Počinje čišćenje jame "Bubalove njive" na Bijači

ljubuski.info

GSS Ljubuški vodi akciju čišćenja jame "Bubalove njive". Sve je počelo prije godinu dana kada je, u sklopu svojih istraživanja Speleološko društvo "Herceg" iz Mostara, istražilo i dokumentiralo ovu jamu na lokalitetu Bijača u Ljubuškom.

Nekoliko članova društva, koji su ujedno i članovi postaje GSS-a Ljubuški, pokrenuli su projekt čišćenja jame od godinama nagomilavanog otpada.

Znajući da je naše područje bogato podzemnim vodama, te zbog uočenog protjecanja vode kroz jamu smatramo da zatečena količina otpada čini ekološku štetu ne samo za nas nego i za šire područje, poručili su iz GSS-a Ljubuški.

Ovu projektnu inicijativu su podržali Središnji državni ured za Hrvate izvan Republike Hrvatske i Raiffeisen Bank BiH.

Hvala Vam, Vi ste nam omogućili osnovnu opremu potrebnu za početak čišćenja. S obzirom na veličinu projekta potrebni su nam dodatni resursi za njegovu potpunu realizaciju. Ako mislite da nam možete pomoći na bilo koji način javite nam se u inbox ili na broj: 063 736 868, koordinator projekta. Nastavak projekta pratite na našim instagram i facebook stranicama, poručili su iz GSS-a Ljubuški.

Glas naroda

Ovi što su bacali bar nisu bili lijeni napraviti nekoliko koraka do jame kao ovi danas što bacaju kroz prozor auta

koliko je tog nečisto to ti je ko da se umivš sa va prsta-formalnost
ko će očistit trebižat u koji piški pola općine pa i bivši gradonaćelnik kad karta-radi na Rvackom pitanju u bih

E golemo. Na što spade GSS Ljubuški Ja bih rekao samo ispostava Albe koja čisti od smeća razne škripe i rupe. Sramota! U ostalom zar se ne bojite da se netko inficira od moguće zaraze iz tog smeća Imamo li specijalizirane službe za ovakve stvari, kemikalije koje će to nešto neutralizirati da bude bezopasno za ljude? Tko će odgovarati ako netko oboli ili se ozlijedi? Roditelji razmislite malo gdje šaljete djecu jer GSS ljubuški služi da budete viđeni u službi partije u svrhu nekakva zaposlenja negdje.

Pogledajte HGSS u HR kada je dirnuo smeće.

A ti Bruno i Mika ako se želite dodovoriti gradonačelniku napravite nešto kvalitetnije. Pročitani ste!!!

Gradonačelniče okruži se kvalitetnijim ljudima ako misliš krenuti stopama pok. Milana Bandića.

Barbarić je krenuo stopama Milana Bandića na žalost

Biće da tebe nije izabra u uži krug pa te sad tuga mori.Svi u GSS su punoljetni ljudi na dobrovoljnoj bazi i dosad su opravdavali svrhu postojanja.Ne vidim razloga da ne pomognu i u ovom slučaju.Oba gori prozvana GSS ovca su već u godinama i odavno ko privatnici svoj kruv zarađuju ali su ,za razliku od tebe,radoholičari i ustrajni u naumu.

Počinje čišćenje jame "Bubalove njive" na Bijači
Napomena:

Stavovi iznešeni u komentarima nisu stavovi uredništva.

Sve neprimjerene komentare ćemo načelno ukloniti. Ukoliko isto propustimo javite nam se putem kontakt obrasca ili e-pošte info[at]ljubuski.info

FB

Politika

Ljudi

Kolumne

ljubuski.info
Ljubuška vatrena svitanja Krešo Vujević
ljubuski.info
Bacanje prašine u oči Josip Mlakić | bljesak.info
ljubuski.info
Pravda je samo za sirotinju Emir Imamović | bljesak.info

Gospodarstvo

Šport

Priroda

Audio/Video

Posljednji komentari