Ćosić zatečen, zatražiti će inspekcijski nadzor svjedodžbi s logom HNS-a

ljubuski.info

Mediji su objavili kako se na svjedodžbama u nekim školama u Zapadnohercegovačkoj županiji uz logo ove županije nalazi i logotip HNS BiH. Otkud logo Hrvatskog narodnog Sabora BiH na učeničkim svjedodžbama, upitan je premijer Zapadnohercegovačke županije Zdenko Ćosić, koji je i sam bio zatečen onim što je objavljeno.

Ne mogu vjerovati niti razumjeti kako se pojavila neka pedagoška isprava, ovjerena pečatom škole i potpisom ravnatelja a koja ne odgovara propisima koji definiraju sadržaj i oblik pedagoške dokumentacije. Ne mogu vjerovati ni to da su neki ravnatelji škola to učinili "na svoju ruku"', kaže Ćosić.

Dodaje kako će sutra zatražiti upravni i prosvjetni inspekcijski nadzor koji će utvrditi činjenice.
U svakom slučaju, nedopustivo je dodavati na službene isprave nešto što nije propisano, u ovom slučaju Pravilnikom o sadržaju, obliku i načinu vođenja pedagoške dokumentacije. Posebna je priča što je nekome palo na pamet na školsku službenu ispravu otiskati naziv i logotip Hrvatskog Narod Sabora, krovne političke organizacije bosanskohercegovačkih Hrvata, koja kao takva nikako ne može stajati tu!, rekao je predsjednik Vlade Zapadnohercegovačke žuanije.

Kaže kako ne zna kakve su bile namjere tvorca te ideje, ali bi, dodaje, bilo bolje da ta zamisao nikada nije dobila svoje ostvarenje jer je, kako ističe, štetna, nerazumna i kompromitirajuća baš za onoga tko ju je želio promovirati na ovakav način.
Na ovom primjeru vidimo što se događa kad savjest i razum pristaju kapitulirati pred autoritetom - tko god on bio", ističe Ćosić.

HMS

Glas naroda

Zašto, ako je predsjedništvo HNSa donijelo odluku da se logo stavlja na svjedodžbe i uvjerenja od Posavine, Livna, Neuma, Mostara, Žepča. Tražiti krivca u svojim redovima je sramotno.

O čemu ti pričaš?? Kako će tijelo jedne udruge čitaj političke stranke donijeti odluku o izgledu svjedodžbe??

"... Hrvatskog Narod Sabora, krovne političke organizacije bosanskohercegovačkih Hrvata ..."
TO NIKADA NIJE BILA NITI CE BITI - jasnoje bilo da je bez KROVA od samog pocetka ove HDZove spletke - vlaze, prokisnjavaju i same se od sebe tope ...

A HNS vami smeta!?Je li to?

Jesi to ti tudume subsekivao u ovome? Svakoj normalnoj osobi smeta. Šta je HNS?? Smijuruja i Čovićev pokretni cirkus kojeg izvlali po potrebi! To da se tiska na svjedodžbama? Ti ni Hitler nije palo na pamet jadniče

Je "nami" smeta HNS

Zato i je tu da vami smeta,jer da nije njega smetali bi vi nami svašta.

NJEME sad treba dodijeliti plaketu,

Njeme triba navit video e-skola sveuciliste da vidi ono što ne vidi

Đe ste savršenciima li šta od vas osim gledanja u tuđe dvorište?

HNS mogu otisnut na violetin WC papir

Necete vi Muslimani dobiti BiH za sebe. Vele ste zinuli.

Ništa neobično u režimu u kojem krojačica postaje ministrica a tokar priko noći postaje ministar doktor rektor itd.

Hns je udruga građana i samo hajv.an može na zvaničnu ispravu staviti njihov logo. Pogledajte da na tzv. svjedodzbi nema niti Bih niti FBiH. Ne može se sunce dlanom zakloniti!

Istraga će odvesti do njegove DRUGE iz zavoda koja se reklamira s tokarom rektorom u promoviranju SUMA. Sad prebacite na ravnatelje i profesore koji su sami krivi što vas slušaju i sve to podnose kad su nesposobni.

Bravo za Ćosića!

Ha ha ha neka vam ta ista inspekcija provjeri vjerodostojnost diploma nadležnih osoba počevši od nekih ravnatelja škola. Eno vam u Viru pored Posušja, ravnateljica s kupljenom diplomom i svi to znaju, seoska šrdnja. I nitko ne reagira. Zašto?

Što je ne prijaviš ti?

Holandija ili Nizozemska

Baš ta žena nije kupila diplomu! Jednom neka provjerite njenu diplomu pa objavite rezultate da se vidi istina! Ne možete od jada vidjeti uspješne ljude oko sebe. Radite malo na sebi jer tu uvijek ima posla!!

Hahaha nije? Daj, molim te! Diplomu je preko noci kupila, zna se kako i gdje. Tko da je provjeri? Oni iz Mostara koji su joj je dodijelili kao da je pet godina redovito polagala ispite? Je, dasta je! Ako je rukovanje sa odredjenim osobama i izlazak iz njihovih kabineta uz prisustvo muža regularno polaganje ispita, onda je bogme polozila samo ne znam za koju svotu novca. I ti to znas i svi to znamo.

Po čemu je ona uspješna? Željna je nekakve reklame i pažnje, a glupa ko točak. Ni ko uciteljica nije znala raditi, dicu je ucila pogresno zbrajat i oduzimat što nije ni čudo, kako će ih naucit naoposu kad nema nego jedva osam razreda završenih. Jedini uspjeh joj je što je sad na mistu ravnateljice a pitaj je da ti na karti svijeta pokaže Ameriku, tražit će je u Europi

Libra u kakvom ste srodstvu pa je tako branis ili još bolje ,šta je tebi obecala, s čim te pokupila

Vala je uspješna vrlo, kako je došla na mjesto ravnateljice? Šta je napravila prethodnici? Onoj kojoj je godina do mirovine ostala? O čemu pričaš ti, kakav uspjeh kakva li diploma, sve je kupila od škole do radnog mjesta ama bas sve

Libra, pošto diploma? Sigurno je i tvoja prava ko i njena

Svaka normalna osoba je bila uateelba osim naših ravnatelja!! Oni su šutjeli a sad će se možda raskokodakati kad se premijer oglasio. Na šta spade prosvjeta da šute ko p... Na ovakve stvari!

Ministarstvo propisuje obrasce. Nitko drugi nije kriv, pogotovo jadni ravnatelji.

A šta su to ravnatelji "jadni"??? Ja da sam ravnatelj pa da mi je to netko poslao bih od ah sam zvao inspekciju a ovi naši su od ah dijelili i šutili hajde da vusno koliko se vas pobunilo u zbornici? Šutjeli ste jer niste sigurni ni u to kako se zovete dok vam stranka ne kaže Fuj!!

I za vrijeme druga Tita nije bilo petokrake na svakom papiru.

eno Mara Boras ljuta ko puška
otišla Ćiki da se tješi svom velikom prijatelju

Naša dica islamske vjeroispovijesti dobili iskaznice HNS, sad moremo i domovnicu tražiti, razrednica će mi morati reći što je mom djetetu dala. Njezin je potpis na svjedodžbi.

Šta fali, kod njih je islamski vjeronauk upisan, mogu flaster prišit i valjat će papir

Šta fali??? Ti mora sa se šališ? Pa šta što im je upisan islamsku vjeronauk i našoj djeci je katolički i kak e to veze ima s tim da je netko tiska naziv političke stranke na svjedodžbu?

Nekad je prosvjeta nosila društvene promjene.
Ove ugasiše mrak i mute.
Zlo i naopako se sastalo

Druže predsjedniče upitaj nositeljicu priznanja sveučilišta za iznimam doprinos razvoju kako se logo uzvratio

Ljudi dragi. HNS je obicna udruga kao I udruženje ribara ili ljubitelja bućanja. Nikakvo krovno tijelo koje zastupa interese hrvata rimokatolika is BiH.
Oni kroz HNS (HDZ - čitaj), dijele fotelje I legaliziraju pljacku sopstvenog naroda

A koje je to ,po tebi,krovno tijelo Hrvata u BiH?

Matica Hrvatska

Akademija

Komitet

UDBA!!!

Zavod za odgoj i obrazovanje
Gađaj i budi precizan ;-)

Franjo Topić predsjednik HKD Napredak , teolog , Patriota koji ne Sanja trece entitete I ne korespondira as osudjenim ratinm zličincima ratinm profterirma "sve za Hrvatsku a Hrvatsku ni za šta.
ZKO JE JAMIO JAMIO

HKD je isto u HNS.Dobrovoljna organizacija u koju su svi dragovoljno ušli u cilju što bolje zaštite Hrvackog naroda u BiH je HNS.Problem kod Topića je što kao zna šta ne bi ali nikako da se izjasni šta bi.Uostalom to je i vaš problem.

Nemojte nas više branit!!

Mara je igrala i igrati će opet.
Ko mi može išta?

Oćemo DRAŠKA da sve diplome provjeri.

Kome prijaviti ove sa lažnim diolomama

Odnesi ih u Viko na portu.

Ćosić zatečen, zatražiti će inspekcijski nadzor svjedodžbi s logom HNS-a
Napomena:

Stavovi iznešeni u komentarima nisu stavovi uredništva.

Sve neprimjerene komentare ćemo načelno ukloniti. Ukoliko isto propustimo javite nam se putem kontakt obrasca ili e-pošte info[at]ljubuski.info

FB

Politika

Ljudi

Kolumne

Gospodarstvo

Šport

Priroda

Audio/Video

Posljednji komentari