Vlada ZHŽ-a uplatila drugu tranšu za sufinanciranje prijevoza učenika

ljubuski.info

Vlada Zapadnohercegovačke županije (ZHŽ) uplatila je drugu tranšu tekućih prijenosa gradovima i općinama za sufinanciranje prijevoza učenika.

Iz Ministarstva financija ZHŽ-a navode kako je riječ o iznosu od 433.333 maraka.

Naime, u lipnju ove godine potpisan je ugovor o prijenosu sredstava utvrđenih županijskim proračunom za 2021. godinu gradovima i općinama u ZHŽ-u za sufinanciranje prijevoza učenika između Vlade te županije i gradonačelnika Grada Širokog Brijega i Ljubuškog te načelnika općina Grude i Posušje, kojim je definirano da isplata ide u tri tranše.

Vrijednost ugovora je 1.300.000 maraka, što znači da je u županijskom proračunu za sufinanciranje prijevoza učenika osnovnih i srednjih škola ZHŽ-a ove godine osigurano 550.000 maraka više u odnosu na godinu ranije.

Istim ugovorom je utvrđeno da je iznos sredstava koji će biti dodijeljen gradovima i općinama određen na temelju broja upisanih učenika u devete razrede osnovnih škola školske 2020./2021. godine.

Inače, uz sredstva koja izdvaja da bi se učenicima osigurao besplatan prijevoz, Vlada ZHŽ-a osigurala je i sredstva za besplatne udžbenike svim osnovnoškolcima s područja te županije.

Glas naroda

Podrzavajmo pozitivne odluke bez obzira o cemu se radi. Svim silama napadajmo lopine, lopove i slicne kojima je stranka nacin ostvarenja osobnog probitka i bogaćenja. Ministar znaci sluga. Trazimo otvoreno i korektno od pripadnika vlasti da budu sluge narodu. Na taj nacin cemo tek tada imati pravu demokraciju i normalno drustveno uređenje. Kritika je izvor napretka !!!!!

Sta su ovi na slici, kao ona dva iz 'muppeta'...

Privatnoj firmi Mire Palca uplaćena pare. Koga to briga osim da se peru pare priko te firme koja nikad nije dobila posao bez namještaljke.

Sta si ti ljubomoran,djeca imaju osiguran prevoz i u skolu i iz skole do kuce,to je za svaku pohvalu,ti sebi nadji neku zanimaciju a ne stalno zugat,svak ti nesto kriv u zivotu,sve ti ladje potonule.

Ako ti je vrh slobode demokracije i opet slobode to da djeca imaju besplatan prijevoz u školu i nazad,kupi 2 meta kabla i na prvo drvo

Hoce li opcina izdvojiti novac za studente viših godina? Dali su svim brucošima pa red bi bilo i njima!!

Zašto samo Palac, ima ih još koji beru fino

Palac ima adz iskaznicu

Kriminalci

Koje su ozbiljne face složili koda su to
pare iz njiova džepa..

Znači prevoznici puni ko brod,ajde nek netko zarađuje

Jesu li novci uplaceni I tmt ljubuski.ako jesu,a ako mi izbaci dijete po kisi,ko ove godine,a ne bude ga dovozio do mjesta gdje je uzimao djecu prije deset god kad je ulazio u prevoz djece,I kad je doticna gospoja iz te firme prijetila djeci kad nije bila placena karta na vrijeme,predlozite mi sto da ucinim

Dije nestala naknada za novorodjenu djecu ,i dječiji

Dječji nije nikad ni postojao (cini se da ni nece)

Face im sve govore...

Vlada ZHŽ-a uplatila drugu tranšu za sufinanciranje prijevoza učenika
Napomena:

Stavovi iznešeni u komentarima nisu stavovi uredništva.

Sve neprimjerene komentare ćemo načelno ukloniti. Ukoliko isto propustimo javite nam se putem kontakt obrasca ili e-pošte info[at]ljubuski.info

FB

Politika

Ljudi

Kolumne

ljubuski.info
Kad Zoki prekuca igricu Igor Božović | bljesak.info
ljubuski.info
Marka po marka - televizija! Zoran Kolobara | hercegovina.info
ljubuski.info
Dobro nam je kakvi smo Boris Čerkuč | bljesak.info
ljubuski.info
Ljubav i mržnja u službi krupnog kapitala Emil Karamatić | Republika
ljubuski.info
Prljavi novac Boris Čerkuč | bljesak.info

Gospodarstvo

Šport

Priroda

Audio/Video

Posljednji komentari