U Sabor idu gradonačelnik Ljubuškog i bivši načelnik Kreševa

ljubuski.info

Neslužbeni rezultati DIP-a objavljeni nakon obrađenih 63,55 posto biračkih mjesta, prema medijskim proračunima pokazuju da HDZ osvaja 68 mandata, a Restart koalicija okupljena oko SDP-a 43 mandata.

Domovinski pokret je treći s osvojenih 15 mandata, Most osvaja 8 mandata, a koalicija okupljena oko platforme Možemo 6 mandata.

Dva mandata osvaja koalicija SSIP-Pametno-Fokus, a u Sabor ulazi i HNS koji osvaja jedan mandat.

Prema podacima DIP-a na obrađenim je biračkim mjestima glasovalo 46,14 birača s pravom glasa.

Državno izborno povjerenstvo obrađuje i glasove iz dijaspore. Prema neslužbenim rezulatima od 22:45 vodi HDZ BiH s 68,78% glasova, iza njih je Neovisna lista - Željko Glasnović (14,57%), a na trećem mjestu MOST (11,71%)

Zasad su obrađena 89 od ukupno 197 biračkih mjesta.

Glas naroda

4 god brzo produ..sad ce ga lakse cesljati kao i ostale plenkoviceve igrace...sve je smisljeno..kao i sa gđom Rimac...uzalud radovanje..ali pameti nikad dosta

Točno tako..ako je gradonačelnik doista radio prljave rabote( osobno ne nasjedam na tuđe klevete i svako je nevin dok mu se ne dokaže suprotno) gore ce mu biti u saboru...gledat ce se pod povecalom a korumpranima se brzo dohaka...bolje da je ostao u bih..vamo su svi NEDODIRLJIVI!!! Čestitam gradonačelniku i želim mu puno uspjeha u njegovom [email protected]!

barbarić će šutit u saboru ko i svi drugi adeze uhljebi koji šute i uživaju penzije za nerad
u zagrebu je uskok nije to ljubuški da laje svašta a i ovako njegov kriminal može doć do uskoka angažiranim novinarim ili ako se nekom zamjeri u svom taboru ko rimac

Ti kao da si se vratio iz Zagreba?.Svaka ulica u Zagrebu ima svoju povijest povezanu s provincijom.Tamo se zna čiji je to teren i zona.Oni koji tu dolaze imaju novce za svoje ideje i život a tu su i bolje mogućnosti.Većina novih pridošlica starijih godina na pitanje što radiš pripremljeno odgovaraju hvala Bogu ništa.Kaj ništa?. Nikaj eto tako.

mislim da sam vam to davno reka
kada barbarin sve rashebe i rasproda
barbarin će da zdimi iz ljubuškoga
jel tak il ne tak

Barbarić je uništio Ljubuški do temelja.

doće za barbarićem u sabor njegov prljavi dosije
oporba mora radit nešto u saboru narod je GLADAN i NEROZAN

U Sabor idu gradonačelnik Ljubuškog i bivši načelnik Kreševa
Napomena:

Stavovi iznešeni u komentarima nisu stavovi uredništva.

Sve neprimjerene komentare ćemo načelno ukloniti. Ukoliko isto propustimo javite nam se putem kontakt obrasca ili e-pošte info[at]ljubuski.info

FB

Politika

Ljudi

Kolumne

Gospodarstvo

Šport

Priroda

Audio/Video

Posljednji komentari