Instaliran novi aparat za analizu elektrolita u Domu zdravlja Ljubuški

ljubuski.info

Iz Doma zdravlja Ljubuški su obavijestili korisnike njihovih usluga kako su, uz pomoć financijskih sredstava Zavoda za zdravstveno osiguranje Zapadnohercegovačke županije, realizirali nabavu aparata za analizu elektrolita, koji je jučer instaliran u prostorije Odjela za laboratorijsku dijagnostiku Doma zdravlja Ljubuški.

Na ovom aparatu će od sutra, 18. rujna 2020. godine biti moguće uraditi krvne nalaze elektrolitskih parametara: natrij (Na), kalij (K) i klor (Cl).

Vođeni idejom kako su ovi laboratorijski parametri izuzetno važni, jer njihov disbalans može uzrokovati ozbiljne zdravstvene poteškoće, bitni su za praćenje stanja bolesnika na kroničnoj terapiji, pogotovo bolesnika na terapiji diureticima, a potrebiti su i svakom bolesniku koji planira uraditi operativni zahvat u predoperativnoj obradi, odlučili smo se da, uz pomoć našeg Zavoda zdravstvenog osiguranja, krenemo u realizaciju ove nabave, naveli su iz DZ Ljubuški.

Naš prioritetni cilj je bio smanjiti čekanja i troškove zdravstvenih usluga našim sugrađanima koji su do sada ove pretrage radili u Sveučilišnoj kliničkoj bolnici Mostar ili u privatnim laboratorijima te na taj način poboljšati razinu njihove zdravstvene zaštite, zaključili su iz Doma zdravlja Ljubuški.

Uprava Doma zdravlja Ljubuški

Glas naroda

Ovo je vijest draga srcu mom!
Za svaku pohvalu.....

Konačno nešto pametno, Trebamo više ovakvih vijesti. Hvala.

super,sad ne moram više ić privatno uslikat zub

dije ovaj aparat naša na otpisu voltaren-star je oko 50 godina no LJubuškom dobar-jad i čemer

Instaliran novi aparat za analizu elektrolita u Domu zdravlja Ljubuški
Napomena:

Stavovi iznešeni u komentarima nisu stavovi uredništva.

Sve neprimjerene komentare ćemo načelno ukloniti. Ukoliko isto propustimo javite nam se putem kontakt obrasca ili e-pošte info[at]ljubuski.info

FB

Politika

Ljudi

Kolumne

ljubuski.info
Roditelji, gdje ste? Boris Čerkuč | bljesak.info
ljubuski.info
I obraz i obrazovanje! Boris Čerkuč | bljesak.info
ljubuski.info
Pijun T.B.

Gospodarstvo

Šport

Priroda

Audio/Video

Posljednji komentari