegovina.info
ljubuski.info
Dobro nam je kakvi smo Boris Čerkuč | bljesak.info
ljubuski.info
Ljubav i mržnja u službi krupnog kapitala Emil Karamatić | Republika

Gospodarstvo

Šport

Priroda

Audio/Video

Posljednji komentari