Zasjedao Županijski stožer civilne zaštite

ljubuski.info

U prostorijama Vlade Zapadnohercegovačke županije u Širokom Brijegu, pod predsjedanjem zapovjednika Županijskog stožera civilne zaštite Zdenka Ćosića, 21. listopada 2021. godine održana je 14. redovita sjednica Županijskog stožera civilne zaštite.

Sjednici su nazočili:
zapovjednik Stožera Zdenko Ćosić, načelnik Stožera Drago Martinović te članovi Stožera: Toni Kraljević, Miroslav Ramljak, Tomislav Pejić, Jadranka Karačić, Zoran Zadro i Mladen Bošnjak.

Nakon usvajanja Zapisnika sa 13. sjednice Stožera civilne zaštite usvojen je Zaključak o davanju mišljenja na Plan o izmjenama i dopunama Plana korištenja sredstava posebne naknade za zaštitu od prirodnih i drugih nesreća u 2021. godini.

Nakon razmatranja Procjene ugroženosti područja Zapadnohercegovačke županije od prirodnih i drugih nesreća i obrazloženja istog od strane Mladena Bošnjaka, člana Stožera i pomoćnika ravnatelja Uprave civilne zaštite ZHŽ, usvojen je Zakljuačk o davanja mišljenja na Procjenu ugroženosti područja Zapadnohercegovačke županije od prirodnih i drugih nesreća.

U točki tekuća pitanja, ministar zdravstva rada i socijalne skrbi Tomislav Pejić i ravnateljica Zavoda za javno zdravstvo ZHŽ Andrea Jurić upoznali su članove Stožera o aktualnoj epidemiološkoj situaciji istaknuvši da je zadovoljavajuća, te da su u Zapadnohercegovačkoj županiji trenutno aktivna 82 slučaja oboljenja od koronavirusa. Na bolničkom liječenju iz ZHŽ u SKB Mostar je trenutno devet oboljelih osoba, objavljeno je na službenoj stranici Uprave civilne zaštite ZHŽ.

Glas naroda

Jada .ogati.

Jadranka Karacic... o Boze dragi na sto smo spali.. njoj je najvaznije uzet dnevnicu!
Kompetencija = 0

Jeli zahvalija Martinovic sto su mu mali zaposlili u Mup trudnu pa je vec na porodiljnom

Zasjedao Županijski stožer civilne zaštite
Napomena:

Stavovi iznešeni u komentarima nisu stavovi uredništva.

Sve neprimjerene komentare ćemo načelno ukloniti. Ukoliko isto propustimo javite nam se putem kontakt obrasca ili e-pošte info[at]ljubuski.info

FB

Politika

Ljudi

Kolumne

ljubuski.info
Kad Zoki prekuca igricu Igor Božović | bljesak.info
ljubuski.info
Marka po marka - televizija! Zoran Kolobara | hercegovina.info
ljubuski.info
Dobro nam je kakvi smo Boris Čerkuč | bljesak.info
ljubuski.info
Ljubav i mržnja u službi krupnog kapitala Emil Karamatić | Republika
ljubuski.info
Prljavi novac Boris Čerkuč | bljesak.info

Gospodarstvo

Šport

Priroda

Audio/Video

Posljednji komentari