Osniva se Vijeće za znanost BiH

ljubuski.info

Vijeće ministara Bosne i Hercegovine je na prijedlog Ministarstva civilnih poslova BiH (MCPBiH) usvojilo Odluku o osnivanju Vijeća za znanost Bosne i Hercegovine, a ovo savjetodavno i stručno tijelo održat će danas konstituirajuću sjednicu.

Vijeće se osniva i ima nadležnosti propisane Okvirnim zakonom o osnovama znanstveno-istraživačke djelatnosti i koordinaciji unutarnje i međunarodne suradnje Bosne i Hercegovine.

Vijeće za znanost je najviše savjetodavno i stručno tijelo Ministarstva civilnih poslova BiH, te ima ulogu praćenja i unapređenja stanja u području znanosti i tehnologije u Bosni i Hercegovini.

Sastavljeno je od najeminentnijih stručnjaka, najviših akademskih zvanja.

U sljedećem četverogodišnjem mandatu, dužnost u Vijeću za znanost Bosne i Hercegovine obavljat će akademik prof. dr. Ljerka Ostojić, akademik prof. dr. Drago Branković, prof. dr. Jasmin Velagić, dr. Aleksandar Maksimović, prof. dr. Enra Mehmedika-Suljić, doc .dr. Dražen Barbarić, prof. dr. Dušan Jokanović, prof. dr. Marija Čutura, prof. dr. Marijana Kapović-Solomun, prof. dr. Rifat Škrijelj, prof. dr. Reuf Karabeg, prof. dr. Vesna Miljanović-Damjanović, prof. dr. Esad Delibašić, saopćeno je iz Ministarstva civilnih poslova BiH.

Glas naroda

samo još više parazita,čuli znanost

Je li imaju Ševinu diplomu.....

opet politički podobnici

fali vam vijeće za istraživanje uhljeba i gubljenje vremena pa smo kompletni

Ova naša je korumpirana, uzima pare za upis na medicinski fakultet (prof iz ZG to priča), hvali se kako joj je kćerka pametna a polaže pred svojom materom, muž joj se nakro od lažnih vojnih invalidnina ...
To je kadar HDZ-a.

Nije ova "naša", već Ljerka Ostojić, uzima 5000 KM za predmet Anatomija koji ona predaje.
Doktor iz ZG tvrdi da je dao jer mu kćerka nije "mogla položiti" kod Ljerke.

Neka znanosti

Osniva se Vijeće za znanost BiH
Napomena:

Stavovi iznešeni u komentarima nisu stavovi uredništva.

Sve neprimjerene komentare ćemo načelno ukloniti. Ukoliko isto propustimo javite nam se putem kontakt obrasca ili e-pošte info[at]ljubuski.info

FB

Politika

Ljudi

Kolumne

ljubuski.info
Ljubuška vatrena svitanja Krešo Vujević
ljubuski.info
Bacanje prašine u oči Josip Mlakić | bljesak.info
ljubuski.info
Pravda je samo za sirotinju Emir Imamović | bljesak.info

Gospodarstvo

Šport

Priroda

Audio/Video

Posljednji komentari