Zbog kriminala ZHŽ isplaćuje milijune

ljubuski.info

"Zanimljiv" tekst objavila je Federalna novinska agencija s naslovom kako je ZHŽ isplatila po sudskim presudama više od 3 milijuna KM u prethodne dvije godine, ali je, vjerojatno zbog dualiteta u ulozi glasnogovornika, propustila objaviti kako još više novca treba isplatiti po sudskim presudama koje čekaju isplatu.

Prethodni tekst o kriminalu u MUP-u ZHŽ sadrži informacije koje su dovele do najvećeg dijela sudskih presuda iza kojih stoje nezakonita rješenja što ih je izradila upravo šefica Kadrovske službe MUP-a ZHŽ Ingrid Miloš na štetu državnih i policijskih službenika. Šteta je u konačnici proračunska, i to milijunska, ali, nažalost, krivci za istu nisu privedeni pravdi. Očito je kako je zaštita kriminala u MUP-u ZHŽ važnija od proračunskih milijuna.

Po čitanju samog teksta netko bi našu proračunsku vrhušku trebao upitati, kada već : zbog čega su donošena nezakonita rješenja, tko ih je donosio, tko ih je izrađivao, kao u primjeru Ingrid Miloš, tko je od toga imao korist, je li ikada netko zbog toga odgovarao, recimo Vlada ZHŽ, ministrica Ružica Mikulić ili Borasi u MUP-u..... Nitko nije odgovarao, a milijuni nestaju....

ŽZH za sudska izvršenja isplatila 3.051.938,13 KM

Unatoč teškoj proračunskoj godini i velikom padu prihoda Županija Zapadnohercegovačka (ŽZH) je i ove godine nastavila s izmirenjem sudskih izvršenja.

Kako doznaje Fena iz Ministarstva financija ŽZH, ovih dana je sa pozicije sudskih izvršenja isplaćen iznos od 1.411.529,59 KM. Preko 95 posto isplaćenih sredstava uplaćeno je na račune prosvjetnih djelatnika. Riječ je o tužbama proračunskih korisnika iz ranijih godina. Prošle godine iz županijskog proračuna za ove svrhe izdvojeno je 1.640.408,54 konvertibilnih maraka. Tako je samo u posljednje dvije godine na ime obaveza nastalih sudskim presudama proračunskim korisnicima isplaćeno 3.051.938,13 KM.

Iz Ministarstva financija ŽZH navode i kako je plaćanje vršeno temeljem redoslijeda zaprimanja pravomoćnih sudskih ovrha koje su teretile transakcijski račun. Županijski ministar financija Toni Kraljević više puta je istakao kako je cilj ubrzati isplate po sudskim presudama.

-Riječ je o ovrhama koje terete transakcijski račun Proračuna ŽZH e, te nam izmirenje ovih obveza ostaje visoko među prioritetima za isplatu i u narednom razdoblju – zaključio je Kraljević.

FENA; R.I.

Glas naroda

Mora netko i isplacivat kad nije Luburic..

Poanta teksta je da nitko za te silne gubitke nije odgovarao.
Ako nakon ovoga svega komesar policije Galić i dalje bude nijem onda je to direktan dokaz da je i sam umočen u kriminal do grla.Što rade Županijske institucije?

Po službenoj dužnosti (u normalnim državama) službe unutar policije bi trebale reagirati, pogotovo jer u svojoj kući imaju kadar koji je radio nezakonito što je iniciralo podizanje tužbi djelatnika MUPa i rezultiralo pravomoćnim sudskim presudama koje se godinama ne poštuju, odnosno oštećene strane se ne isplaćuju, a odgovorni ne procesuiraju.
Dakle, odgovorni nisu odgovarali za svoje nezakonitosti, nego su nagrađivani promaknućima u više činove i bolje pozicije.

Isplaćivao je i on da nije kako bi dospio na listu?

Tako je.Luburić uvik govorija nema para nema para.Toni je sposoban i sve će isplatiti

sada će to sjesti na mjesto, barem tako kaže ŽARKIĆ dolazi najbolji kandidat RADIŠIĆ za grdonačelnika ljubuškog sa parolom "OSTAJEMO"!
koja 'ablećina i koja parola i koji pokvareno[ * neprimjereno * ]vački kandidat predložen ud ulizičke stranke, do jučer virili javno Čoviću iz pozadinskog sustava sada im dozvolio da malo ževkaju pa onda poslije izbora natrag u prk-novotelje.
ko za ovakve glasuje taj je stvarno jadan do bola, čuli "OSTAJEMO", a ko ti ima još ostati već uhljebi i ovakvi kvislinškouhljebnički podanici, ostali mlađi svit ste zajedno sa obiteljima proćerali i uspilo vam što UDBI nikada nije a pogotovo će to riješiti RADIŠIĆ zvani TROJANSKI KONJ kojeg je instalirao HDZ sve u cilju da pomogne njihovu kandidatu MRKOTANU...
eeee moj narode stvarno smo jadni kad nam ovakvi pretendiraju za vodeće pozicije u društvu, Bože sačuvaj nigdi na vidiku dna da ga dodirnemo jer i ne možemo od ovoliko ljudskog mulja i gliba koji sa nama vlada i upravlja ali valjda "kakav narod takva i vlast".
bolje je dati glas i HDZeu ako već mislite da nemate kome drugome ili iskrižati listić nego li ovoj HDZ 1990 pokv-arenjačkoj stranci koja se prodala za tepsiju bureka zajedno sa predsjednikom im ILIJICOM Čovketovom uzdanicom.

Bravo,odlican komentarnazalost potpuno istinit

odličan komentar , neka još radišić objasni kako je napravio kuću u 1 zoni zaštite na nacionalnom spomeniku BiH

Za mene najveće razočarenje je 90-etka, pa šta misle da smo baš tako blesavi , ćoravi i gluhi?
Šta misliš ženu od Radišića samo tako zaposlili u Županiji, i sad kao Radišić kandidat 90-etke za Gradonačelnika., e Radišiću sve ima cijenu samo obraz nema!

Svaka čast Toniju,jedini se trudi rješavati dugove..Cijeni ga prosvjeta vise nego sve ministre prosvjete i financija do sad..
Davno bi štrajkali zbog svih problema,ali nece zbog postivanja prema njemu..

Tonia poštivaju i ljudi koji nisu za HDZ a to se mora zaslužiti. Šteta je velika što se nije kandidirao za gradonačelnika

Ovaj Toni je dobar čovjek rijetkost u adzeju

Sta li dobar ili ne dobar, ovo su pravomoćne presude sa kamatama i izvršenjem ovrhe.

Bravo toni.Obećo si svima isplatiti jednako svaka čast

Čovjek pametan, zašto da pokriva Nevenkov kriminal, dugo je i on trpio torturu Nevenkovu, sad mu Nevenko ne može odbit pera.

Treba opstat u ovoj žlibini ko te pita za obraz šta preostaje tim i takvima ako nemisli rusak priko ramena pa usvit nego vikat Ostajemo morate razumit te ljude da im nije lako.

Treba opstat u ovoj žlibini ko te pita za obraz šta preostaje tim i takvima ako nemisli rusak priko ramena pa usvit nego vikat Ostajemo morate razumit te ljude da im nije lako.
Gost - 28. rujna 2020. 23:42:31

ma ja što bi stari svit reka,
"pr-de ti i osta živ"

uostalom mrvu si u pravu naičilo ništa ne raditi samo da im je ispod mrtvih kobila ploča.

šta veli Žarkić i ekipa jesu li im osigurali položaj kada prođe mandat profesionalnih dizača ruku za HDZ u županijskoj skupštini.
biti će hebeno ako nisu morati će se jopet užeći 'vreza a ne na trgu laganini kavica za kavicom i pokupija pamet cilog svita a dva osnovne i što 'no su prija govorili uvlačihuzani šefovima
"hebo ti mene druže direktore" sve za huzicu.
i kako se čini obraz im je još poodavno pođonio rahmetli ibro iz vitine..

Ovaj radisic ce osvojit 8 glasova u stvari deveti glas mirele cuvalo.

mislim da je prava istina da su milijarde našeg novca u pitanju u zadnjih 30 godina samo u ovoj županiji

ovima se neće suditi sve dok narod ne uzme pravdu u svoje ruke ali izgleda da ovdje nema narpda

Ako na ovo tuziteljstvo ostaje nijemo i oni treba da odgovaraju jer su saucesnici u ovom sto ne podizu.optuznice za ove kriminalce to je nas novac cjele zupanije

Jeli Radišić dobio pare i za reklamu OŽUJSKE pive

Ovi iz 90 govore,ne moras ti glasati za Radisica,ti zaokruzi mene na listi

HDZ 1990 je druga stranka hrvata u BIH a vi maleni planktoni svi zajedno nećete imati glasova kao HDZ 1990,samo vi av av av av av.

Za stranku hdz 1990 se može slobodno reći da je to prva a ne druga stranka Hrvatskog Naroda po obmani. Gledano kakvo je njihovo značenje i tko su oni a oni su kad HDZ komada neku lovinu životinju poput lava oni su ti koji dodju na kraju ko Hijene ili Orlovi Lešinari koji se zadovolje zadnjim ostacima sa lešine dokle ih istovremeno siti LavHDZ ležeć promatra iz hlada dok se oni kolju za sitne ostatke lešine.

Vidim da imaš iskustva vjerovatno iz platforme kad si komadao,vidimo 16.11.2020 sve a do tada samo av av av av av.

ej ti tvog kandidata radišića iz 90tke treba procesuirati jer je napravio ne legalno kuću na nacionalnom spomeniku u 1 zoni zaštite , kriminalac obični a ima ih još u toj stranci istih takvih

Znas li ti di je njegova kuca? Petljate i izmisljate ko i sve ostalo.

Placamo ih da nas pljackaju i to debelo

Tko je za referendum da narod postavi Tonija Kralja za predsjednika HDZ-a???

Ne treba referendum, postavit će on sam sebe svojim radom i trudom..Prepoznat će to ljudi..

Halooo odvadi malo. Nije dobro pisati iz nečijeg š....pka

Ovaj je barbariceva skola, a vjerujte bio bi gori od njega da je na njegovom mjestu.

Toni je sad predsjednik i bit će uvik predsjednik

Prvo popij nešto pa nam reci jesi li li ti jedna od potencijalnih udavača- tipkačica udavača ili ona udana? Koja je pikirala u vrtić?.

Mladena Bebeka dezertera postavit za vođu HDZ tako da i Hercegovina ima svog dezertera Plenkimuna

Meni je Bebek ok lik, posten, korektan, drži do rijeci, obrazovan, stručan, junak,bojovnik..

Nema boljeg od Mladena Bebeka,čovjek na svom mistu

Mladen je legenda otkad dođe za direktora turizam cvjeta,turista na svakom koraku kupuju suvenire,kafići i hotel puni,traži se smještaj nema praznih kreveta sve popunjeno.Da je bija bogda ranije namisto Grge Mikulića sad bi imali 10 hotela

Haha tema kriminal HDZa u županiji a ovi prebacuju na 90-ku,nebi me iznenadilo da ovo i jedno i drugo pišu HDZ-ovci zaduženi da pišu pred izbore komentare po portalima i da napade sa HDZa prebacuju na druge.Radoslav Radišić realno daleko najbolji kandidat i Ante treba odustati da bude 1 na 1 Rade na Vedrana.Ante je išao prije 4 godine isto 1 na 1 i bio blizu pobjede,ali ići ponovo po drugi put nigdje se nije pokazalo dobrim,evo primjera Čitluk ,Pepi je prvi put bio blizu da pobijedi a drugi put ni blizu.90 kakva je god jedina koja može nešto napraviti protiv HDZa ,a to znači da će Rama ostati u vlasti 90 koliko god Čović upire svim sredstvima da je uzme,dalje uzećemo Tomislavgrad zajedno sa Vukadinom,Livno a i vrlo vjerovatno Neum.Nijedna druga oporbena stranka nema nikakve šanse da uzme nešto HDZu .

Pozdrav tebi 90' vi ste sve samo ne oporba. Vi ste postali jedan od kralova hobotnice zvane HDZ počevši od bivšeg predsjednika do dsnašnjeg Ilijice,prodašte se za tepsiju bureka. Uosralom javno ste koalirali sa njima u ŽZH a Kandidst zvani trojanski konk je uvalio ženu za savjetnicu aktualnog ministra pa moš misliti koji kandidat 1 na 1 hahaha. Je li tako prof. dizači ruku za 15oo KM.

I sta je tu sporno? Vas izjeda mrznja, zavist i jal. Bolan narod ne voli takve ko vi koji samo prozivate ne valja ovo ne valja ono. Evo ti dobronamjeran savjet, udari se cekicom po prstu pa da bar dvi minutr ne baljezgas gluposti. Ako ti to ne pomogne baci se sa Agrama na glavu.

Čekajte samo jos malo dok ja podnesem tuzbu pa kad bude opet isla isplata preko 1 miliona,za glavu ce se uhvatiti svi redom.

Hdz u ljubuškom drži vlast 30g i nije bitno koje unjemu mate ante itd ako su ljudi zadovoljni opet za hdz a nemojte krivicu prebacivat na one koji nisu bili vlast ili na one koi su se kandidirali.

U pravu si ljudino zna se koje bio na vlasti oporba nikada nije imala priliku sada im treba im dati priliku

HDZ 1990 je loša zato što je kopija originalu HDZu znamo kakvog su inače kvalitete sve kopije HDZ1990 bi svoje porjeklo trebala da ima negdije u Kini odtud uglavnom dalaze sve loše kopije.

Bravo Toni samo naprid

Uvlači[ * neprimjereno * ]e, nedaje svoje, već naše, to je dobiveno na sudu. Za što bravo, dugove treba vraćati. Iziđi iz g.u.z.c.e malo na zrak,udušiti ćeš se.

Treba imat snage, da ne kažem nešto drugo, kad su prihodi smanjeni zbog korone čistit stare dugove. Bravo Toni.

Zbog kriminala ZHŽ isplaćuje milijune
Napomena:

Stavovi iznešeni u komentarima nisu stavovi uredništva.

Sve neprimjerene komentare ćemo načelno ukloniti. Ukoliko isto propustimo javite nam se putem kontakt obrasca ili e-pošte info[at]ljubuski.info

FB

Politika

Ljudi

Kolumne

ljubuski.info
Roditelji, gdje ste? Boris Čerkuč | bljesak.info
ljubuski.info
I obraz i obrazovanje! Boris Čerkuč | bljesak.info
ljubuski.info
Pijun T.B.

Gospodarstvo

Šport

Priroda

Audio/Video

Posljednji komentari