Ljeto u Hercegovini ipak bez liga mjesnih zajednica

ljubuski.info

Ovo ljeto ipak će, kako se doznaje, proći bez završnice Lige mjesnih zajednica u Hercegovini.

Prenosimo usvojene zaključake.

1.

Temeljem preporuka i naredbi Kriznih stožera Ministarstva zdravstva Federacije BiH i Ministarstva zdravstva Zapadnohercegovačke, Hercegovačko-neretvanske i Hercegbosanske županije, pogotovo one o dozvoljenom održavanju sportskih natjecanja, ali bez prisustva publike i uz obvezno pridržavanje preporuka i higijensko-epidemioloških mjera donesenih od strane nadležnih tijela, te nakon duljeg, višemjesečnog pomnog praćenja situacije na terenu vezane uz epidemiju koronavirusa, pri čemu se na prvom mjestu ističe briga za zdravlje posjetitelja ovih priredbi, kao i igrača, voditelja momčadi i svih ostalih sudionika ovihnatjecanja, Upravni odbor Sportske udruge "Liga Hercegovine" preporučuje općinskim organizatorima liga MZ-naselja da ove godine ne organiziraju navedena natjecanja. Ukoliko se pojedini općinski organizator ipak odluči da organizira ovo natjecanje čini to na vlastitu odgovornost.

2.

S obzirom kako postojeća situacija sa stanjem epidemije jasno sugerira preporuku o neigranju općinskih liga MZ-naselja, smatramo kako nema potrebe niti za organiziranjem ovogodišnjeg Završnog turnira pobjednika općinskih liga MZ-naselja, a čiji bi domaćin bio grad Čapljina. Ukoliko to trenutačne prilike s epidemijom koronavirusa budu dopuštale mjesto dosadašnjeg uobičajenog, klasičnog Završnog turnira pobjednika općinskih liga MZ- naselja razmotrit će se potreba i mogućnost igranja pozivnog turnira općinskih reprezentacija u Čapljini u vrijeme kada i ako ne bude opasnosti od koronavirusa.

3.

Grad Čapljina ostaje organizator Završnog turnira pobjednika općinskih liga MZ-naselja i slijedeće, 2021. godine, s obzirom kako ovogodišnji Završni turnir nije moguće organizirati u uobičajenom formatu.

4.

Ovaj Zaključak će se proslijediti sredstvima javnog priopćavanja poradi pravilnog obavještavanja javnosti.

Glas naroda

ovi seoski turniri šteta

Imate 4 sela u jednoj MZ nemogu skupit ekipu,momci hakluju u dojčlandu.tamo se bijo danji zapadne,namale branke igraju 5:5 no sikiriki oformice se liga u Njemačkoj

VINKO ljoljak,prepoznali smo te...Do nazad 2 godine sve ti valjalo,dok nije pocela kladionica i sve ostalo...Sad ti svatko kriv..pokrij se i suti..

Culi prepoznali smo te, koji si ti kralj, najaci si

Nema dijaspora za šta dolazit sada

Ljeto u Hercegovini ipak bez liga mjesnih zajednica
Napomena:

Stavovi iznešeni u komentarima nisu stavovi uredništva.

Sve neprimjerene komentare ćemo načelno ukloniti. Ukoliko isto propustimo javite nam se putem kontakt obrasca ili e-pošte info[at]ljubuski.info

FB

Politika

Ljudi

Kolumne

ljubuski.info
Kad Zoki prekuca igricu Igor Božović | bljesak.info
ljubuski.info
Marka po marka - televizija! Zoran Kolobara | hercegovina.info
ljubuski.info
Dobro nam je kakvi smo Boris Čerkuč | bljesak.info
ljubuski.info
Ljubav i mržnja u službi krupnog kapitala Emil Karamatić | Republika
ljubuski.info
Prljavi novac Boris Čerkuč | bljesak.info

Gospodarstvo

Šport

Priroda

Audio/Video

Posljednji komentari