Muzej i Spomen soba - projekti od posebnog značaja za branitelje

ljubuski.info

Svim aktivnostima želi se poboljšati braniteljsko stanje i utjecati na ishode rezultata vezane uz sve braniteljske probleme, istaknuto je nakon sastanka predsjednika HDZ-a BiH Dragana Čovića s potpredsjednikom Vlade RH i ministrom hrvatskih branitelja u Vladi RH Tomom Medvedom.

Kako je priopćio HDZ BiH, razgovarano je o nizu projekata od posebnog značaja za braniteljske udruge i pripadnike HVO-a, među kojima je naglašeno djelovanje Hrvatskog dokumentacijskog centra, Muzeja HVO-a, Spomen sobe Memorijalnog centra Rujani Livno.

Na održanom sastanku, navedeno je, razgovaralo se o aktualnoj situaciji i problemima pripadnika HVO-a, braniteljskim pravima, kako bi se ukupni odnosi i zakoni unaprijedili te kako bi se pomoglo braniteljima.

Neke dogovorene aktivnosti su završene, druge su u tijeku, a treće se još uvijek usuglašavaju i prethodi mnogo napornog rada da se ova oblast uokviri u prihvatljivu cjelinu, navodi s eu priopćenju.

Izravnim razgovorom o svim temama koje su opterećenje i čine braniteljima probleme, potrebno je rješavati te nastaviti suradnju kako bi se odnosi koji su na zavidnoj razini, podignuli na još veću razinu i time poboljšalo stanje braniteljske populacije, zaključili su sugovornici, navodi se u priopćenju.

HDZ BiH

Glas naroda

Nosite Ćoviću lipi đa vo dosta te više koliko Branitelja je na BIROVU nerade nigdi dadnite njima pa onada pričajte priču

U makarskoj čoviću i sebi spomen sobu hdzeovci otvorite. Većina vas je doli s njim rat provela. Sramite se.

đava vam odnija spomenike i muzeje više,šta oni proizvode i ko će vam ih gledat

Ubi nam bakterija narod u mostarskoj bolnici,rešavaj te to.

ovo ce biti spomen muzej fasista i lo.p.o.va

Treba napraviti spomenik na sve protjerane neistomišljenike u Njemačku i Irsku od strane dobročinitelja i partije. Ali da pišu imena i prezimena od svih protjeranih i datum kada su izbačeni iz domovine.

Muzej i Spomen soba - projekti od posebnog značaja za branitelje
Napomena:

Stavovi iznešeni u komentarima nisu stavovi uredništva.

Sve neprimjerene komentare ćemo načelno ukloniti. Ukoliko isto propustimo javite nam se putem kontakt obrasca ili e-pošte info[at]ljubuski.info

FB

Politika

Ljudi

Kolumne

ljubuski.info
Kad Zoki prekuca igricu Igor Božović | bljesak.info
ljubuski.info
Marka po marka - televizija! Zoran Kolobara | hercegovina.info
ljubuski.info
Dobro nam je kakvi smo Boris Čerkuč | bljesak.info
ljubuski.info
Ljubav i mržnja u službi krupnog kapitala Emil Karamatić | Republika
ljubuski.info
Prljavi novac Boris Čerkuč | bljesak.info

Gospodarstvo

Šport

Priroda

Audio/Video

Posljednji komentari