U vozilu imao kokain, marihuanu i digitalnu vagu

ljubuski.info

Postupajući po akciji kodnog imena "Lord", koja je zavedena sa ciljem suzbijanja zloporaba opojnih droga, policijski službenici Sektora kriminalističke policije MUP-a ZHŽ rasvijetlili su kazneno djelo Neovlaštena proizvodnja i stavljanje u promet opojnih droga iz čl. 238. KZ-a F BiH.

Naime, dana 8.1.2021. godine oko 19 sati, u Ulici Blage Zadre u Grudama, postupajući temeljem operativnih saznanja, policijski službenici Sektora kriminalističke policije MUP-a ZHŽ zaustavili su motorno vozilo marke VW Golf, BH registarskih oznaka, kojim je upravljao J. P. (41) iz Gruda.

Tom prilikom, na postavljeno pitanje posjeduje li zabranjene tvari, J. P. (41) je potvrdno odgovorio te je dragovoljno predao veću foliju u kojoj se nalazi praškasta tvar koja asocira na opojnu drogu kokain, više zapakiranih PVC folija koje sadrže praškastu tvar koja asocira na opojnu drogu kokain, nekoliko smotuljaka u kojima se nalazi zeljasta tvar koja asocira na opojnu drogu marihuanu i digitalnu vagu, što je od istoga oduzeto uz Potvrdu o privremenom oduzimanju predmeta.

U službenim prostorijama MUP-a ZHŽ J. P. (41) ispitan u svojstvu osumnjičenog na navedene okolnosti, a o svim poduzetim mjerama i radnjama izvješten je dežurni županijski tužitelj.

Sektor kriminalističke policije MUP-a ZHŽ u redovnom će postupku podnijeti Županijskom tužiteljstvu izviješće o počinjenom kaznenom djelu protiv J. P. (41) zbog osnova sumnje u počinnjenje kaznenog djela Neovlaštena proizvodnja i stavljanje u promet opojnih droga iz čl. 238. KZ-a F BiH.

MUP ZHŽ

Glas naroda

Ko je lik

Šta te briga ko je.

Joj štabi mu ja uradijo radi ove digitalne vage.

Ta ce mu vaga. Kantarom nek miri

najgora opojna droga je vlast i osjećaj da imaš vlast a to policija i državni službenici najbolje najbolje znaju

U vozilu imao kokain, marihuanu i digitalnu vagu
Napomena:

Stavovi iznešeni u komentarima nisu stavovi uredništva.

Sve neprimjerene komentare ćemo načelno ukloniti. Ukoliko isto propustimo javite nam se putem kontakt obrasca ili e-pošte info[at]ljubuski.info

FB

Politika

Ljudi

Kolumne

Gospodarstvo

Šport

Priroda

Audio/Video

Posljednji komentari