Apel roditeljima iz OŠ Tina Ujevića Vitina

ljubuski.info

Na ovaj apel vama roditeljima ponukani smo nesretnim događajem u Zagrebu- smrću dječaka kojoj je uzrok konzumiranje energetskog napitka.

Nažalost, velik broj naših učenika, počevši i od nižih razreda, svakodnevno konzumira iste takve napitke.

Nerijetka scena u dvorištu škole već prije početka nastave su energetska pića u njihovim rukama. Mi u školi ih vrlo često upozoravamo na štetnosti istih, ali bojimo se da naša upozorenja ne daju velika ploda.

Tko zna što se točno nalazi u limenkama koje imaju i zastrašujuće ime (Hell)?

Supstance koje izravno utječu na živčani sustav, žlijezde s unutarnjim lučenjem, normalno funkcioniranje cjelokupna organizma naše djece.

Razgovarajte sa svojom djecom o tome, pokušajte im i vi osvijestiti štetnosti konzumiranja takvih napitaka i posljedice koje mogu ostaviti.

Neka nam ovaj nesretni i strašni slučaj smrti trinaestogodišnjaka bude dodatan povod i motiv za razgovor, objašnjavanje, dosađivanje pa i kontroliranje, ako treba, kako bismo sačuvali zdravlje i život onih koji su nam najvrjedniji-naše djece!

Stručna služba | OŠ Tina Ujevića Vitina

Glas naroda

Prvo što bi trebalo je da učitelj ima ovlast da ako vidi da djeca to drže u rukama da mu oduzme, isto kao što bi učinio i da vidi cigare. Ako im već ne brane u trgovinama. Nažalost, djeca to piju na svoju ruku... i teško im to itko može zabranit, osim ako im se zabrani kupovanje

Treba zabranit prodaju tih pića i gotovo, trgovinama koje to nude složit kaznu od deset hiljadarki maruna pa ćeš vidit kako će opet.

Zabranit prodaju, a dolaze iz najutjecajnijih korporacija na svijetu, nema šanse da će se to dogodit.
Ni coca c nije zdrava ni za djecu ni za odrasle pa je opet Luka Modrić (prodana d.) reklamirai na reklami dijeli djeci

To zlo od pića je jedna markica i djeci primamljiva jer su onda in. Ali zato vi iz škole i općine poraditi na tome da se zabrani prodaja djeci iz obližnji trgovina i kioska.

Bosanac

Kako zabraniti prodaju soke daj nam objasni?

Kući se dica uče kako i šta sve ostalo su bajke...

Dragi roditelji svatko svom djetetu da objasni i ne treba ništa zabranjivat

Vi mi licite na Alisu u zemlji cudesa.Nikakva dodira sa stvarnoscu.To triba zabranit prodavat mladjima od 18

Zabranit kao što su zabranjene i cigare i alkohol, a nitko se toga ustvarnosti ne pridržava. Vi izgleda nemate veze sa stvarnošću. Zabranite i pridržavajte se, a ovo sa objašnjavanjem isto nije neko rješenje jer djeca dosta stvari rade baš zato što im je zabranjeno

Tako je

Ima li ijedna mlađahna mučiteljica da bi se udala poradi dvitri kartice i mercova đipa? Pitam za prijatelja, sam je u Deutschland.

Jeli živi u Biblingenu ili Cicinglenu...

U Vrankvirtu

Za komentar sto kaze udri ga po dzepu pa da vidimo oce li to imat za prodat u pravu je ili ga prijavit cim nekomu od djece proda odmah zatvorit pa sviraj caci svomu a ne dicu tudu trovat hvala vam svima koji se slazete sa mojim misljenjem

Apel roditeljima iz OŠ Tina Ujevića Vitina
Napomena:

Stavovi iznešeni u komentarima nisu stavovi uredništva.

Sve neprimjerene komentare ćemo načelno ukloniti. Ukoliko isto propustimo javite nam se putem kontakt obrasca ili e-pošte info[at]ljubuski.info

FB

Politika

Ljudi

Kolumne

ljubuski.info
Dobro nam je kakvi smo Boris Čerkuč | bljesak.info
ljubuski.info
Ljubav i mržnja u službi krupnog kapitala Emil Karamatić | Republika
ljubuski.info
Prljavi novac Boris Čerkuč | bljesak.info
ljubuski.info
Ljubuška vatrena svitanja Krešo Vujević
ljubuski.info
Bacanje prašine u oči Josip Mlakić | bljesak.info

Gospodarstvo

Šport

Priroda

Audio/Video

Posljednji komentari