Koliko EP HZHB izdvaja za poslovne darove?

ljubuski.info

Elektroprivreda HZ HB krajem ožujka potpisala je ugovor za nabavu poslovnih darova, što uključuje kožu i tekstilne tkanine, plastični i gumeni materijali vrijedan 63.360,00 maraka bez PDV-a. Ugovor je potpisan s mostarskom tvrtkom Antonio Commerce d.o.o. Za ovaj postupak pristigle su dvije ponude od kojih je jedna bila prihvatljiva.

U odnosu na prethodnu godinu to je povećanje od gotovo 15 tisuća maraka s obzirom da je u veljači 2020. godine za poslovne darove izdvojeno 49.000,00 maraka bez PDV-a. Taj je ugovor pak vrijedio 12 mjeseci, dok je najnoviji potpisan na svega tri mjeseca.

U 2019. godini za istu je nabavu Elektroprivreda HZ HB izdvojila 39.560,00 bez PDV-a, dok je u siječnju 2018. godine izdvojeno 20.919,00 maraka bez PDV-a. Godinu ranije, odnosno 2017. godine, za poslovne darove izdvojeno je 47.075,00 maraka bez PDV-a. Tada je navedeno da su sredstva izdvojena i za muške kožne novčanike i kravate te ženske setove kožnih novčanika i marama. Svi navedeni ugovori potpisani su s tvrtkom Antonio Commerce d.o.o. Mostar.

Zbrojimo li sve navedene iznose, dolazimo do brojke od oko 220 tisuća maraka bez PDV-a, koliko je Elektroprivreda HZ HB potrošila na poslovne darove u posljednje četiri godine. Tome pak treba pridodati i stavke koje su potpisane putem izravnih sporazuma u vrijednosti do 6.000 maraka.

Tako su u razdoblju između 2017. i 2021. godine putem izravnih sporazuma nabavljane još i majice (6.000 maraka bez PDV-a), kišobrani (5.963,50 maraka bez PDV-a), memorija (5.952,00 marke bez PDV-a) te vina (u dva navrata 5.230,00 i 5.992,80 maraka bez PDV-a).

Elektroprivreda izdvaja više od 11 tisuća maraka za cvijeće i bilje zgrade na Rondou

JP Elektroprivreda Hrvatske zajednice Herceg Bosne d.d. Mostar izdvojila je 11.470,44 maraka za hortikulturno uređenje poslovne zgrade na Rondou. Ugovor je 25. siječnja 2021. godine na 12 mjeseci…

hercegovina.info

Glas naroda

Šta je s onim gospođama iz Ljubuskog, to je zanimljivo, a sve zanimljivo obrišete..

Koji [ * neprimjereno * ] naslov. Ne razumijem šta koga briga koliko koja firma na što troši. Ovo ima samo kod nas.

Zato kad zagrmi u Bosni ili u Dalmaciji kod nas nestane struje.I onda očekujete da će neko uložit vlastite milione u strojeve i morat dodatno agregate instalirat.Običan bezobrazluk koji je samo mali,očiti,dio onog šta se radi.

Eto ti si obišo svijeta i znaš kako je gdje. Cijeli svijet se napaja preko nadzemnih vodova. Ti izmisli kako drugačije i imat ćeš milijone na računu za patent. Šta misliš nema vani kvarova i prekida,e grdno se varaš. Evo u hrvatskoj danas zbog nevremena 300 000 kućanstava bez struje.

Koliko ima satova što iseljeni plaćaju a uopće ne troše struju živio adz

Aluminijski scenario.

To su nikakvi novci koliko u svijetu ozbiljne kompanije izdvajaju za jednu takvu svrhu.

Privatne kompanije trose svoj novac a ciji ovi

Nas Bas lijepo sto drze do hortikulture Ako im treba cvjcar tu sam

Ja isto mislin koliko nas ima što dođemo na godišnji svake godine. I kad pođemo nazad uplatimo dvi tri stoje eura a sat stoji 11 miseci.Ja se mislin da kupin agregat.

Koliko EP HZHB izdvaja za poslovne darove?
Napomena:

Stavovi iznešeni u komentarima nisu stavovi uredništva.

Sve neprimjerene komentare ćemo načelno ukloniti. Ukoliko isto propustimo javite nam se putem kontakt obrasca ili e-pošte info[at]ljubuski.info

FB

Politika

Ljudi

Kolumne

ljubuski.info
Kad Zoki prekuca igricu Igor Božović | bljesak.info
ljubuski.info
Marka po marka - televizija! Zoran Kolobara | hercegovina.info
ljubuski.info
Dobro nam je kakvi smo Boris Čerkuč | bljesak.info
ljubuski.info
Ljubav i mržnja u službi krupnog kapitala Emil Karamatić | Republika
ljubuski.info
Prljavi novac Boris Čerkuč | bljesak.info

Gospodarstvo

Šport

Priroda

Audio/Video

Posljednji komentari