Na Gornjem gradu planirana izgradnja Kulturnog centra

ljubuski.info

Ljubuški je u četvrtak je posjetio ministar raseljenih osoba i izbjeglica FBiH Edin Ramić sa suradnicima.

Tom prigodom, gradonačelnik Vedran Markotić i predsjednik Gradskog vijeća Tihomir Kvesić susreli su se s ministrom Ramićem u zgradi gradske uprave gdje su razgovarali o projektima koje Grad Ljubuški i resorno ministarstvo provode na području Grada Ljubuškog te su potpisali ugovor o izgradnji Kulturnog centra.

Sastanku su nazočili i predsjednik Medžlisa Islamske zajednice Ljubuški Mumin Elezović, glavni imam efendija Šemsudin Germić te ravnatelj Centra za socijalni rad Ljubuški Viktor Grbavac.

Grad Ljubuški posebnu pažnju posvećuje i kontinuirano pomaže povratnicima te potiče povratak odseljenih, a u tome pomaže Federalno ministarstvo raseljenih osoba i izbjeglica pri realizaciji projekata namijenjenih ovoj populaciji.

Detaljnije o samim projektima i razlozima posjete u izjavi za medije gradonačelnik Markotić je kazao:

Koristim priliku da se zahvalim gosp. Ramiću na posjeti i na svemu onome što je za njegovog prošlog i sadašnjeg mandata učinjeno od strane ministarstva. Svake godine radimo nove projekte. 2018., 2019. i 2020. to je bilo asfaltiranje u Gornjem gradu i na području Mostarskih Vrata, a za ovu godinu smo danas potpisali ugovor vrijedan 30. 000 KM za izgradnju Kulturnog centra u Gornjem gradu.

Ministar Ramić izrazio je zadovoljstvo dosadašnjom suradnjom, posjetom Ljubuškom i susretom s predstavnicima povratnika.
Razmijenili smo ideje o potencijalima ove sredine i o mogućostima zajedničkih aktivnosti. Drago mi je što smo nastavili našu uspješnu suradnju kojoj se nadam i iduće godine kroz naredne faze – rekao je ministar raseljenih osoba i izbjeglica FBiH Edin Ramić te iskoristio priliku da pozove povratnike na prijavu na javne pozive ministarstva s ciljem poboljšanja uvjeta života.

Po završetku sastanka, ministar Ramić je u pratnji domaćina obišao Gornji grad i objekte Islamske zajednice.

ljubuski.ba

Glas naroda

Šta ćemo gore kod kule HS, hoćemo li zanavljat crkvu ili džamiju koja je sagrađena od iste ili ćemo i jedno i drugo pa da bude i ostane remi za sva vremena...

Ko ima papire taj će i obnavljati!

Pardon, htjeo sam reci ko ima para taj će obnavljat,lapsus lingue, mea cullpa...

Neka si ti htjeo

U pravu si, da je rekao hteo bilo bi dure...ipak je ono Pravoslavna Crkva bila koja je priportana u Džamiju, ah tja, desi se greška u pravopisu.

Bravo Vedrano uzimaj malo Bošnjacima dosta si Hrvatima

Oni uzimaju na proračunu jer nigdje na svijetu Hrvati bolje ne žive od adzovaca u BiH

Misliš lapsus calami???

Ajde, pozovite na 1463 :p ma ako treba idite i u kameno doba, razina vam je na toj pameti

Kaćese otvorit pučka kujinja što ste obećali glad steže

Još bi da vas hranimo, taman posla, sram vas bilo...

Svaka čast samo gradite vjerske objekte u kojima se nema više tko moliti a rušite tvornice hale … i gonite mlade u Njemačku

A šta bi ti tija?Da ji nema?Di bi naš pra darjo doša poškropit i propovid izreć? Neka crkava nisu one problem već ovi što budu s obje strane oltara.

U Njemačka more potpisat ugovor za posa samo ko se pelcova ili pribolija koronu

Lažeš!

I ako imaš svako malo "svjež" pcr test

Kako bilo, dosta ste ih drzali po strani i zabačenim. A ni sad im ne bi dali ništa, da niste dobili status grada i da sada morate brinuti i o njima.

Ubijte se uhljebi i varalice

Prije će bankari i zelenaši uništiti san i slobodu Hrvata u BiH nego sva vojska Europe uz pomoć svojih poslušnih učenika političara.

Nikad boljeg gradonačelnika u životu samo neka bude oprezan u svome poslu jer ima oko njega dosta uljeza koji gledaju sebe

Baš tako jarane,,,slučj sova sad kad nema para neće da ga pozdrave mrškaju ga,onaj dan kad je dobio na kladionici vozali bi ga u rojs rojsu,treba raspiznati prijatelje iz interesa i bez

A i ovi Viktor je ko Vegeta svugdi g..z....icu tura a kad smo isli u osnovnu nije recenice znao sastavit...eeee adz eeeeeee

Vedran Kvesko Viktor 1 i 2 … to Ljubuški više nikad neće imati

Mladena Bekeka margarina si zaboravio

Na Gornjem gradu planirana izgradnja Kulturnog centra
Napomena:

Stavovi iznešeni u komentarima nisu stavovi uredništva.

Sve neprimjerene komentare ćemo načelno ukloniti. Ukoliko isto propustimo javite nam se putem kontakt obrasca ili e-pošte info[at]ljubuski.info

FB

Politika

Ljudi

Kolumne

Gospodarstvo

Šport

Priroda

Audio/Video

Posljednji komentari