Osnovano Hrvatsko navijačko veleposlanstvo (CFE) i Klub navijača "Mi Hrvati"

ljubuski.info

Svi hrvatski navijači napokon imaju svoje veleposlanstvo. U srijedu, 5. kolovoza 2020. godine na Dan pobjede i domovinske zahvalnosti u Kninu je održana osnivačka skupština krovne platforme koja će okupljati navijače svih hrvatskih reprezentacija - Croatian Fans Embassy (CFE). Za sve hrvatske navijače u Bosni i Hercegovini važno je istaknuti da će CFE imati svoju zasebnu organizaciju i u Bosni i Hercegovini, gdje su u tijeku završne pripreme za osnivačku skupštinu.

CFE se sastoji od tri koncepta. Mobile CFE zaseban je projekt koji uključuje prezentacijsko vozilo, novost je inovativni program vjernosti reprezentaciji, te koncept kluba navijača "Mi Hrvati", čiji su članovi velika većina prepoznatijih i viđenijih navijača s puno utakmica u nogama. Veličina, snaga i zajedništvo ove navijačke organizacije prepoznato je i u hrvatskim sportskim savezima, javnosti i društvu. Jasnu i deklarativnu podršku dali su mnogi uvaženi gosti, među njima i izaslanik Hrvatskog nogometnog saveza Boris Durlen.

Na osnivačkoj skupštini jednoglasno je izabrano vodstvo, i to za predsjednika dr. Stipe Drmić te Izvršni odbor u sastavu Željko Bulić kao predsjednik izvršnog odbora te članovi Stipe Drmić, Josip Hrkać, Slavko Husnjak, Milan Katanušić, Ivica Madžar, Tomislav Mileis, Ivan Šunjić i Toni Zovko. Za predsjednika skupštine izabran je Mirko Bebek a za tajnika Đuka Peić. Podršku prema resorima pružat će im i članovi posebnih odbora za navijanje, humanitarni rad i medije te posebna vijeća za Njemačku, Austriju i Švicarsku. Predstavljeni su afirmativni ciljevi prema statutu CFE-a temeljeni na iskustvu i znanju povjerenika.

Misija hrvatskog navijačkog veleposlanstva (CFE) je omogućiti svim hrvatskim navijačima udruživanje u jedinstvenu, službenu i priznatu navijačku zajednicu bez obzira na različitosti u godinama, spolu, nacionalnosti ili klupskoj pripadnosti. Kao uvjerljivo najjači klub nacionalnih navijača, a putem brojnih navijačkih aktivnosti, želimo se nametnuti kao korektiv i autoritet svim ciljnim skupinama i aktivnim sudionicima u šarenom svijetu sporta.

Vizija je i stvoriti najjači klub navijača te kontinuirano djelovati na ujedinjenju hrvatske navijačke scene s ciljem zajedničkog nastupa u sportskim i društvenim okvirima.
Svojim osnutkom klub navijača "Mi Hrvati" odmah je postao najbrojnija zajednica navijača hrvatskih reprezentacija ikad, čija će snaga i zajedništvo biti prezentirana drugačijim konceptom nastupa na tribinama.

Sve informacije o Klubu navijača i njihovoj viziji, misiji i prednostima članstva u Klubu možete pronaći na službenoj web stranici cfe-mihrvati.hr.

CFE

Glas naroda

Samo ljubav i proračun, džaba ulaznica i putovanja.

prevaranti obični , majku bi prodali za marku sa proračuna , koliko ste para zaradili u rusiji prodavajući sponzorske karte ispred stadiona na crno

U pravu si apsolutno. Nenadajuci se da ce Hrvatska dogurati onako daleko sam se na slijepo zaputio iz Njemacke na polufinale racunajuci da cu nabaviti kartu na crno. I nabavio sam, za sebe I sina, od Ljubusaka, za 3400€ ...

Ne triba mu spominjat ime znamo svi ko je , pjesma kaže živim bolje nego...

Da ima pametnijeg posla ne bi mu ovo padalo na pamet ali.. JBG

Svaki istinski navijač zna kako se bodri svoj klub...svoja reprezentacija....a ne neke udruge i ljudi na čelu tih udruga...sa sportom a kamoli nogometom ni u novinama se sreli nisu.al postoji "česma za kapit"....

Utjerali udrugu uvijek vjerni u debeli bankrot, pa osnivaju novu udrugu, kad vidim tko predstavlja naš Ljubuški u osnovanoj udruzi sve mi je jasno

Onoga ti jesu se ovi Bebeki razmavali zastavan ko 91. Ne mores ostat odnji srićon brzo ce zavrsit odmori pa ce zamaknut u svit isto ko unda. Verstehst du?

Osnovano Hrvatsko navijačko veleposlanstvo (CFE) i Klub navijača "Mi Hrvati"
Napomena:

Stavovi iznešeni u komentarima nisu stavovi uredništva.

Sve neprimjerene komentare ćemo načelno ukloniti. Ukoliko isto propustimo javite nam se putem kontakt obrasca ili e-pošte info[at]ljubuski.info

FB

Politika

Ljudi

Kolumne

Gospodarstvo

Šport

Priroda

Audio/Video

Posljednji komentari