Video uhićenja u Mostaru, policija ih zatekla u krevetu

ljubuski.info

Na prijedlog Županijskog tužiteljstva HNŽ-a Mostar, Rješenjem Općinskog suda u Mostaru od 25. studenoga, prošli tjedan određen je pritvor u trajanju najduže do mjesec dana osmorici osumnjičenika uhićenih u akciji "Inpact".

Pritvor je određen osumnjičenima: Sadi Đugumu (1978.), Adnanu Šljiviću (1987.), Alenu Fale (1991.), Rijadu Dumporu (1970.), Miranu Voljevici (1979.), Vedranu Drljeviću (1975.), Edhemu Memiću (1972.) i Đenanu Demiroviću (1982.), zbog osnovane sumnje da su u sastavu skupine počinili kaznena djela iznude, prijevare, krađe, otmice, izazivanja opće opasnosti, nedopuštenog držanja oružja ili eksplozivnih tvari, te neovlaštene proizvodnje i stavljanja u promet opojnih droga.

 

Općinski sud u Mostaru je ocijenio je sasvim utemeljenim i opravdanim određivanje pritvora osumnjičenima, jer postoje naročite okolnosti koje ukazuju kako će ometati kazneni postupak utjecajem na svjedoke, sudionike ili prikrivače jer postoje naročite okolnosti koje opravdavaju strah kako će osumnjičeni boravkom na slobodi ponoviti kazneno djelo, a za to kazneno djelo se može izreći kazna zatvora od 3 (tri) godine ili teža kazna, navodi se u priopćenju iz Županijskog tužiteljstva Mostar.

Županijsko tužiteljstvo HNŽ-a, u suradnji s Federalnom upravom policije (FUP Sarajevo) nastavlja s poduzimanjem istražnih radnji u ovom predmetu u cilju utvrđivanja svih činjenica i okolnosti pod kojima su počinjena ova kaznena djela, navodi se.

U istovremenim upadima na više lokacija u Mostaru uhićeno je osam osoba, a sve su zabilježile kamere Slučajeva X.

Glas naroda

Dicija posla.

Baš lijepo!!!Može se i hoće,kad se dobije zeleno svjetlo od političara.Policija bi radila da smije ,bilo bi hapšenja i po danu i noći.Dok ne ide neovisna kao i sudstvo,sporadično se radi i u medi ošilja da bi se sirotinja zabavljala.Čudo neviđeno!!!

Ta neće ih zateć da rade nešto

Vrati se vamo,dodji vamo digni ruke,.Preplasili cjeli mostar i pola ljubuskog kako se deru.

Video uhićenja u Mostaru, policija ih zatekla u krevetu
Napomena:

Stavovi iznešeni u komentarima nisu stavovi uredništva.

Sve neprimjerene komentare ćemo načelno ukloniti. Ukoliko isto propustimo javite nam se putem kontakt obrasca ili e-pošte info[at]ljubuski.info

FB

Politika

Ljudi

Kolumne

Gospodarstvo

Šport

Priroda

Audio/Video

Posljednji komentari