Dva ubojstva potresla Hercegovinu, ubojicama nema traga

ljubuski.info

Hercegovinu su, što je u ovim krajevima nezapamćeno, u vrlo kratkom razdoblju potresla dva ubojstva.

PU Ljubuški je 9. kolovoza 2021. godine zaprimila prijavu da u mjestu Vojnići, zaseok Vodice, u šumi leži muška osoba s vidljivim tragovima krvi, a u blizini se nalazi vozilo marke Mercedes.

Na mjesto događaja odmah su izišli policijski službenici PU Ljubuški i djelatnici Hitne pomoći Doma zdravlja Ljubuški.

Ispostavilo se da je iz zasjede zasjedi ubijen Toni Brkić, koji živi u Zagrebu, a u Ljubuški povremeno dolazi. Tko ga je, kako i zašto smaknuo još se istražuje.

Obaviještavam vas da su na mjestu događaja samog ubojstva izvršene očevidne radnje u prisutnosti tužitelja, od strane tužitelja je naloženo provođenje više različitih vještačenja te su poduzete druge potrebne istražne radnje, a sve u cilju razjašnjenja navednog ubojstva te utvrđivanja svih relevantnih činjenica kao i otkrivanja samog počinitelja ovog kaznenog djela, kaže postupajući tužitelj Tužiteljstva ZHŽ Mladen Hrstić.

Ističe kako na brojna pitanja koja smo mu proslijedili oko ovog ubojstva trenutačno nisu u mogućnosti odgovoriti, iz razloga zaštite interesa daljnje istrage, uz napomenu da će javnost o ovom slučaju od strane Županijskog tužiteljstva ZHŽ biti pravodobno informirana.

Nakon ubojstva u Ljubuškom, u Čitluku je ubijen 53-godišnji Robert Pehar, čije je mrtvo tijelo pronašao susjed. Obdukcija je pokazala da je ubijen iz vatrenog oružja.

Dva ubojstva su se dogodila u razmaku od svega dvadesetak dana, što je u Hercegovini rijetko i nezapamćeno, osobito u tako malom razmaku. Iz policije i tužiteljstva za sada nema detalja o istima, tek neslužbena govorenja o prošlosti dvojice ubijenih.

hercegovina.info

Glas naroda

Neće se nikad ni nać

Nazalost...nikad

Pogledajte u Americi i svitu koliko ubojstava ostane neriješeno. Nije tu riječ samo o nesposobnosti naših krim.istražitelja vec je potrebno da se skupe dovoljno dokaza za nečiju osnovanu krivnju. Nekad , na mjestu događaja bude premalo dokaza. Puno je tu posla, a potrebno je i malo srece da se neki slučajevi razriješe...tako da ne pljujte po policiji. Oni rade svoj posao najbolje sto mogu a i ovi slučajevi ce se u dogledno vrijeme riješiti a počinitelji uhapsiti. Policiji želim puno srece u svom radu!

Nisu potresla dva ubojstva nego tri, sad će Lani ,,godišnjica", pokoj im duši.

Lanu je ubila gospodjica "gravitacija" ,tako da ipak dva ....

Odkad ota gravitacija ima ruke i noge i odlično izgleda udara sa istima i vozi auto.

Cim ti govoris ota dzaba ti je ista objasnjavat. To sto si ti povjerovala u novinske napise je jos jedan pokazatelj inteligencije.

A jbg ne uzimaj I'm kruv ,sta ce uz kavu ,te turske serije su malo izmodile, zanimljivije je da je neki tajanstveni mocnik pun love iskoristio kao vrecu za boks.

Zaboravili ste Jerka Petrovića kojeg je policija ubila u pritvoru pokoj mu duši oni i danas rade nitko nije odgovarao i tko da im ostane u takvom okruženju lijepa Njemačka Švicarska. Zaposlili rodbinu i prijatelje. na žalost kupili diplome u širokom brijegu.

Mislim da je ovo dovoljno da David Grbavac podnese ostavku ili da ga vlada sama razriješi.

Nismo birali političare da se osjećamo nisigurno i ne trebaju nam ministri koji znaju kažnjavat sirotinju na cestama.

Kakve veze ima ministar s time sto je neko ubio 2 čovjeka, nije ostavio tragova i pobjegao....

Ove argumente treba oprba koristit u kampanji za sljedece izbore, a ovaj portal bi trebao malo više raskrinkavat naše političare

Nemogu oni nista rjesit Makača ima djela ko ivo andric jos svirne bunozi kad ga vidi ,sramota sudstva i tuziteljstva uzor ste svima

Svaka država ima svoju mafiju samo HDZ-e mafija ima svoju državu BiH i RH. Kad nisu riješena sva političko-mafijaša ubojstva početkom rata, neće se riješiti ni ova u novije vrijeme. Ili neznaju ili nesmiju, treće nepostoji. Lp

Šta je s ubojstvima od HDZove ruke početkom devedesetih?

Makača hm, njega nebih trebalo pustoti na svjetlo dana- nikada . Ima Makača sve iz reda.

Tužitelj Mladen Hrstić sin komunističkog tužitelja Ivana Hrstića

Moj roko,komunisti su za domoljube bili i ostali gospoda. Ovi današnji su nepismeni seljaci.

Nekad komunisti danas domoljubi. Isti ljudi samo naziv drugi

Nemoj tako bobo je inteligencija, mi smo zato krivi

Neznam zašto bi policija rešavala mafijaška ubistva na korist poreznih obveznika?Ja osobno nemam niti sam nikad imao primjedbu na našu policiju!Ministar OK dečko,PU Ljubuški extra uprava kulturni policajci...Neznam čemu paljba po policiji?

Upravo tako treba čuvati sustav

Nemam ništa protiv nikoga ali policija ti je politička mašinerija. Meni je vojska cool i obožavam ih. Ja bi da se vojska pita u državi.

Vojska, vojska, tako je, ali su sve jače vojnike nagradili, dali im lovu, tvornice itd, pa nema ko, raja otišla i odlazi još, nikad ovo država neće biti a ovi na vlasti to rade 30god.....i znači bježi odavde što pre, jer počelo je smicanje......

Da, da generalima daj sve oni se kuze u biznis, sve su tvornice unistili, a Balkan od rata pun ratnih invalida ,prosperitet sve u 16. Za kraj daj I meni nuklearnu bombu da bacim iza kuce na novu godinu ,za kraj.

Da je vojska uzela stvar u svoje ruke odmah po završetku rata i sjela za upravljačke fotelje danas bi bilo države u svakom smislu, pa i red, rad i disciplina, a sigurno nebi bilo iseljavanja u ovolikom broju kao u zadnjih 10 godina. Nit bi bilo partije, nit dobročinitelja, nit uhljeba, a nit simpatizera. ŠTO JE BOG NA NEBU, TO JE VOJSKA NA ZEMLJI. IZNAD SVEGA VOJSKA.

Bog upravlja vojskom pa ti ga na isto dođe...

Eh, da ti je pamet gusta barem kao u mačke brkovi.

Samo pogledajte kako su i na koji način školovani djelatnici krim policije PU Ljubuški i MUP-a i sve će vam biti jasno.Jedini sa regularnom diplomom Ivan Madunović ali je on ipak završio dif.
To je kao da pravniku dadnete da liječi ljude.Ne ide!!!

I taj madunović uz prešutni blagoslov komesara svaki mjesec na treninge od naše djece i mama uzme par tisuća maraka sa strane. A ne bi smio po zakonu ili bi?
Šta veli pripametni komesar?

Dva ubojstva potresla Hercegovinu, ubojicama nema traga
Napomena:

Stavovi iznešeni u komentarima nisu stavovi uredništva.

Sve neprimjerene komentare ćemo načelno ukloniti. Ukoliko isto propustimo javite nam se putem kontakt obrasca ili e-pošte info[at]ljubuski.info

FB

Politika

Ljudi

Kolumne

Gospodarstvo

Šport

Priroda

Audio/Video

Posljednji komentari