Novo opovrgnuće iz Lagera

ljubuski.info

Na redakcijski mail portala stiglo je novo opovrgnuće tvrtke "Lager", vezano za tekst Centra za istraživačko novinarstvo u kojem se navodi da je tvrtka Lager pogodovanjem vlasti dobila koncesije za eksploataciju prirodnih dobara u BiH, ali svoje obaveze ne ispunjava u potpunosti i duguje koncesijske naknade.

Prenosimo Lagerovo opovrgnuće, iako, po našem sudu, malo toga uspješmno opovrgavaju, tim prije jer, prema kolegama iz Centra za istraživačko novinarstvo:
Lager ni za jedan navedeni element iz priče nije ponudio dokaze o netočnosti ili neistinitosti već je iznio svoju stranu priče, što nisu htjeli učiniti prije objave teksta.

Cijelo opovrgnuće u priloženom PDF dokumentu:

Lager d.o.o. Posušje

Glas naroda

opovrgnuće opovrgnuća opovrgnuća

Ovo smrdi na opovrgnuce, izgleda kao opovrgnuce u najmanju ruku...

Gospodin bašić je rafinirani prevarant polovna drobilica pod novu polovni damperi za crnu goru pod nove specijalni prevoz bez plaćanja svi radnici osigurani na minimalac sve gore navedeno je provjerivo ...

L O P I N A-Bez presedana,
A Ničija nije do Zore,pa i njega stigoše Mnoge prolivena ,Gorke Suze.

Čemu demanti

Pa kome više nije jasno da je sinonim za prevaru prezime Bašić i općina Posušje.Zar ste zaboravili za drugoga Bašića, opet slučajno iz Posušja koga je tražila Hrvatska, opet slučajno zbog višemilijunskih prevara u slučaju vjetroelektrane Krš-Pađene, isti kad je vidio da će biti izručen od strane BiH ponudio 20 milijuna jamčevine Hrvatskoj i najposle ipak završio u Remetincu, pa trećeg Bašića koji je po Hrvatskoj i šire varao opet slučajno u višemilijunskim iznosima sa prodajom bijesnih auta.Sjećate li se opet Bašića i opet slučajno iz Posušja koji je počeo sa auto otpadom na Vraniću da bi isti prerastao u salon automobila na čijoj prodaji je dotični gospodin slučajno varao.U dogovoru sa čelnim ljudima Županijskih institucija kao što je i policija istima prodavao nova auta sumnjive kvalitete. I tako, ništa lakše nego zaključiti da dvije čarobne riječi Bašić-Posušje znači prevara.Bože sačuvaj da to mislim za sve posušake jer tamo imam dosta prijatelja časnih i poštenih ljudi i uvijek smo spremni uzajamno pomoći.

Novo opovrgnuće iz Lagera
Napomena:

Stavovi iznešeni u komentarima nisu stavovi uredništva.

Sve neprimjerene komentare ćemo načelno ukloniti. Ukoliko isto propustimo javite nam se putem kontakt obrasca ili e-pošte info[at]ljubuski.info

FB

Politika

Ljudi

Kolumne

ljubuski.info
Ljubuška vatrena svitanja Krešo Vujević
ljubuski.info
Bacanje prašine u oči Josip Mlakić | bljesak.info
ljubuski.info
Pravda je samo za sirotinju Emir Imamović | bljesak.info

Gospodarstvo

Šport

Priroda

Audio/Video

Posljednji komentari