FUP riješila oružanu pljačku zlatarske radnje Perla u Ljubuškom

ljubuski.info

Federalna uprava policije (FUP) saopćila je kako je, poduzimajući mjere i radnje iz svoje nadležnosti, u cilju rasvjetljavanja razbojstva i teške krađe, uhitila jednu osobu iz Ljubuškog inicijala M. B. (1988. godište).

Akcija je, kako je to saopćeno, provedena 16. rujna 2020. godine pod nadzorom Županijskog tužiteljstva Hercegovačko-neretvanske županije.

Uhapšeni je od ranije poznat policijskim i pravosudnim strukturama kao višestruki povratnik u vršenju imovinskih delikata.
M.B. se sumnjiči da je, po prethodnom dogovoru sa drugim osobama, 17. rujna 2013. godine, u cilju stjecanja protupravene imovinske koristi, otuđio putničko motorno vozilo sa kojim se odvezao do zlatarske radnje 'Perla' u Ljubuškom, gdje je maskiran i naoružan pištoljem izvršio razbojstvo nad vlasnikom zlatare inicijala I.B., a nakon što je isti izašao i zaključao radnju. Prilikom izvršenja razbojstva osumnjičeni M.B je vlasniku zlatare I.B. nanio pištoljem u predjelu glave tjelesne povrede, a potom mu otuđio torbu u kojoj su se nalazile osobne stvari i određena količinom novca, nakon čega se osumnjičeni dao u bijeg, stoji u saopćenju FUP-a.

Pripadnici Federalne uprave policije izvršili su u Ljubuškom pretres kuće i putničkog motornog vozila, koje koristi osumnjičeni kojom prilikom su pronađeni i privremeno oduzeti predmeti koji će biti korišteni kao dokaz u kaznenom postupku.
Osoba lišena slobode će, nakon kriminalističke obrade u službenim prostorijama Federalne uprave policije u Mostaru, u zakonskom roku biti predato na dalju nadležnost Županijskom tužiteljstvu Hercegovačko-neretvanske županije uz Izvješće o izvršenim kaznenim djelima, stoji u saopćenju FUP-a.

Glas naroda

Kako da ne objavljujete da je jedan vas Ljubusak, Radiscanin mislim da je , zaustavljen u prometu i tokom pretresa auta mu našli 200 000€ u kešu ? Usred grada reutlingena, oko 13:00h. Kad ga je policija pozvala da izađe i otvori gepekt on se odvalio smijati, uzeo pare i počeo bacati u zrak hahahah.ima možda 30,31 godinu. Dok je stiglo drugo vozilo policije na ulici se skupilo stotine ljudi da kupe pare hahahaha

Dobro si se naduv'o

Tko su ovi svi ljudi, i ja citav zivot zivim u ljubuskom nikad cuo za njih.

Ovaj portal je točno otišao u ku**c. Pa imate li moderatora, kako vas nije sramota puštat da se pišu ovake gnjusobe o osobama koje nemaju nikakve veze sa člankom koji je napisan.

Ako ste već napisali "Komunikacija pri Internetu ima svoja pravila, stoga - svi uvredljivi i zlonamjerni, kao i komentari koji budu unešeni korištenjem velikih slova će biti uklonjeni. Uredništvo se ograđuje od svih neprimjerenih komentara, koje u pravilu uklanjamo..." onda se toga pridržavajte, a ne da to stoji proforme napisano.

Jedan veliki dislike za ovaj užasni portal, nadam se da će vas Paponja kad postane načelnik dekretom zabraniti. Već pošast u ovom gradu je ovaj portal nego HDZ.

Pa kojem je on Ivi Bilicu zapalio auto i kad

Ivi Biliću što se bavio boksanjem i što radi ko sekjurity
prije par godina

Ovaj Makača i u miniranju bankomata

I pljacki mjenjačnice samo treba par godina da se sazna pa će bit osvijetlili slučaj iz 2019 a do tad mrak

Opljačkao banku u sred bijela dana mislim da je Rajfajzen manja je u Mostaru

A moj Ivo pa sto je tebi zapalio auto.. ? Bit ce zbog neke lektire sto nisi vratio u biblioteku ?

Zar nije taj Ivo opasan kako je on to dopustio da seta po ljubuskom

pa bio je makaca sa nanogicom dugo zbog toga bivša ga izdala policiji

On je Ivu Bilića išibao u sred grada 3 puta i onda Ivo zvao Đenisa da bije Marka ali nije Đenis bio u nekoj kondiciji pa nije htjeo doć...

Sti ne kažeš koliko puta makaca dobi degenek pa zva na tel brat moj di si ili ekipu iz mostara

I reci slobodno što se nakacio na ivu bilica radi zenske samo i izvino mu se sad su dobri vidim da neznas

Cuj to Ivo od makace degeneka dobio ko bi rekao,kad Ivo prica najjači u Hercegovini

I makaca je od arafata i pokojnog pavlaka

I arafat je od keze pokojnog vise puta dobivao i plakao,i od T.primorca i tako dalje

Na tegasevcu ih ima 10 jacih od njega samo iz lisica

Dzaba pijete proteine i udarate prazne vriće Makača je za vas Konan Barbarin..

A on na steroidima daj saberi se

Steroidi ne daju jaja34

Na desetku

Okanite se čovika desetak godina

Oci u oci danima sam sa sobom, uzalud trazim nacin da zaboravim da na tebe ne mislim.Jer ti me znas ti me znas od svih drugih najbolje.
Sretan rodjendan.

Hvala

FUP riješila oružanu pljačku zlatarske radnje Perla u Ljubuškom
Napomena:

Stavovi iznešeni u komentarima nisu stavovi uredništva.

Sve neprimjerene komentare ćemo načelno ukloniti. Ukoliko isto propustimo javite nam se putem kontakt obrasca ili e-pošte info[at]ljubuski.info

FB

Politika

Ljudi

Kolumne

ljubuski.info
Roditelji, gdje ste? Boris Čerkuč | bljesak.info
ljubuski.info
I obraz i obrazovanje! Boris Čerkuč | bljesak.info
ljubuski.info
Pijun T.B.

Gospodarstvo

Šport

Priroda

Audio/Video

Posljednji komentari