Kojim HDZ-ovcima je 'roda' donijela i do 250 tisuća maraka?

ljubuski.info

Upravni odbor Fonda za zaštitu okoliša Federacije BiH na prijedlog direktora, na zadnjoj sjednici u 2020., je, temeljem javnog poziva, donio nekoliko odluka, zahvaljujući kojima će lijepa sredstva dobiti i hercegovačke tvrtke, a što su mediji i objavili.

Međutim, nije objavljeno tko stoji iza pozamašnih iznosa koje je, putem javnog poziva, podijelio SBB-ov direktor Fonda, a potpisala HDZ-ova predsjednica upravnog odbora Mirjana Milićević.

Vlasnik mostarskog SIK-a Ivan Knezović lijepo inkasira iz fondova. Za projekt 'smanjenje emisija zagađujućih tvari u zrak primjenom tehnologija okolišno održive proizvodnje u industriji' upao je sa iznosom do 120.000 maraka. Međutim, to nije sve.

S tvrtkom Roda, gdje je osnivač zajedno s kćerkom Vlade Čuljka, šefa županijske Službe za zapošljavanje dobio je 250 tisuća maraka za rekostrukciju sustava za pročišćenje Karaotoka.

Rodi, koja je više zlatna koka nego roda, sjedište je u Raštanima, gdje je i SIK, a za potrebe projekte registrirana je i čapljinska podružnica. Tamo je zastupnik iste Josip Prskalo, koji je kao i dvoje Čuljaka - TO HDZ BiH Bogodol.

Hotel Buna d.o.o. Mostar, višegodišnjeg istaknutog HDZ-ovca Rafe Gagre za septičku jamu je dobio od istog fonda 179.800 maraka. Septičku jamu su nazvali pojekt izgradnje biološke septičke jame za prikupljanje, odvođenje i pročišćavanje otpadnih i oborinskih voda.

MVVM d.o.o. Mostar Dalibora Buhača upao je s projektom proširenje postojećih kapaciteta za zbrinjavanje medicinskog otpada u Hercegovini sa iznosom do 90.000 maraka.

Novac je dobio i Večernji list BiH za projekt: "Za zelenu i čistu BiH" 30.000. Identičan iznos dobili su i lani. Tu dodatna objašnjenja nisu potrebna.

hercegovina.info

Glas naroda

Ukrali od Naroda dabogda ih u likovima potrošili

komunistička mafija

narodu pričaju da je pare izija miš a istina je da ih je odnila roda

Sve je samo jedna laž !!!
Dokaze molim

Blaženi koji nevidješe, a vjeruju!

Imaš dokaze na otpor.media, portal sa Širokog Brijega, crno na bijelo.
Ako opet budeš pitao za dokaze onda hitno kod okuliste i zapali člansku iskaznicu HDZ-a.

Njihova država

Koliko novca ide uhljebima SDA i HDZ dobro još uopće funkcioniramo

Šta se još ne zna ajme majko

Čovjek je dobio 170 tisuća maraka za SEPTIČKU JAMU! Ali nema veze, on je veliki hrvat! Bitno je da je ruka na srcu kad svira himna hrvatske i da je u HNS-u u Mostaru. Jadni, neuki i primitivni narode, postoje već zemlje u Africi koje su te svojim standardom prestigle, a bile su zemlje trećega svijeta!

Nigdje na svijetu Hrvati bolje ne žive od adzovaca u BiH ovo je još jedan dokaz

Šta je ovoj Jelka Miličević

Kojim HDZ-ovcima je 'roda' donijela i do 250 tisuća maraka?
Napomena:

Stavovi iznešeni u komentarima nisu stavovi uredništva.

Sve neprimjerene komentare ćemo načelno ukloniti. Ukoliko isto propustimo javite nam se putem kontakt obrasca ili e-pošte info[at]ljubuski.info

FB

Politika

Ljudi

Kolumne

ljubuski.info
Ljubuška vatrena svitanja Krešo Vujević
ljubuski.info
Bacanje prašine u oči Josip Mlakić | bljesak.info
ljubuski.info
Pravda je samo za sirotinju Emir Imamović | bljesak.info

Gospodarstvo

Šport

Priroda

Audio/Video

Posljednji komentari