Piroman iz Prozora se pet dana krio u Ljubuškom

ljubuski.info

Muškarac koji je 17. studenog pokušao zapaliti novoizgrađeni, još nedovršeni, objekt Općine Prozor/Rama, bacivši u večernjim satima zapaljivi koktel, punih pet dana od tog događaja krio se na području Ljubuškog.

Kako su izvijestili iz MUP-a Hercegovačko-neretvanske županije, riječ je o M.R. (46) iz Uzdola, s područja Prozor/Rame, koji, prema neslužbenim informacijama, živi na relaciji Ljubuški- Republika Hrvatska.

Policija je, naime, odmah nakon očevida pristupila prikupljanju informacija s ciljem pronalaska i identifikacije ovog krivičnog djela, koje je okarakterisano kao izazivanje opće opasnosti, a nakon pregleda snimaka videonadzora s brojnih objekata došli su do korisnih podataka.

Između ostalog uočeno je da je M.R. na jednoj benzinskoj crpki u blizini natočio gorivo, kao i da se automobilom Audi Q7, odmah nakon što je bacio zapaljivi koktel, zaputio u pravcu Ljubuškog, o čemu je obaviješten MUP Zapadnohercegovačke županije.

Pripadnici Policijske uprave Ljubuški su odmah po obavijesti kolega iz MUP-a HNŽ locirali automobil, koje je po nalogu Općinskog suda Ljubuški izuzeto i prevezeno u krug Policijske stanice Prozor/Rama.

Tek, nakon toga, M.R. se sam javio ramskoj policiji, koji su ga lišili slobode, a nakon kriminalističke obrade i njegovog priznanja da je izvršio kazneno djelo za koje se sumnjiči, protiv njega je prema Tužiteljstvu Hercegovačko-neretvanske županije upućeno izvješće.

Iz MUP-a HNŽ nisu željeli otkriti motiv zbog kojeg je M.R. počinio ovo kazneno djelo, samo su naveli kako događaj nema političku pozadinu, kako se to u prvi mah iznosilo.

Glas naroda

U naslovu Posušje a u članku čovjek iz Uzdola . Daj molim vas malo ozbiljnosti

Ne moze sve lose biti iz Posusja, vjerojatno ti je ostalo od ranijih tekstova gdje sve izvjestavas negativno o posusju, zato 3 puta citaj pa onda klik za objaviti...

Piroman iz Prozora se pet dana krio u Ljubuškom
Napomena:

Stavovi iznešeni u komentarima nisu stavovi uredništva.

Sve neprimjerene komentare ćemo načelno ukloniti. Ukoliko isto propustimo javite nam se putem kontakt obrasca ili e-pošte info[at]ljubuski.info

FB

Politika

Ljudi

Kolumne

Gospodarstvo

Šport

Priroda

Audio/Video

Posljednji komentari