Zbog kriminala ZHŽ isplaćuje milijune

ljubuski.info

"Zanimljiv" tekst objavila je Federalna novinska agencija s naslovom kako je ZHŽ isplatila po sudskim presudama više od 3 milijuna KM u prethodne dvije godine, ali je, vjerojatno zbog dualiteta u ulozi glasnogovornika, propustila objaviti kako još više novca treba isplatiti po sudskim presudama koje čekaju isplatu.

Prethodni tekst o kriminalu u MUP-u ZHŽ sadrži informacije koje su dovele do najvećeg dijela sudskih presuda iza kojih stoje nezakonita rješenja što ih je izradila upravo šefica Kadrovske službe MUP-a ZHŽ Ingrid Miloš na štetu državnih i policijskih službenika. Šteta je u konačnici proračunska, i to milijunska, ali, nažalost, krivci za istu nisu privedeni pravdi. Očito je kako je zaštita kriminala u MUP-u ZHŽ važnija od proračunskih milijuna.

Po čitanju samog teksta netko bi našu proračunsku vrhušku trebao upitati, kada već : zbog čega su donošena nezakonita rješenja, tko ih je donosio, tko ih je izrađivao, kao u primjeru Ingrid Miloš, tko je od toga imao korist, je li ikada netko zbog toga odgovarao, recimo Vlada ZHŽ, ministrica Ružica Mikulić ili Borasi u MUP-u..... Nitko nije odgovarao, a milijuni nestaju....

ŽZH za sudska izvršenja isplatila 3.051.938,13 KM

Unatoč teškoj proračunskoj godini i velikom padu prihoda Županija Zapadnohercegovačka (ŽZH) je i ove godine nastavila s izmirenjem sudskih izvršenja.

Kako doznaje Fena iz Ministarstva financija ŽZH, ovih dana je sa pozicije sudskih izvršenja isplaćen iznos od 1.411.529,59 KM. Preko 95 posto isplaćenih sredstava uplaćeno je na račune prosvjetnih djelatnika. Riječ je o tužbama proračunskih korisnika iz ranijih godina. Prošle godine iz županijskog proračuna za ove svrhe izdvojeno je 1.640.408,54 konvertibilnih maraka. Tako je samo u posljednje dvije godine na ime obaveza nastalih sudskim presudama proračunskim korisnicima isplaćeno 3.051.938,13 KM.

Iz Ministarstva financija ŽZH navode i kako je plaćanje vršeno temeljem redoslijeda zaprimanja pravomoćnih sudskih ovrha koje su teretile transakcijski račun. Županijski ministar financija Toni Kraljević više puta je istakao kako je cilj ubrzati isplate po sudskim presudama.

-Riječ je o ovrhama koje terete transakcijski račun Proračuna ŽZH e, te nam izmirenje ovih obveza ostaje visoko među prioritetima za isplatu i u narednom razdoblju – zaključio je Kraljević.

FENA; R.I.

Glas naroda

Moj Toni stariš umjesto 1 god 5 idi odatle dok nisi obolio,stres je najopasnija bolest,,,nije ti potreba koči i izbaci iz brzine

Stari ko dobro vino..pametan i uspjesan momak..steta samo sto se nije zenio i imao obitelj..ali stigne još..

Pate za njim dvi ugledne drugarice iz partije jedna iz Studenaca druga sa Žabara. Žeži obe kralju, bolju ostavi.

Ti ocito ljubomoran sto ne pate za tobom..
Očito covjek ima onu koju zeli i ne mari za te tvoje drugarice..

Meni ne triba ja imam svoju nebi je da za sto takvi ko vas dvi. Što bi bio ljubomoran šta sam reka da žeže obe, a da vas dvi patite za njim jeste. Kralju žeži.

I tata bi sine

Ja mislim da on ne ferma ni 1% te dvi,dzaba im..
Ima jedna drugarica za kojom on ferma,ali ona njega neće ..

Možda hoće, nek je direktno zovne

Nek proba...ono muški skupiti petlju..A drugaricama više sreće drugi put...

Toni je najveći kralj

E moj naivni narode...

oni koji su badava radili i nisu tužili (neprimjereno ...)pravite razliku među ljudima .Sramota!

Udaranje po 90tki i Paponji??....ok je i stožerna stranka..odkad nas sa dobročiniteljem na čelu vodi dovoljan je podatak da se broj Hrvata u BiH prepolovio...a nije bio ni rata niti išta slično...Ljubuški vam predstavlja nešto kao dobro...ok,kozmetički grad je donekle ušminkan....al Ljubuški svakim danom gubi svoje stanovništvo i to ono mlado.....a vi hvalospjeve na račun stožerne stranke ...al internet kampanja počela i mladež se brusi preko neta ... izbore će opet dobiti Zna se tko...i tako će bit još 100godina ukoliko netko sa izvana ne odluči rekonstruirati cijelu BiH....gdje prestaje logika tu počinje BiH...

Toni uzmi ti sebi nešto tko će ti reći hvala

Dašta, uzmi ti sebi barem normabele ili lorse, zuar je štogoć jer ti niko neće reći hvala...

Je li vi što pišete Toni kralju i slično dobijete posao na kraju ili kako to ide?

Ma pusti, tipicne lizo[ * neprimjereno * ]..smjesno i jadno..

Nego kako! Već ih je 4 doveo sve srednja škola, zadnji je točio gorivo na Karliku ali će pomoći oko isplata iz proračuna i tužbi valjda.

Tko spominje Žarkića najvećeg parazita na Zapadnom Balkanu taj je gori od njega ili je on sam sebe spomenuo,,

Žarkić je sam sebe spominje jel to sad znači da je gori od Žarkića...

ne šupajte po njemu tukne ostavite ga skorena.

Zbog kriminala ZHŽ isplaćuje milijune
Napomena:

Stavovi iznešeni u komentarima nisu stavovi uredništva.

Sve neprimjerene komentare ćemo načelno ukloniti. Ukoliko isto propustimo javite nam se putem kontakt obrasca ili e-pošte info[at]ljubuski.info

FB

Politika

Ljudi

Kolumne

ljubuski.info
Roditelji, gdje ste? Boris Čerkuč | bljesak.info
ljubuski.info
I obraz i obrazovanje! Boris Čerkuč | bljesak.info
ljubuski.info
Pijun T.B.

Gospodarstvo

Šport

Priroda

Audio/Video

Posljednji komentari