Čuva li vrh policije ZHŽ građane ili kriminal?

ljubuski.info

Ko je bio podrška hercegovačkim kriminalcima u reketiranju tamošnjih poduzetnika? Za emisiju FTV Mreža, emitiranu 23. veljače 2016. svjedoči žrtva napada. Zvučni zapisi razgovora visokih policijskih službenika s kriminalcima - koga štiti MUP ZHŽ, građane ili kriminalce, istražila je Mreža:

Slučaj Gordana Šimunovića

Gordan Šimunović: "Bilo je strašno bio sam oženjen 18 dana. Imao sam neke novce u kući. Radilo se definitivno o klasičnom reketu nisam ni u snu snio da se to meni može dogoditi"

Četrnaest godina je prošlo od kada su Gordana Šimunovića iz Gruda i njegovu tek vjenčanu suprugu mučki napali u njegovoj kući kriminalci, koje policija do danas nije uhvatila. Gordan se uvijek bavio privatnim biznisom i uvijek je imao novaca, zato i jeste, kaže, bio meta kriminalaca.

Gordan Šimunović: "Došao sam kući supruga je prije mene ušla u kuću nju su svezali ja sam došao iza nje. Tu sam se obračunao sa jednim od kriminalaca kojeg sam ozbiljno povrijedio i iz koga je krv kapila, poslije sam se predao i vido da ne mogu se izvući nikako. Njih trojica su navalila na me, udarili me bejzbol palicom, svezali me tvrdo lisicama. Mučenje je trajalo dva i po sata."

Dva mjeseca poslije toga bio je nepokretan, boreći se za život ..
Gordan Šimunović: "Peglom su me ispeglali što se vidi na fotografijama nožem su mi sjekli glavu, uboli su me nekoliko puta nožem u vrat u leđa u ruku, mučil su me dva i po sata samo tražeći gdje je novac, gdje je novac."

Tukli su ga dok nije izgubio svijest. Kada se osvjestio njih nije bilo, a na očevid je stigla policija iz uprave Grude. Dokaze su uzeli odmah, foto dokumentaciju, krv, pokidanu skupocjenu ogrlicu...

Gordan Šimunović: "Bio je načelnik krima Boro Leko on je vodio slučaj ispočetka poslije je preuzeo MUP Ljubuški na čelu sa Zdravkom Borasom "
I šta se desilo sa tim dokazima?
"Pa dokaze su sve uspješno prikrili, za krv su rekli da je boja, ogrlicu su uspješno prodali."

Godine su prolazile a slučaj je zataškavan. Opstrukcije policije bile su prisutne od starta, tvrdi Šimunović i dodaje da počinitelje policija poznaje.
Gordan Šimunović: "Tražio sam da mi daju zapisnik o izuzetim stvarima, nisam uspio to dobiti, tražio sam od Milenka Madunovića , nikad to nisam uspio dobiti."

Iz Tužilaštva smo dobili tek šturu informaciju o toku istrage.
Dejan Ružić: "U predmetu Gordana Šimunovića Županijsko tužiteljstvo vodi istragu protiv NN počinitelja ili više njih zbog postojanja osnovane sumnje da postoji kazneno dijelo teško razbojništvo. Tužiteljstvo je predmetene dokaze iz predmeta ustupilo Tužiteljstvu BiH, na njihov zahtjev."

Veoma čudno jer iz Tužilaštva Bosne i Hercegovine su nam rekli:
"Predmet koji se odnosi na gospodina Šimunovića nije zaprimljen i ne nalazi se u radu u Tužiteljstvu BiH"

Šimunović je i danas ogorčen posebno imenovanjima na čelne pozicije u Ministarstvu.
Gordan Šimunović: "Oni su u sprezi kriminala i njih to ne interesra ja se uopće pitam ko takve ljude drži, ko je taj čovjek, koji takve ljude podržava, ko ih drži su, oni su duboko u kriminalu svi, i Zdravko Boras i Boro Leko i svi oni su radili direktno na zataškavanju mog slučaja, krv su prikrili, ogrlicu su mi uzeli, dio skupocjene ogrlice i odmah prodali, šta ja imam više tu tražit? Kako vrijeme odmiče imam gro saznanja, znam da su sudjelovali 100% u tome."

Ubojstvo Mladena Palca moglo biti spriječeno?

Nekoliko godina poslije desio se slučaj Mladena Palca , također biznismena iz Gruda kojem su kriminalci na isti način upali u kuću i svirepo ga ubili nakon što im je otkrio gdje mu stoji novac. Istragu je također vodio Boro Leko.
Gordan Šimunović: "Da je provedena istraga za moj slučaj kvalitetno Mladen Palac bi danas bio živ. Mladen Palac. Ubili su ga sa istim potpisom, istim nalogodavcima i dijelom iste ekipe koji su mene napali."

Dok tužilaštva tragaju, mi smo došli do audio snimaka, koji potvrđuju upravo spregu visokopozicioniranih dužnosnika zapadnohercegovačke policije i kriminalaca. Radi se o presretnutim telefonskim razgovorima poznatih kriminalaca hercegovačkog podzemlja Tomislava Pandžića, koji je u BiH procesuiran i zbog pranja novca, koji trenutno živi u Hrvatskoj te Roberta Iličića osuđivanog narkodilera i osumnjičenog za krivično dijelo terorizam. Oni su bili organizatori nelegalne proizvodnje cigareta u Drinovcima kod Gruda, i nakon što su otkriveni, smišljali su strategiju obrane, uz svesrdnu pomoć pojedinaca iz policijskih struktura u Grudama i Ljubuškom.

Provizija od 2% za Boru Leku?

Na snimcima se između ostalog čuje kako moraju izdvajati i proviziju 2% za Boru Leku tada šefa krim policije PU Grude.

(Robert Iličić): "Problem je to…. Opet će nas Boro čupat tamo…"
(Tomislav Pandžić): "He… Boro!"
(Robert Iličić): "Pribacit 2% i ... pribaci…"
(Tomislav Pandžić): "Znam sada… svaki misec dodaj 3880 € kamata… eto šta nam je problem…to nam je problem…. Moramo zagrnuti rukave i ... ako bogda da nisu nikakvu tjeralicu"

Iz snimaka se saznaje da su plaćali i veći broj drugih policajaca te kako policija namjerno odradi loše istragu da krivci ne bi bili otkriveni.
(Tomislav Pandžić): "De mi reci ovu stvar. Je li istina da su ovi traljavo odradili to?…"
(Robert Iličić): "Jesu maksimalno traljavo odradili… šta se tiče nekih tih sitnica… ali, nisu oni traljavo odradili, nego je nama netko pomogao da to bude traljavo…."
(Tomislav Pandžić): "Znam sve…"
(Robert Iličić): "E, kad su gori došli slikat, bilo rečeno da uzimaju one znaš… Rekao im čovjek - Ne, samo poslikaj to i biži!"

Tu se može vladati situacijom ...

Presretnut je i direktni razgovor Roberta Iličića s Daliborom Marjanovićem tadašjnim zapovjednikom PU Grude, a sadašnjim šefom krim policije u upravi Široki Brijeg.
(Robert Iličić): "Možeš li provjeriti jesu li zvali one naše da rade ono unutra?"
(Dalibor Marjanović): "Ma nije reka bi mi Boro!"
(Robert Iličić): "Ah…"
(Dalibor Marjanović): "Reka bi mi Boro! (Snimatelj govori - Boro se spominje!)"
(Robert Iličić): "Ja…Zvao me ovaj jutros da će oni raditi na tome, pa će vjerojatno zvati ove naše, nemaju oni svojih…"
(Dalibor Marjanović): "To će naši ako bude! Ma ja… To je bolje… znaš"
(Robert Iličić): "Tu se može vladat situacijom!"
(Dalibor Marjanović): "Ma, ja…"

U jednom trenutku Marjanović javlja Iličiću da će oko istrage sve biti uredu. .
(Zapovjednik PP Grude Dalibor Marjanović): "Pa meni se čini da će ono raditi, što si ti govorio!"
(Robert Iličić ): "Ja, znam ko će raditi?"
(Dalibor Marjanović): "Naši!"
(Robert Iličić ): "Ovi Borini? Kad će raditi?"
(Dalibor Marjanović): "Sutra meni se čini, nemam napismeno, ali tako…"
(Robert Iličić ): "Dobro! To je dobro! To je dobro!"
(Dalibor Marjanović): "To sam ti htio reć da znaš!"
(Robert Iličić ): "Hvala ti šefe na informaciji, ja ću to onda… Ajmo to uprit da bude u redu…"

U snimcima ima još detalja koji potvrđuju spregu pojedinaca iz policije Zapadnohercegovačkog kanotona i kriminalaca, a slučaj na sudu tapka. Kažu dokaza nema.
Dejan Ružić: "Tužiteljstvo BiH je vodilo istragu protiv Roberta Iličića i drugih zbog osnovane sumnje da su počinili kazneno djelo iz članka 250 kaznenog zakona BiH znači organizirani kriminal i drugih kaznenih djela, znači izvješća o izvršenom odnosno počinjenom kaznenom djelu dostavljeno je Tužiteljstvu Bosne i Hercegovine."

A iz Tužilaštva BiH nam kažu:
"Što se tiče upita u vezi tvornice cigareta, Tužiteljstvo BiH ne može davati nikakav komentar na navedeni upit."

Tražili smo da pred naše kamere stanu svi koji su u našoj priči: Boro Leko, Dalibor Marjanović, Zdravko Boras, Milenko Madunović i Miroslav Galić no, našim kamerama, i ovaj put, ulaz u MUP ZHŽ je bio zabranjen. A kada bi na kraju morali izaći, onda bi, kao i minstar Zdravko Boras, bježali. Uspjeli smo ministra upitati jedino da li uz platu u BiH, prima i mirovinu iz Hrvatske. Negirao je, ali evo potvrde koju smo dobili iz hrvatskog Zavoda za mirovinsko osiguranje:
"Prema podacima koje ste nam dostavili radi se o korisniku mirovine čija se mirovina nalazi u isplati."

Zdravko Boras: Ministarska plaća, Hrvatska mirovina, vojna invalidnina ...

Naš ministar hrvatsku mirovinu prima na adresi u Splitu, Ante Kaštelančića - Podstrana, još od 2007. godine i to blizu 6 hiljada četrsto dvadest kuna. Priblizno 1700 maraka, svaki mjesec uz ministarsku plaću. Uz ovo i podatak da ministar prima i 268 maraka vojne invalidnine u BiH. A uopće ne izgleda da je invalid.

Dok politički vrh HDZ-a šuti, ministar Boras ohraben kako mu sve prolazi je odlučio osvježiti policiju mladim kadrovima pa je raspisao konkurs. Kulminiralo je u narodu, tvrdi naš izvor, kada su se na spisku našli kandidati koji iza sebe imaju kaznena dijela. Mateo Kraljević - sin lokalnog moćnika koji je više puta remetio javni red i mir u Ljubuškom, David Herceg - također sin lokalnog moćnika protiv kojeg postoji i kaznena prijava po više osnova, i druga djeca prijatelja.

Dejan Ružić: "Što se tiče slučaja Herceg Tužiteljstvo je 13.01.2016. godine zaprimilo izvješće o počinjenju kaznenog dijela zbog nasilničkog ponašanja, predmet se treba okončati uskoro, provedene su sve radnje očekuje se odluka tužiteljska uskoro."

Ko te ljude drži koji rade protiv naroda?

S ovakvim sadašnjima a i budućim policijskim kadrovima teško je očekivati da se 14 godina poslije riješi slučaj Gordana Šimunovića.

I dan danas imate posljedice?
Gordan Šimunović: "Imam zdravstvene velike posljedice zbog toga. Nikad više ne čujem na lijevo uho gdje su me uboli nožem i rasjekli glavu stalno imam zdravstveni problema zbog toga. Ogorčen sam i danima razmišljam ... ko te ljude drži koji rade protiv naroda? Mi ih krvavo financiramo a oni rade protiv nas!"

Nakon svega što ste vidjeli i čuli s pravom postavljamo pitanje da li vrh policije Zapadnohercegovačog kantona radi svoju osnovnu zadaću a to je da čuva i štiti građane ili čuva i štiti kriminal, vi zaključite, Nerminka Emrić emisija Mreža, Ljubuški.

FTV

Glas naroda

kad sam gledo, uštino sam se nekoliko puta, nemore čovjek virovat da ovakve živine postoje
HDZ je zločinačka stranka mafija nakvadrat
kako su mogli borasa postavit za mimistra
ti su gori odnjega

Šta još treba da progledamo svaka čast novinarima

HDZ BiH ovo namjerno radi ima u njihovim redovima časnih poštenih školovanih ljudi ali pravilo im je ako nisi lopina ne možeš napredovat

Šta bi se radilo da je ostala Herceg Bosna

Bilo bi sve otkriveno kao ubojstva supružnika Vukojević Ibre Osmića...

a di su nasi braca tomic proizvodjaci cigara sve se to radilo u sprezi s policijom i politikom

A ima li od mlađeg Tomića gospođa učiteljica invalidsku vojnu ,ako je istina fuj.

Kriminalci a ne policajci.sta ova vlada suti i sto ne reagira,a oce narod na izborima

nisu ni svjesni sta imaju zali boze postenih policajaca

Boze sacuvaj sta je ovo nemere covik da viruje ovo je mafija a ne policija sokiran sam. Nema rijeci za ovo

Bože moj pa jeli ovo istina. Ministre stidi se.

Ovo je dovoljno da pravosudne institucije pokrenu istragu protiv navedenih osoba, sve ih podvrgnuti poligrafu i polako, ipak se ovdje radi o VELIKOM zločinu kojeg možeš viditi u nekim dobro bolesnim horor filmovima, jednostavno ovo je nevjerojatno .

sve poćerat iz policije
do jednog ovog borasa snoge na nogu i mršnut da više neproviri nigdi

Pa ljudi zar još nisate svatili da državom upravljaju "patokrati"
Patokracija je totalitarni oblik vladavine u kojoj se zlorabi apsolutna politička vladavina koju vodi [ * neprimjereno * ]ska elita. Patokracija dolazi iz grčkog: pathos, što znači „osjećati“ i/ili „patiti“ i kratos što znači „vladati.“ Ove kovanice je javnosti prvi predstavio dr. Andrzej M. Lobaczewski kojeg smatramo jednom od najvećih znanstvenika na polju izučavanja [ * neprimjereno * ]ije u društvu i podrijetlu nastanka zla među ljudima.

Patokracija može imati mnoge oblike i može se ubaciti u bilo koji, naizgled, pravedan sustav ili ideologiju. Kao takav se može maskirati u privid demokracije ili teokracije kao i u mnogo otvorenije opresivne režime.

Termin patokracija je kreirana od strane poljskog psihologa dr. Andrzej M. Lobaczewskija kao rezultat studije ponerologije. Riječ reflektira Lobaczewskijeovo ispitivanje fenomena koji ima poveznice s bolešću ili patologijom na makrokozmičkom nivou.

Karakteristike

Supresija individualizma i kreativnosti.
Osiromašivanje umjetničkih vrednota.
Osiromašivanje moralnih vrednota: socijalna struktura bazirana na samo-interesu i kultu ličnosti, a ne na altruizmu.
Fanatična ideologija: često u korumpiranoj formi održivih vrijednosti „trojanske“ ideologije koja je postala perverzna patološka forma, ima malo sličnosti sa originalom.
Netolerantnost i sumnjičavost prema svakome tko je drugačiji, ili tko se ne slaže sa državom.
Centralizirana kontrola.
Korupcija.
Tajne aktivnosti unutar vlade, i nadgledanje populacije u cijelosti. (Za razliku od zdravog društva koje ima transparentne procese vladanja, i respekt prema privatnosti individualnih građana).
Paranoidna i reakcionarska vlada.
Prekomjerna, arbitrarna i nepoštene, nefleksibilne zakonske norme; moć odluka je reducirana/maknuta iz svakodnevnog života građana.
Licemjeran stav koji demonstriraju akcije vladajuće klase, prema idealima za koje tvrde da ih prate, a za koje se predstavljaju građanima da ih reprezentiraju.
Kontrolirani mediji, njima dominira propaganda.
Ekstremna nejednakost između najbogatijih i najsiromašnijih.
Endemično korištenje korumpiranih psiholoških rezoniranja kao što je para-moralizam, konverzivno razmišljanje i dvosmislenost.
Vladanje uz pomoć upotrebe sile ili uz pomoć zastrašivanja silom.
Ljudi se smatraju „resursom“ da bi se iskorištavali (po tome imamo izraz „ljudski resursi“), umjesto vrednovanja svake individue po njegovim vrijednostima.
Spiritualni život je ograničen na ne-fleksibilne indoktrinirane sheme. Svatko tko pokuša poći iza ovih granica se smatra heretikom ili luđakom, i zbog toga se klasificira kao opasan.
Arbitrarna podjela populacije (po klasama, etničkom opredjeljenju, rođenju) što stvara konflikt među različitostima.
Supresija slobode govora – javnih debata, demonstracija, protesta.
Povreda osnovnih ljudskih prava, na primjer; restrikcija osnovnih životnih potrepština kao što su hrana, voda, stanište; zatvaranje bez suđenja; mučenje i zlostavljanje; robovski rad.

sve si za peticu na pisao..represivni vladajuchi sistemi i njihove organizacije..

BiH je naj bolja država na Balkanu

Šta nam rade ovi iz Sarajeva???(Ne muslimani i srbi već rvati u vladi i parlamentu što se bore za beli ljeb)

Ja sam se uvalio na jasle, volim bijeli hljeb, uskoro ću imati problema ali ću za sobom povući i Čovića. Pa neka me dirne ako ima damu.

Bit predsjednik vladajuće stranke u Hrvata,zastupati hrvatski narod u BiH,imati ovaj kadar i članove svoje stranke. Biti načelnik općine u kojoj vladaju ovi kriminalci,a pitati se tko stoji iza ovih kriminalaca,stvarno je smiješno.

Jbti zvot i vladu i sve po redu ko ga izabra za ministra, vjerovatno isti, pa taj covjek nezna tablicu mnozenja, o Boze daj nam snage

Ovo je prestrašno. Ovo nisu ljudi, a trebali bi nas štititi od kriminalaca.Oni su puno gori od njih.Kako ih nije stid hodati ulicom. A da,takvi stida i obraza nemaju. Poslije ovoga više neće i ne smije biti isto kao i prije.Ovi spomenuti ljudi izgubili su svaki kredibitet i ne mogu obnašati svoje funkcije niti raditi ono što su radili do sada.Da je ovo istina oni to najbolje znaju.Žive godinama sa tim, a svima drugima vole dijeliti lekcije.To više tako neće moći.Nažalost ovaj dio Hercegovine postao je i bio gledajući ovaj prilog kao u Južnom Meksiku.Nažalost.Kriminalci reketiraju građane i ucjenjuju, a policija ih štiti uz proviziju.Poslije ovoga ni filmove nam ne treba gledati,ovo je original.Opet nažalost.

Iza prozora nemirnog sna osjećam njihove sjene,gledam kako kroz zidove plešu,[ * neprimjereno * ]ini sinovi.Zatvori gubicu nije vrijeme zanata,istresi gorčinu do kraja,na strateškim mjestima njihovi ljudi,[ * neprimjereno * ]ini sinovi.Lutke bez krvi bez trunke ideje,ubice na cesti,loša noć bježim iz grada,oni dolaze [ * neprimjereno * ]ini sinovi.Hladna noć pred velike događaje,ne želim više da se sjećam,znali su gdje će me naći,[ * neprimjereno * ]ini sinovi.

Mozda sam ja lud ali ovo u mupu nije normalno..vjerovatno sam ja [ * neprimjereno * ] jer po izvješćima u mupu je sve OK..

Je kad piše Marija Medić iz Večernjeg lista.Ista zaključuje da je i hakerski napad centara moći povezan nakon bajkovitog izvješća MUP-a.Neka sada iziđu u Večernjem i pokušaju peglati imidž.Pa nek sada kažu da FTV izmišlja.Prilog je jasan,dokumentiran, prebili su čovjeka na mrtvo ime koristeći peglu,sakrili sve dokaze i za to primali debelu proviziju.Svjedok žrtva je sve rekao i radi se o našem čovjeku iz Gruda a ne o nekom tamo iz Sarajeva. Reketarili su ga naši ljudi koje je prozvao imenom i prezimenom.Gordan Šimunović se pita ko stoji iza ovoga, a odgovor je bivši komesar i sadašnji šef granice koji je postavio ovaj sustav i ove ljude.

Najveci doseg mupa je zaplijena dvije stabljike trave kakvoj sirotinji...

Dali je ovo majorizacija Hrvata, kada te krim milje napadne u kući uz pomoć policije ŽZH na mrtvo ime ozljedi????
Zašto ne stanete pred kamere kada ste tako pismeni??? Da nema FTV-a ko bi ovo saznao, dali će o ovome pisati Večernji list??? Neće sigurno, treba likovati Dragana kao TiTu kletoga, stidite se ljudi vam iseljavaju a vi se kriminalom bavite, stić će vas ruka pravde vjerujete....

Šta miješaš majorizaciju s ovim? Kakve veze ima HDZ s majorizacijom?

Hrvatski narod je majoriziran i potlačen u Federaciji, a stranke i ljudi imaju imena i nek se pozovu na odgovrnost.

Ja to rekoh davno pa me napadose svi da radim protiv "nasih".

Žašto ne stanu pred kamere i ne komentiraju?Pa zato što kameru treba pogledati u oči i pred svima nešto reći.Da bi se nešto reklo prvo moraš biti siguran u ono što govoriš, pa onda moraš biti elokventan da te svi razumiju.Naravno nisu na toj razini.Puno je lakše izići u novinama sa pripremljenim pitanjima i odgovorima koji netko drugi piše.Sad neka Gordanu Šimunoviću kažu u lice da ne govori istinu.Istina boli zar ne.Neka slobodno demantiraju ako su sigurni u sebe, a nisu-

neka se pripremi kokošar i dezerterčić dario sesar.

sad 6 tisucha kuna to je manje od 1000 dollara nekih 800 i to na 15 dana jedne plachice je 400 i tako usporedba sa zapadne strane to je dzambaluk..

medija je vam prenapuhana i antihrvatska

ovo se zna vec godinama al narod suti je r je naroda strah,,,,,i sad nakon ovoga ako institucije ne reagiraju bolje nam je parirati kofere i ici odavde....naroda je strah reci sta sve zna al sve dodje na svoje uvijek neko progovori samo nazalost zar nam treba federalna tv da razotkrije sve sta se u nas desava ...onakva izjava nacelnika da je znao za sve sta se desava da je svjedok svega.-udaranje gradjanina ljubuskog od strane ministra.zaposljavanje osoba s krim proslosti.namjestanje natjecaja.pogodovanje pri javnim radovima.uposljavanje preko veze.vozanje sluzbeni auta u prvatne svrhe.mislim da smo jedina drzava u svjetu gdje tajnica ima sluzbeno vozilo-kupovanje diploma i obnasanje odgovorni poslova s tom diplomom.itd itd a mi sve to gledamo i sutimo ,dotakli smo samo dno mi smo hrvati proklet narod i zasluzili smo jos gore.jos kad vidimo ove dokumente i snimke a da institucije ne reagiraju zalosno---ovdje se najbolje baviti kriminalom zagarantovan uspijeh ne znam neman rijeci na ovo sve ,,,samo mogu reci nissam mislio da je bas ovako

Žalosno kako se gospoda iz komisije za prijem kandidata nije usprotivila ovim imenima primljenih.Uz ovu dvojicu kriminalaca i travara ima ih još kao i oni,a da ne govorimo o testiranju.Ima ih što nisu dolazili na pola testiranja a isto su među prvim mjestima.To toliko o poštenju i ljudstvu komisije. Jad bili,jad ostali.

Nisu primili čovjeka od 25 godina visokog 1,95 cm, atletske građe sa mišićima i pločicama.Kažu višak 5 kila.

Zato su primili par njih sto imaju 10 kili viška

Žalosno da ne moze zalosnije..mozda mup da demant,obicno je davao,mozda ovo nije istina..daj bože da nije jer ovo je dodirnulo dno..

U registru branitelja ne postoji Zdravko Boras a vi priložite potvrdu na uvid od mirovinskog da se vidi onda bit će uključen USKOK a ovako prazne priče bez pokrića.

Za tvoju informaciju nema ga u registru branitelja zato što je u mirovinu otišao kao invalid HVO-a, a ne HV-a. U registru su samo pripadnici HV-a.Tako da USKOK može slobodno krenuti u akciju,jer su informacije točne.

umirovljen je po Ugovoru iz 2006., kao i Paponja te njemu slični.

Već smo uključeni i ovaj trunto nije jedini predmet istrage!

Kako te stid nije debeli zdravko, hrvatska mirovina, skrb placa.ministarska a vecina nema nikskvi primanja sram te bilo, ti hrvat i katolik, srami se, gadis se ljudima

Da se dobije RH vojna invalidska mirovina se ne mora biti u registru branitelja.Navodni invalid sa navodnim ranjavanjem uz potporu lokalne politike istovremeno dobiva mirovinu, plaću za ministarski rad itd.

Zato sam ja dobio 58 km na osnovu teškog ranjavanja sa 40% invaliditetom, dođe mi ponekad da uzmem pravdu u svoje ruke ali bi oni upravo to htjeli. ..fujjjjj

Problem je što su se komunisti antihrvati preko noći transformirali (kao gusjenice u leptire ili crvi u muhu) te postadoše veeeeliki domoljubi, viiiijernici, dmoooookrati. A u stvari to su isti ljudi u srcu ostali mrzitelji svega što ima Hrvatski predznak. Komunisti, skojevci i skojevčad još uvijek vladaju dičnom napaćenom Hercegovinom. Ako se nevaram i hoćebitministar sramota Boras je imao komunistički odgoj protiv Hrvata i vjere. Promjene trebaju i moraju doći, što prije to bolje. Nije problem u jednom čovjeku nego u čitavoj krim zločinačkoj organizaciji isprepletenoj mreži hdz. Šansa su izbori, treba se što prije organizirati, naći neokaljane i nestranačke ljude, pokrenuti nešto.

Nisu samo komunisti u igri, oni su privukli primitivni sloj tzv "hrvata" i iskoristili situaciju da iskoriste državu i društvo,
zaključak: sve su to zli ljudi koje krasi pomama za vlasti za osobnu korist ili korist njihovih grupa(mafija), krasi ih osobnost laživca, lop,o.va, ubojice, prevaranta i sl. znači krivo je govoriti da su to komunisti, to su navedeni tipovi koji su u komunizmu ispekli zanat

Slažem se u potpunosti, najmanje je općenito komunističkog kadra već "rodijaci" koji nemaju koga više uhititi već bi morali "udarit" na svoje, a to su svi trenutni i bivši funkcioneri svih struktura županijskih resora,pa ćemo uskoro gledati "pokajnicke činove" pa ko bude imao više saznanja i manje morala (iako ga nemaju nikako ali izdaja je vrh).

Njima treba dobar degenek i oduzimanje imovine toga se svi boje e

Dakle ja sam !!!!!!!!!!!!!!!!!!!

https://www.youtube.com/watch?v=5WzV9EjlukM

Dali je ministar lažni invalid?
Tko štiti lažne invalide u policiji?

srce me zaboljlo kad sam ovo pogleda e moj barba jel ti sad žao koga podržavaš

Čuva li vrh policije ZHŽ građane ili kriminal?
Napomena:

Stavovi iznešeni u komentarima nisu stavovi uredništva.

Sve neprimjerene komentare ćemo načelno ukloniti. Ukoliko isto propustimo javite nam se putem kontakt obrasca ili e-pošte info[at]ljubuski.info

FB

Politika

Ljudi

Kolumne

Gospodarstvo

Šport

Priroda

Audio/Video

Posljednji komentari