Životni put od branitelja do kreativca

ljubuski.info

Srećko Brkić je 90-ih godina sigurnost života u Njemačkoj zamijenio ratom i dobrovoljno se vratio u Hercegovinu - rodno selo Lipno pored Ljubuškog.

Iako je imao tek 20 godina, nijednog trenutka Srećko nije dvojio što mu je činiti.

Radio sam u Njemačkoj, a kada su javili da su na moje selo bačene dvije bombe 'krmače' pokupio sam se i došao tu. I ne kajem se uopće. Teško je bilo. Možda nismo mislili glavama baš mnogo, a sad kad vratiš film, bilo je i dobrih i loših stvari - govori Srećko Brkić.

Mladost je poklonio borbi za slobodu svog hrvatskog naroda dragovoljno kao brojni branitelji ne tražeći, kaže, ni godinama kasnije ništa zauzvrat.

Pogledajte videoprilog RTV Herceg-Bosne.

RTV HB

Glas naroda

Uzor braniteljima da rade i žive od svoga rada. Iako nije nikakva prava ostvario pokazao je da se domovina branila iz ljubavi prema njoj, a ne radi mirovine. Istinski branitelj nije ništa ostavario a većina koji nisu bili u ratu su uzeli njegovo pravo.

Ispali je tako da se branitelj gospodin Brkić borio za dezertere kradezeovce, njihove lažne mirovine, viletine, vikendice, uhljebljenja po partijskoj kradeze udbaškoj liniji, itd.

Bravo za Srecka

Bravo Srećko...Extra frend.Jači su kreativci u Lipnu Depa i Mata.

Srećko da ti je Šabo potpisa ima bi i ti mirovinu,ali je zato potpisa Mati Antiću koji je bio u Njemačkoj i pravio dicu u miru.Ako laže koza nije rog.Naprid naši ajmo malo nabrajat dezertere da lakše noças spavaju

Sritan i posten covik,sta triba vise ,nista...

Potpisao je on puno njih koji su pobigli odavde.

Koje mate Antić molim da kažeš odakle je i gdje stanuje

Svaka cast za Srecu!
A zar Saba nije postenjacina, uvik o postenju prica?

Životni put od branitelja do kreativca
Napomena:

Stavovi iznešeni u komentarima nisu stavovi uredništva.

Sve neprimjerene komentare ćemo načelno ukloniti. Ukoliko isto propustimo javite nam se putem kontakt obrasca ili e-pošte info[at]ljubuski.info

FB

Politika

Ljudi

Kolumne

Gospodarstvo

Šport

Priroda

Audio/Video

Posljednji komentari